Ωραίο σετάπ και πινέλο Βασίλη!
Τρίτη μέρα χρήσης του Φάιν. Δεν μου χρειάζεται άλλη για να σχηματίσω άποψη.
Με δυο λέξεις: σαπούνι εργάτης. Χωρίς να προσφέρει κάποια συγκίνηση εντούτοις δεν έχει κανένα ψεγάδι διαθέτοντας όλα όσα πρέπει να έχει ένα καλό σαπούνι ξυρίσματος.
Εύκολο και καλό λάδερ με κρύο, χλιαρό, ζεστό νερό τόσο σκληρό όσο και μαλακό. Μυρωδιές για όλα τα γούστα κυρίως δε, αφήνει το δικό μου δέρμα σφιχτό και ελαστικό. Δεν το κάνουν όλα τα σαπούνια αυτό, τα περισσότερα μου αφήνουν μια αίσθηση τρυφερού (tender) δέρματος.
Διαφορετικό αλλά στην ίδια κατηγορία με το Tabac, επιμένω στην αρχική μου εντύπωση πως τα σαπούνια Fine θα θεωρούνται κάποτε κλασσικά.
Κάνουν την δουλειά τους άψογα και αθόρυβα.
Το λοιπό σετάπ αποτελείται απο την Rockwell 6stainless στην 'ρύθμιση' 4 με λεπίδα Schick σε 4η ή 5η χρήση της. Δεν πήρα μεγάλο βάθος κοπής σήμερα, λόγω κούρασης της λεπίδας ή μήπως έπρεπε να ανεβάσω τη ρύθμιση της μηχανής; Ίσως πάλι το σαπούνι να γλιστράει τόσο που να μην πιάνει η λεπίδα;!
Το καινούριο χοιρινό
Zenith στρώθηκε συμφώνως προς τας επιταγάς του
Mantic59 (δηλαδή του Ιταλού γερομπαρμπέρη Franco Bompieri βλ. στο 0.39) έβγαλε καταπληκτικό αφρό στο μπολ, φευ δεν πιάνει την αίσθηση του καλού ασβού.