Πηγαίνοντας στο my market
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Μαλιστα. Ξαναδες τι εχω κανει παραθεση και σε τι απανταω. Και γενικα, χαλαρωσε λιγο - δεν εχουμε κοντρες εδω.

- Roadrunner
- Γυμνάσιο

- 11
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Καλά, τεκμηριωμένα δεν απάντησα ακριβώς -υπόθεση έκανα, με βάση ό,τι έχω δει μες στο πλαστικό κουτάκι.
Ηρακλή, φαντάζομαι αυτό που λες. Είχα ψηθεί κάποτε να πάρω ένα κινέζικο "Omega" από τη λαϊκή με 1 ευρώ, αλλά κρατήθηκα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά.
Ηρακλή, φαντάζομαι αυτό που λες. Είχα ψηθεί κάποτε να πάρω ένα κινέζικο "Omega" από τη λαϊκή με 1 ευρώ, αλλά κρατήθηκα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Και πολυ καλα εκανες
Ειχα 2 τετοια (το ενα εγραφε πανω Universal με το γραφικο χαρακτηρα των Omega) που εκαναν τα Χελωνακια να δειχνουν τουλαχιστον Simpsons!

- foxtrot
- Συντονιστής

- 10
- Has thanked: 31879 times
- Been thanked: 33537 times
Μισό λεπτό Κύριοι..
Πινέλο από την Σουηδία και να κάνει 2,50 ευρώ, είναι κομματάκι δύσκολο, μιάς και εκεί με το ποσό αυτό δεν αγοράζεις ούτε τσίχλες.
Υπάρχει μία Σουηδική εταιρεία η Iris Hantverk αλλά το πινέλο είναι ασβός και κάνει 360 SEK, δηλαδή κάπου 36 ευρώ.
Πινέλο από την Σουηδία και να κάνει 2,50 ευρώ, είναι κομματάκι δύσκολο, μιάς και εκεί με το ποσό αυτό δεν αγοράζεις ούτε τσίχλες.
Υπάρχει μία Σουηδική εταιρεία η Iris Hantverk αλλά το πινέλο είναι ασβός και κάνει 360 SEK, δηλαδή κάπου 36 ευρώ.
Γιάννης
-
petros3110
- Νήπιο

- 9
- Has thanked: 360 times
- Been thanked: 221 times
οκ κύριοι, εγώ έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση, χαλαρός είμαι κ δεν έχω κ λόγο να μην παραμείνω, αλλά εν τέλη είναι κινεζιές κ άχρηστα ή υποθετικά τα βαφτίζουμε έτσι επειδή είναι φτηνά???-κάτι ανάλογο ίσως έκαναν κ στο my market ως σουηδικά και το ανέφερα πιο πάνω
- YMMV
- Γυμνάσιο

- 12
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Αν θες φθηνό πινέλο που να αξίζει τα χρήματα που έδωσες καλύτερα πάρε κάποιο Ωμέγα
Γιώργος
-
petros3110
- Νήπιο

- 9
αυτό το έχω καταλάβει, επαναλήφθηκε πολλές φορές, ήδη έχω ένα ω αλλά δεν θυμάμαι ποιό, έχουν σβήσει κ τα γράμματα κ έχω κ ένα απόδώρο της γυναίκας μου mels γράφει που συνεχώς χάνει κ έχανε τρίχες απ αρχής...απλώς έκανα μια ερώτηση αν γνώριζε κανείς...
- YMMV
- Γυμνάσιο

- 12
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Μπορείς επίσης να αγοράσεις αυτό που λες και να μας πεις εσύ τη γνώμη σου για το ποιόν του
Γιώργος
-
petros3110
- Νήπιο

- 9
δεν έχω την εμπειρία πολλών από σας ωστε εγώ να εκφέρω άποψη...όσο για το μελς που είπα παραπάνω σίγουρα είμαι αρνητικός για το λόγο που ανέφερα...το δε ω είναι ξυλινο έχουν σβήσει τα γράμματα κ που κ που φευγουν κομματακια χρώματος αλλά ο θύσανος μια χαρά κ το έχω συνηθίσει ας πουμε
- Tony
- Εξειδίκευση

- 11
- Has thanked: 23190 times
- Been thanked: 13866 times
Αν και καλύφθηκε το θέμα,με πολύ σωστές γνώμες,είναι έτσι όπως τα λέει ο Τάσος,αλλά και ο Ηρακλής το τερμάτισε άρτια, τυχαίο; το iris μου το έφεραν δώρο από χόντος,πρόκειται για ένα "πινελάριο" ανάξιο αναφοράς,υπήρχε σε συνθετικό,και χοίρο,περίπου ενάμιση χρόνο πριν,τι να πω ήταν για πέταμα,ο χοίρος είχε κόλλα μέχρι την μέση του θυσάνου.
* Όταν ακούς την τιμή να είναι 2-2,5€ ειδικά για πινέλο,μάρκα με έκαψες,τι μπορεί να σκεφτείς άραγε;
* Εγώ σκέφτομαι,μα ένα πινέλο είναι = ένα πακετάκι λεπίδες;;;
* Όταν ακούς την τιμή να είναι 2-2,5€ ειδικά για πινέλο,μάρκα με έκαψες,τι μπορεί να σκεφτείς άραγε;
* Εγώ σκέφτομαι,μα ένα πινέλο είναι = ένα πακετάκι λεπίδες;;;
Αντώνης
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.