ZENITH Manchurian γνώμη
-
panos zazao
- Νήπιο

- 9
- Been thanked: 39 times
ποιο έχει 80 και ποιο 120 ??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 05 Μάιος 2020, 04:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
- Tzimisce
- Εξειδίκευση

- 8
- Has thanked: 8223 times
- Been thanked: 10090 times
- Επικοινωνία:
Αυτό με τη μαύρη λαβή 80€, με την κρεμ 130
Μιχάλης
- Tasos123
- Δημοτικό

- 9
- Has thanked: 2421 times
- Been thanked: 2409 times
Έχω Zenith manch 26 σε μπαρμπερικη λαβή aka ασημένια. Πολύ ωραία λαβή αλλά σαν πινέλο δεν.... Έχω κάνει ούτε 6 ξυρισματα με αυτό.. Τζάμπα λεφτά... Κρατεί απίστευτη ποσότητα νερού απίστευτη όμως που για να χρησιμοποιηθεί σε σαπούνι η κρέμα πρέπει κυριολεκτικά να το στυψεις τελείως ούτε σταγόνα νερό για να παίξεις μπάλα. Για εμένα the king of kings by far synthetics period. -
YMMV
@Tzimisce
YMMV
@Tzimisce
"Certainty ? Nothing is certain except death and taxes."
~Benjamin Franklin
~Benjamin Franklin
- Kill Bill
- Νήπιο

- 6
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 261 times
Χαιρετώ το Forum!!! Ποια είναι η άποψη σας για τα πινέλα Zenith Silvertip; Σκέφτομαι να αγοράσω ένα. Κοιτάζω την Zenith επειδή ο θύσανος της είναι στα 26mm. Δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου κάποιο Zenith οπότε δεν γνωρίζω τίποτα από την αξιοπιστία της μάρκας. Σας ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις και προτάσεις σας!
-
stelios veni
- Νήπιο

- 6
- Has thanked: 137 times
- Been thanked: 219 times
Έχω το ZENITH 506COPPER SB Silvertip με την χάλκινη λαβή.
Πολύ καλή λαβή από εργονομικής αλλά και από αισθητικής άποψης(δεν την συναντάς συχνά).
Αρκετά πυκνός θύσανος και εξαιρετικά μαλακός.
Μέτριο splay αλλά όταν βραχεί χάνει αρκετά από την ραχοκοκαλιά του και θα χρειαστεί αρκετές σβούρες για να δαμάσει ένα σκληρό σαπούνι.
Έχει χάσει 1-2 τρίχες μόνο στα πρώτα ξυρίσματα.

Πολύ καλή λαβή από εργονομικής αλλά και από αισθητικής άποψης(δεν την συναντάς συχνά).
Αρκετά πυκνός θύσανος και εξαιρετικά μαλακός.
Μέτριο splay αλλά όταν βραχεί χάνει αρκετά από την ραχοκοκαλιά του και θα χρειαστεί αρκετές σβούρες για να δαμάσει ένα σκληρό σαπούνι.
Έχει χάσει 1-2 τρίχες μόνο στα πρώτα ξυρίσματα.

- Giwrgis
- Δημοτικό

- 7
- Has thanked: 2412 times
- Been thanked: 2662 times
Δεν τα έχω δοκιμάσει τα Zenith αλλά υποθέτω ο Βest έχει περισσότερο. Ας μας επιβεβαιώσει κάποιος που τα δούλεψε όμως καλύτερα..
Embrace the steel..
- gkarave
- Λύκειο

- 5
- Has thanked: 15377 times
- Been thanked: 15647 times
- Επικοινωνία:
@Giwrgis ... Zenith 506T best badger & Zenith 506S manchurian badger. Βρίσκω το best backbone - ραχοκοκαλιά , με αίσθηση πυκνότερου θύσανου, και να έχει καλύτερη "συμπεριφορά" με τα σκληρά σαπούνια. Όμως, το manchurian έχει όντως καλύτερη αίσθηση στο πρόσωπο και μπορείς να το "δουλέψεις " περισσότερο στην επιδερμίδα χωρίς τον κίνδυνο ερεθισμών. Ως πρώτη εικόνα, γιατί δεν τα έχω δουλέψει αρκετό διάστημα.
- foxtrot
- Συντονιστής

- 11
- Has thanked: 32666 times
- Been thanked: 34458 times
Από zenith έχω 2band και manchurian. Best δεν έχω δοκιμάσει, αλλά θεωρητικά ο manchurian θύσανος έχει την σκληρότερη τρίχα, απ όλους τους ασβούς, αν δεν κάνω λάθος.
Σε κάθε περίπτωση σημασία έχει και η διάμετρος του knot.
Σε κάθε περίπτωση σημασία έχει και η διάμετρος του knot.
Γιάννης
- Vavous
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 10
- Has thanked: 30779 times
- Been thanked: 41688 times
Λίγα και ουσιώδη: Η τρίχα του Μαντσούριαν είναι πιο χοντρή με αποτέλεσμα λίγο περισσότερο backbone. Τσιμπάνε το ίδιο και λαδεράρουν το ίδιο. Οι διαφορές τους είναι μικρές για να δικαιολογήσουν τη διαφορά στην τιμή τους. Προτιμώ το μπεστ απ' τα δυο. Για Manchurian και σοβαρά 2band κοιτάμε αλλού, με άλλες τιμές φυσικά.
Ανδρέας, Μ.Δ.