Derby Extra

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Αλέξουρος
Δημοτικό
Δημοτικό
14
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Είδα ένα post του Βαγγέλη που αναφέρει αγορά λεπίδων από τούρκικο e-shop. Αφού είναι δοκιμασμένο, υποθέτω ότι είναι αξιόπιστο. Γενικά φαίνεται να έχει καλές τιμές και βλέπω τις Derby να βγαίνουν 6,7€ με τα μεταφορικά οι 70 λεπίδες. Υπολόγισα απλή διεθνή αποστολή πακέτου 77gr (7 πακέτα των δέκα λεπίδων x 11gr). Δηλαδή ακόμα πιο φτηνές και από τις Personna.

Ή για πιο μικρή αποστολή, βγαίνουν 3,4€ οι 30 λεπίδες, τιμή πάλι καλή.

Τις έχετε βρει φτηνά σε κανένα κατάστημα της Ευρώπης; Όπου κοιτάω τις βρίσκω πάνω από 3€ τη δεκάδα, τριπλή τιμή σε σχέση με τον Τούρκο.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Οι τιμες αυτες ειναι να μην πω οι καλυτερες που μπορεις να βρεις, θα πω απο τις με διαφορα απο τις καλυτερες..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

μην περιμενεις να βρεις ευκολα στο internet σε καλη τιμη λεπιδες, στα περισσοτερα site's ειναι φαρμακειο .
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 231 times
Been thanked: 350 times

Όποιος θέλει ας μου στείλει ΠΜ και του ταχυδρομώ ένα πακετάκι. Λόγω γειτνίασης, προμηθεύμαι εύκολα, οπότε δε θα μου λείψουν. Επίσης μπορώ να σας στείλω σαπούνι ARKO (περ.1€), κρέμες ASL και ASB, Permasharp και ό,τι άλλο βρώ. :megagrin
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
Αλέξουρος
Δημοτικό
Δημοτικό
14

Έχω να δοκιμάσω ακόμα μερικές μάρκες λεπίδων πριν καταλήξω, αλλά μέχρι στιγμής οι Derby Extra μου φαίνονται οι καλύτερες. Γι' αυτό θέλω να έχω υπόψη από πού θα τις αγοράσω, αν τελικά δε βρω καλύτερες και αποφασίσω να προμηθευτώ μεγάλη ποσότητα.
Άβαταρ μέλους
BABIS
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Been thanked: 211 times

Αλέξουρος έγραψε: μέχρι στιγμής οι Derby Extra μου φαίνονται οι καλύτερες. Γι' αυτό θέλω να έχω υπόψη από πού θα τις αγοράσω, αν τελικά δε βρω καλύτερες και αποφασίσω να προμηθευτώ μεγάλη ποσότητα.
Δοκίμασε τις personna και μετά πες μας αν οι @&*^%-derby είναι οι καλύτερες ...
Άβαταρ μέλους
Αλέξουρος
Δημοτικό
Δημοτικό
14

Σήμερα το βράδυ θα γίνει η δοκιμή με Personna. Μετά μου μένει μία Merkur που ήρθε δώρο με την ξυριστική μηχανή και Feather (που δεν έχω).

Διάβαζα χτες το νήμα που συζητάτε για τις λεπίδες και είδα ότι υπάρχουν τουλάχιστον 30 είδη σε e-shops που θα μπορούσα να δοκιμάσω. :eek
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλέξουρος την 22 Φεβ 2011, 13:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Χαραλαμπε ξερω αρκετο κοσμο που θεωρει τις Derby καλυτερες απο τις Personna. Σε σενα και σε μενα δεν εχουν κατσει. Δε σημαινει οτι ειναι αχρηστες. Ξερω μαλιστα καποιους που βαζουν την τωρινη Astor στο Τορ 3 των λεπιδω, και δη στην πρωτη θεση! Ολα αυτα ειναι υποκεινενικα, το εχουμε πει και παλι. Για στατιστικους λογους και μονο θα μπορουσε καποιος να κρατει σημειωσεις. Επειδη σε μας δεν εχει βγει κατι καλο, δε σημαινει οτι ειναι γενικα σκαρτο. Παραδειγμα το αγαπημενο σου σαπουνι. Εσυ το αποθεωνεις, ο αλλος επαθε εγκαυμα, εγω το εχω για απωθητικο αγριων σκυλιων! Δεν μπορεις να κρινεις απο μια αποψη. Θα ερθει η ωρα, θα δοκιμασει και Personna, Feather, Lord και αλλες. Μην το δενεις κομπο οτι οι Personna ειναι οι "α φαν γκατέ" των λεπιδων. Καλες μεν, αλλα οχι οι καλυτερες. Η εννοια "καλυτερη λεπιδα" ειναι καθαρα υποκειμενικη. Μπορει να συμπιπτει μεταξυ πολλων μελων, αλλα οχι με ολα. Μπιπ. Τελος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 231 times
Been thanked: 350 times

Συμφωνώ κι εγώ
http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php ... 884#p17884" onclick="window.open(this.href);return false;
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Στο μαγαζι με ειδη καπνιστου στην Ν. Ιωνια που εχει και muhle ιδα στην βιτρινα ξυραφακια derby , δεν ρωτησα τιμη γιατι ηταν κλειστα . Μεσα στην βδομαδα θα περασω και θα σας πω . Για να μην ψαχνω ποσο εχουν στο νετ ?
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Απάντηση

Επιστροφή στο “To ξυραφάκι”