Και τωρα που ηρεμησαμε..
- Φωτογραφια
- Ασχολουμαι με συλλογες ο,τιδηποτε εχει να κανει με αεροπορια (αν και το εχω ψιλοπαραμελησει)! Που σημαινει:
· Μοντελα αεροσκαφων (πλεον δικνω βαρος σε ελληνικες εταιρειες)
· safety cards και ο,τιδηποτε βρισκεται μεσα σε αεροσκαφος, ή εχει το σημα μιας αεροπορικης εταιρειας (συνολικα πανω απο 1300 διαφορετικα κομματια, και καπου στα 60 διαφορετικα ελληνικα!!!)!
· Διαφορα aviation memorabilias (π.χ. εχω ενα ουριαιο πτερυγιο απο σταθεροποιητικο ελικα ενος Bo105 - φωτο? :megagrin )
- Τα ξυριστικα μου
- Μυθιστορηματα. Εχω περιπου 300 εργα, αν οχι πιο πολλα. Ναι, ολα στα Γερμανικα! Δεν μπορω να συγκεντρωθω στα Ελληνικα!
- Μαγειρικη ως χομπι
Αυτα ειναι τα κυρια ενδιαφεροντα μου..
Τι άλλα ενδιαφέροντα έχετε;
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24976 times
- Been thanked: 7869 times
- Φωτογραφία.
Ξεκίνησα με μία ρώσικη FED ZARYA που στην πορεία ανακάλυψα πως είναι και σπάνια (είχαν βγει λίγα κομμάτια). Στην συνέχεια διάφορες SLR, compact, digital compact, DSLR. Τώρα χρησιμοποιώ την Canon 1000D με διάφορους φακούς και την Sony T-70. Παληότερα πάντως ήμουν πολύ πιο ενεργός, είχα και σκοτεινό θάλαμο...
- Ενυδρεία.
Εχω τρια γλυκού νερού, ένα τω 100 και δύο των 20 λίτρων.
Ξεκίνησα με μία ρώσικη FED ZARYA που στην πορεία ανακάλυψα πως είναι και σπάνια (είχαν βγει λίγα κομμάτια). Στην συνέχεια διάφορες SLR, compact, digital compact, DSLR. Τώρα χρησιμοποιώ την Canon 1000D με διάφορους φακούς και την Sony T-70. Παληότερα πάντως ήμουν πολύ πιο ενεργός, είχα και σκοτεινό θάλαμο...
- Ενυδρεία.
Εχω τρια γλυκού νερού, ένα τω 100 και δύο των 20 λίτρων.
Γιάννης
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
πολύ φωτογραφία ρε παιδιά!
Γιάννη καλή φάση τα ενυδρία, αλλά έχω ακούσει είναι ακριβό σπορ...
Γιάννη καλή φάση τα ενυδρία, αλλά έχω ακούσει είναι ακριβό σπορ...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
ναι τους φωτογραφους τους εχουμε τα μοντελα δεν εχουμε :confused
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24976 times
- Been thanked: 7869 times
Τα του γλυκού πάει κι έρχεται, εκτός και αν πας σε πολύ προχωρημένα... Που να δεις τι γίνεται με τα θαλασσινά :shockingApostolos έγραψε: Γιάννη καλή φάση τα ενυδρία, αλλά έχω ακούσει είναι ακριβό σπορ...
Γιάννης
Εκτος το ξυρισμα,ειμαι μεγας λατρης του κρασιου,οινοποιω και εμφιαλωνω απο δικα μου αμπελια κρασι εκλεκτης ποιοτητας,ειμαι συλεκτης κρασιων παγκοσμιας κλασης και πιστευω καλος γνωστης των αρωματων και της γευσης του.Συλεκτης και γνωστης κομπολογιου με μεγαλη λατρεια στο κεχριμπαρι,και τελος μεγας σινεφιλ με 3 TB σκληρο γεματο με bluray.Απο ολα αυτα η μεγαλυτερη μου αγαπη ειναι το κρασι,δεν ειναι τυχαιο που ο υιος του θεου το ευλογησε για αιμα του.ΟΙΝΟΣ ΕΥΦΡΑΙΝΕΙ ΤΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση
- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 181 times
Σταύρο ξέρεις πως μας έχουν πει στη σχολή ότι ξεχωρίζεις το γνήσιο κεχριμπάρι από το ψεύτικο αν έχει έντομα μέσα? Φαίνεται λεεί η τελευταία πνοή του εντόμου εγκλωβισμένη!

Ποιος ρε Δημητρη λεει αυτες τις βλακειες, ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να βρεις κεχριμπαρι με εντομα;ασε που θα ειναι φιαχτο και οχι ατοφιο,και θα θες τουλαχιστον φακο χρυσοχοου για να τα μελετεισεις.Το ατοφιο κεχριμπαρι θελει μεγαλη τριβη για να το γνωρισεις.