Απόψεις για διάφορα αυτοκινήτα

Απάντηση
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

captain_hx έγραψε: Πάντως σήμερα ένας οδηγός ρυμουλκού της οδικής βοήθειας μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΚΙΑ, σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπάνω.
Συμφωνώ. Όχι για την αξιοπιστία της ΚΙΑ που δε τη κρίνω, αλλά γιατί και αυτοί μέσα απο τη δουλειά τους βλέπουν τα στραβά κι ανάποδα.

Εμένα ένας οδηγός της οδηγικής βοήθειας μου έλεγε μιά φορά, φίλε το τι Audi έχω σηκώσει δε λέγεται.

Δεν έχω ΚΙΑ, δεν έχω Αudi, σας μεταφέρω μόνο το σχολιό του.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Δεν ξέρω πως είναι στην Κύπρο οι τιμές, αλλά αυτή σή στιγμή στην Ελλάδα τα μεταχειρισμένα έχουν πραγματικές ευκαιρίες, ειδικά στα μεγάλα κυβισμού.
Φίλος μου πήρε S-350, του 06' με 85.000km €20.000! Όσο ένα καλο εξοπλισμένο μικρομεσαίο..αν αντέχει βέβαια κανείς τα έξοδα λειτουργίας.
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

Μου είχε πει κάποιος ότι αντιπροσωπείες (όπως Ford, Toyota) πουλάνε και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από ακριβώς το προηγούμενο μοντέλο.
Κάποιος που αγοράζει το αυτοκίνητο μπορεί μετά από 3 χρόνια να το πάει πίσω και να πάρει ένα καινούργιο με λιγότερα χρήματα. Εγώ ήθελα να ρωτήσω. Το ξέρετε αυτό αν ισχυεί? Αν ναι, πόση διαφορά έχει στο οικονομικό?
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Οι περισσότερες αντιπροσωπίες αγοράζουν και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ανεξαρτήτως μάρκας. Συνήθως όμως σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που θα πιάσεις σε ιδιώτη.
Χάρης
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2662 times
Been thanked: 4669 times

Θα προτεινα παντως να μην ξελογιαστεις απο το vw group. Χωρις να θελω να γενικευσω, εχουν μια ταση να παθαινουν σε διαφορα ηλεκτρικα, αισθητηρες και αλλα.
Opel με τουρμπο, πολλα προβληματα κινητηρα.

Γενικοτερα, οσο πιο περιπλοκο ειναι ενα αυτοκινητο, (νεοι ζορισμενοι τουρμπο κινητηρες, ηλεκτρονικα διαφορικα, περιπλοκα ημι/αυτοματα κιβωτια), τοσο ευκολα χαλανε.

Αν κανεις πολλα χλμ σε ανοιχτο δρομο καθε χρονο ισως αξιζει το ντηζελ. Κατα τα αλλα, οι μυκητες λογω βιοντηζελ και οι πανακριβες ζημιες στην αντλια καυσιμου, εκτος εγγυησης απο τις εταιριες φυσικα, απαιτουν προσθηκη μυκητοκτονου σε καθε γεμισμα, εξοδο που αν και σχετικα μικρο, θα πρεπει να προστεθει στο κοστος χρησης. Και θα πρεπει να δινεις και το κατι παραπανω αν βαζεις απο το premium diesel...
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

natnat έγραψε:Θα προτεινα παντως να μην ξελογιαστεις απο το vw group.
+1
natnat έγραψε: Opel με τουρμπο, πολλα προβληματα κινητηρα.
+2
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
YMMV
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 998 times
Been thanked: 1110 times

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν,
natnat έγραψε:Θα προτεινα παντως να μην ξελογιαστεις απο το vw group.
natnat έγραψε:Γενικοτερα, οσο πιο περιπλοκο ειναι ενα αυτοκινητο, (νεοι ζορισμενοι τουρμπο κινητηρες, ηλεκτρονικα διαφορικα, περιπλοκα ημι/αυτοματα κιβωτια), τοσο ευκολα χαλανε.
natnat έγραψε:Αν κανεις πολλα χλμ σε ανοιχτο δρομο καθε χρονο ισως αξιζει το ντηζελ.
:DD :)
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
captain_hx
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 16281 times
Been thanked: 16450 times
Επικοινωνία:

Wazzaa έγραψε:Μου είχε πει κάποιος ότι αντιπροσωπείες (όπως Ford, Toyota) πουλάνε και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από ακριβώς το προηγούμενο μοντέλο.
Κάποιος που αγοράζει το αυτοκίνητο μπορεί μετά από 3 χρόνια να το πάει πίσω και να πάρει ένα καινούργιο με λιγότερα χρήματα. Εγώ ήθελα να ρωτήσω. Το ξέρετε αυτό αν ισχυεί? Αν ναι, πόση διαφορά έχει στο οικονομικό?
Στην Κύπρο αυτό ισχύει για την Toyota μόνο όταν πάρεις χρηματοδοτηση από την τράπεζα με την οποία συνεργάζονται. Στο τέλος, αυτά που κερδίζεις από την έκπτωση τα έχεις δώσει σε τόκους.
ΗΛΙΑΣ

Instagram

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

περτε χοντα να σωθειται.ακριβα μεν αθανατα δε. :D
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Δεν θα σου προτείνω αμάξι Ηλία -άλλωστε δεν ξέρω από αυτοκίνητα- ,θα πω μόνο πως τα τελευταία χρόνια η KIA είναι επίσημος χορηγός του ΝΒΑ και για όποιον γνωρίζει πόσο μεγάλο εμπορικό προιόν είναι,αυτό σημαίνει πολλάααα λεφτά.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αυτοκίνητο”