The Suitcase Sessions: Douglas Smythe in Las Vegas
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17340 times
δεν παρεξηγω herco.απλα το ημεδαπος,αλλοδαπος ειναι περιεργες εννοιες. τα δικα μου ελληνικα ειναι πολυ φτωχα γιατι στο σχολειο δεν μας μαθαιναν. :hellas
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12135 times
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω Μαχο. Και τελικα για να μην παρεξηγησω εγω αυτα που διαβαζω και τον τροπο που μου απαντησες, το αφηνω το thread.

-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
δεν ειπα κατι κακο ρε herco. ισα ισα που ειπα οτι ορισμενες φορες τα δικα μου ελληνικα δεν ειναι ενταξει.γιατι να παρεξηγηθεις? :confused
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Απατεώνας παραμένει όμως.Επίσης τον έχουν ξεπεράσει πάρα πολλοί σαπουνοποιοί.Νά πούμε και την αλήθεια ψάχνω κάποιοια προτοτυπία του και δυσκολεύομαι.Ίσως τα μεγάλα "ταψιά",μα και πάλι.Ένα σαπούνι του που έχω δεν ξεχωρίζει σε τίποτα,πέρα από την φτηνιάρικη συσκευασία.Αυτή τη συσκευασία την έχω βρεί και αλλού αλλά σε πιο λογική τιμή. Μακάρι να τον παρεξήγησα και θα ζητήσω συγγνώμη,αλλά για να του έριξαν άκυρο τόσοι vendors...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 5740 times
- Been thanked: 5633 times
Του έριξαν το άκυρο επειδή πολλοί τον χαρακτήρισαν "απατεώνα" και πίστεψέ με δε δίνουν δεκάρα οι vendors για το σαπούνι σα σαπούνι, γιατί αν ήταν έτσι θα πούλαγαν μόνο τα top, αντιθέτως ένας "απατεώνας" είναι bad business...και δε θέλουν να έχουν σχέση.
Υποκριτικό κατ'εμέ.
Φυσικά όλα αυτά τα χρωστάει στον εαυτό του και όπως έστρωσε θα κοιμηθεί αλλά δε παραμυθιάζομαι απο τα καλά παιδιά.
Υποκριτικό κατ'εμέ.
Φυσικά όλα αυτά τα χρωστάει στον εαυτό του και όπως έστρωσε θα κοιμηθεί αλλά δε παραμυθιάζομαι απο τα καλά παιδιά.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
ενταξει απατεωνας δεν ειναι.αλλα η αποψη μου ειναι οτι τα σαπουνια του δεν ειναι και κατι το φοβερο.απλως καλα σαπουνια ,δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο. υπαρχουν και καλυτερα σαπουνια.
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Δεν είναι απατεώνας. Απλά χρησιμοποιεί πολύ δημιουργικό marketing.
Δεν καταλαβαίνω όμως πως δεν έχει βγει να πει συγγνώμη για τις ιστορίες που έκανε πριν. Ούτε μια φορά δεν έχει μιλήσει απολογητικά και ακόμα τα σαπούνια του ξεπουλάνε. Επίσης το έχει ρίξει στα αρώματα τώρα, μια και οι συνταγές των σαπουνιών πια "κυκλοφορούν στα φόρουμ".
Δεν καταλαβαίνω όμως πως δεν έχει βγει να πει συγγνώμη για τις ιστορίες που έκανε πριν. Ούτε μια φορά δεν έχει μιλήσει απολογητικά και ακόμα τα σαπούνια του ξεπουλάνε. Επίσης το έχει ρίξει στα αρώματα τώρα, μια και οι συνταγές των σαπουνιών πια "κυκλοφορούν στα φόρουμ".
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- Petros.Mp
- Λύκειο

- 14
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Τα htgm σαπούνια είναι κλάσης ανώτερα από τα phoenix που φτιάχνει τώρα. Για τον τύπο ότι και να γράψω θα είναι λίγο...
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Πέτρο δηλαδή; Γιατί είναι κλάσεις ανώτερα; Τα πρώτα που ήταν σχεδόν διαφανή;
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
- Petros.Mp
- Λύκειο

- 14
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Τα htgm στην υφή ήταν πέτρα, δεν είχαν μαλακή υφή των phoenix και μερικά ήταν και σχεδόν διαφανή, όχι όλα όμως. Στην δημιουργία αφρού, άρωμα, προστασία/ενυδάτωση κορυφή, μύριζαν βούτυρο, σκέτο βούτυρο, το έβλεπα στον αφρό, στην προστασία που μου χάριζαν. Αντίθετα τα phoenix ναι μεν είναι πάρα πολύ καλά αλλά και στην υφή (μαλακά) αλλά και στο άρωμα - είναι πάρα πολύ έντονα, έως μπουχτίζεις δεν τα θεωρώ ισάξια, δεν είναι καν ίδια.
Πέτρος