Vegan soaps

desperado
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 3820 times
Been thanked: 4324 times

Επαναστατική γυμναστική και παραδοσιακό ξύρισμα με δεκάδες προϊόντα και αγορές με πιστωτική κάρτα με δύο κλικ από την καρέκλα του γραφείου. Μάϊστα. Ίσως μόνο για όσους ξυρίζονται χωρίς καθρέφτη.
Θοδωρής

"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

προσωπικα παντως δεν κανω ηλεκτρονικες αγορες(εχω τη δυνατοτητα).θελω οτι παρω πρωτα να το μυρισω,δω,αγγιξω.μονο τοτε πιστευω οτι εχει αξια.
Άβαταρ μέλους
SharpRazor
Δημοτικό
Δημοτικό
10
Has thanked: 130 times
Been thanked: 192 times
Επικοινωνία:

Μάχο, μαζί σου είμαι. Ωστόσο, υπάρχουν ένα σωρό προϊόντα που δεν έρχονται Ελλάδα και δεν μπορείς να τα δεις, να τα αγγίξεις ή να τα μυρίσεις (ίσως και να μη μπορούσες να τα μυρίσεις ακόμη κι αν τα είχες μπροστά σου, εάν δεν υπήρχε tester). Για τα προϊόντα αυτά υπάρχουν reviews, youtube presentations, απόψεις που μπορείς να συλλέξεις και αποφασίσεις αν σου κάνει το προϊόν ή όχι.

Παρήγγειλα το How To Grow A Moustache (HTGAM) Cavendish Synergy Shaving Soap in Metal Tin. Το φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Τα Martin de Candre τα φέρνει κανείς; Πώς να τα μυρίσω; Δυστυχώς το ίντερνετ δε μεταφέρει οσμές...

Οι πεποιθήσεις και νοοτροπίες επιβάλλουν πολλές φορές συγκεκριμένο τρόπο ζωής, συγκεκριμένες επιλογές και για το λόγο αυτό, περιορισμούς. Οι δικοί μου περιορισμοί αφορούν την αποφυγή χρήσης ζωικών προϊόντων (και υποπροϊόντων), πράγμα που σημαίνει ότι ένα τμήμα του χόμπυ που λέγεται Π.Ξ. δε θα το έχω, εκτός κι αν αλλάξω απόψεις. Οι πεποιθήσεις μου με υποχρεώνουν, επομένως, να είμαι κατ' ανάγκη πιο επιλεκτικός από τους υπόλοιπους, δεδομένου ότι στοχεύω σε μικρότερο εύρος προϊόντων τα οποία πιθανώς δεν είναι διαθέσιμα στην τοπική αγορά.

Μεταξύ των πραγμάτων που είναι νέα σε μένα, σχετικά με το Π.Ξ., είναι και το ξύρισμα χωρίς καθρέφτη. Όταν έλθουν όσα παρήγγειλα με την πιστωτική μου κάρτα (με μάλλον περισσότερα των δύο κλικ) από το γραφείο, θα το δοκιμάσω κι αυτό και θα αναρτήσω αναλυτική περιγραφή της εμπειρίας...
Αποστόλης
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Αποστόλη υπάρχουν πολλά εξαιρετικά προϊόντα π.ξ. χωρίς ζωικά συστατικά. Δεν θα έλεγα ότι έχεις θέμα με τον περιορισμό στο χόμπυ μας και βέβαια είναι σεβαστές οι πεποιθήσεις σου. Αν μη τι άλλο, θα βαριόμασταν αν όλοι εδώ είχαμε τις ίδιες πεποιθήσεις και αδυναμίες!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
SharpRazor
Δημοτικό
Δημοτικό
10
Επικοινωνία:

Σ' ευχαριστώ πολύ. Ούτε εγώ νιώθω περιορισμένος, βλέποντας ότι υπάρχει πληθώρα επιλογών εκεί έξω που ικανοποιεί κάθε ανάγκη, κάθε παραξενιά και κάθε πορτοφόλι. Σκέψου τι θα γινόταν αν όλοι μυρίζαμε το ίδιο χαχα
Αποστόλης
Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

Hatlover έγραψε:Πώς να τα μυρίσω; Δυστυχώς το ίντερνετ δε μεταφέρει οσμές...
:offtopic
Google nose :megagrin :megagrin
:btt2
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
Άβαταρ μέλους
SharpRazor
Δημοτικό
Δημοτικό
10
Επικοινωνία:

χαχαχα χαίρομαι που έζησα αρκετά για να το δω κι' αυτό!!! :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1
Αποστόλης
Άβαταρ μέλους
SharpRazor
Δημοτικό
Δημοτικό
10
Επικοινωνία:

Διαβάζω καλές κριτικές για τις μπουρμπουλίθρες της Κάτιας (Catie's Bubbles Shaving Soap - Bailey's Irish Coffee και Boucles Fruite)

Συστατικά:
Bailey's Irish Coffee - Stearic Acid, Water, Coconut Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Lactate, Glycerine, Ethanol, Fragrance
Boucles Fruite - Stearic Acid, Water, Coconut Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Lactate, Glycerine, Fragrance

Τα έχετε δοκιμάσει; Πώς σας φάνηκαν; Να τα βάλω στο πρόγραμμα;
Αποστόλης
nikos.a

Φίλε Αποστόλη, μη γεμίζεις σαπούνια από τόσο νωρίς... Για αρχή, μέχρι να μάθεις να ξυρίζεσαι, να κάνεις καλό αφρό και τα λοιπά, 3 σαπουνάκια- κρέμες είναι υπέρ αρκετά. Προσωπικά ξεκίνησα με Cella, Proraso, Speick. Μετά το δίμηνο πήρα κι άλλα. Είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία. Το πιο πιθανό είναι να σου αρέσει. Αλλά πίστεψέ με, υπάρχει διαφορά από τα videακια στο youtube. Μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό σου, αλλά είναι νωρίς. Δηλαδή και να αγοράσεις τα κορυφαία vegan, αν πρώτα δεν μάθεις να κάνεις καλό αφρό, δεν πρόκειται να ευχαριστηθείς τις αγορές σου.
Άβαταρ μέλους
SharpRazor
Δημοτικό
Δημοτικό
10
Επικοινωνία:

:( :( :(

Συμφωνώ απόλυτα, απλά είμαι αφενός τελειομανής κι αφετέρου υπερενθουσιώδης και οι μηχανές που έχω παραγγείλει είναι ακόμη καθ' οδόν και πάω να σκάσω από το κακό μου μπουουου

Με proraso θα ξεκινήσω, μέχρι να έλθει το Cavendish Synergy μου. Έτσι κι αλλιώς μ' αυτά τα δύο θα ξεπεράσω το χρόνο σε υλικό, αλλά πάντα είναι καλό να έχεις κάβα από μοσχομυριστά σαπουνάκια...

Το Μπέιλυ άιρις της Κάτιας μου προέκυψε τυχαία, άλλα πράγματα κοιτούσα στον Ιταλό μπαρμπέρη, μια Parker 26c και μία Fatir Retro Gun Metal. Ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο, κάτι θα πάτησα λάθος και να σου τα ιρλανδικά ουίσκια και τα φρουτάκια... Είδα τα συστατικά, δεν είδα πουθενά tallow και θεώρησα σωστό να κάνω μια ερώτηση για να δω τις απόψεις των έμπειρων...
Αποστόλης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”