Το Ξύρισμα της Ημέρας: Proraso Domenica 26/4/2015

Άβαταρ μέλους
yakoumis
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 1197 times
Been thanked: 1280 times
Επικοινωνία:

τελευταίος και καταϊδρωμένος!
Εικόνα
turkish no.6 // gillette knack // supermax super (#4) // proraso green ss & asl
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

desperado έγραψε: Πάω να κάνω face lathering με το σαπούνι και μετά το πρώτο χέρι η σαπουνάδα που είχε φορτώσει το πινέλο πήγε παραλία. Λέω μέσα μου: "Θα ξεχάσουμε και αυτά που μάθαμε..." Ξαναφόρτωσα σε κάθε χέρι και πήρα ένα αποδεκτό αποτέλεσμα.
Κατι εκανες λαθος Θοδωρη. Ισως δεν φορτωσες αρκετα. Δεν εχει τετοια ζητηματα το proraso...
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

Θα υποστυρίξω τον Θοδωρή.
Μου έτυχε το ίδιο πράγμα και σε εμένα στο ξύρισμα που έκανα πριν 3 μέρες. Απλά δεν το ανέφερα γιατί νόμιζα ότι δεν φόρτωσα πολύ.
Ίσως και αυτό να φταίει αλλά δεν ξέρω....
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

παιδια κατι κανετε λαθος με το φορτωμα του προρασο.το σαπουνι γινεται κρεμα πανευκολα.δεν εχει κανενα θεμα.εγω φορτωνω καμμια 20αρια στροφες και μετα ειτε στο προσωπο,ειτε στο μπωλ κανω αφροκρεμα για 3 τεθ/μενες ταξιαρχιες.
Άβαταρ μέλους
nik16v
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 8866 times
Been thanked: 3947 times

Συμφωνώ και εγώ ότι φορτώνει εύκολα. Αν το πινέλο δεν έχει δυνατή ραχοκοκαλιά, απλά ρίχνεις 5+ σταγόνες πάνω του μέχρι να μουλιάσει το πινέλο και μετά φορτώνεις. Τώρα για την προστασία του - λιπαντικές ιδιότητες κατά το ξύρισμα, έχω σοβαρές ενστάσεις. Ναι μεν τώρα δε με ενοχλεί γιατί έχω "άποψη" και ζορίζω το ξύρισμα μέχρι εκεί που με παίρνει, αλλά σε κάποιον νέο στο χώρο θα τον προβληματίσει.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

συμφωνω απολυτα με τον Νικο.πολλοι λενε οτι το προρασο ειναι καλο για εισαγωγη στο π.ξ.οταν εισαι ακομα απειρος.για μενα ειναι λαθος.το προρασο δεν ειναι καταλληλο για να μαθει καποιος.οχι γιατι ειναι δυσκολο σαπουνι αλλα γιατι θεωρω οτι δεν ειναι το καλυτερο σε ιδιοτητες.λεγοντας αυτα να πω οτι εμενα σαν σαπουνι μου αρεσει πολυ, αλλα νομιζω οτι οπως ειπε και ο Νικος χρειαζεται να ξερεις μεχρι που μπορει να φτασει το σαπουνι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”