ΦΑΕΝΑ με λανολίνη

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2605 times

Τα σαπουνια πλεον ειναι ολα στην συσκευασια που εχει και ο Γιωργος στο site του.
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1365 times
Been thanked: 4915 times

Πλέον πωλούνται σε αρκετά καλαίσθητο πλαστικό.

Απο την ιστοσελίδα:
Επίσης διατίθεται και σε χειροποίητο κεραμικό σκεύος ΦΑΕΝΑ από την Λέσβο στην τιμή των 18€.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
MacGreg
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 67 times
Been thanked: 47 times

Στραβομάρα μου ... και φαντάσου το διάβαζα το site τους πριν λίγο !!!
Γρηγόρης
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12135 times

Οπως τα γραφαμε και περσι με τον Πετρο - προκειται για αριστα σαπουνια - και τα μονα Ελληνικα μεχρι προτινος - που μπορουσες να ξυριστεις. Εχω Λεβαντα, Μαστιχα, Μυρτιλο, Unscented, Σοκολατα, Τριανταφυλλο και με βλεπω με Βανιλια και Σανδαλοξυλο συντομα. Οι φετεινες μυρωδιες ειναι πιο αδυναμες απο τις περσινες - αλλα απο οτι εχει ηδη δηλωσει ο Φωκιων αυτο θα αλλαξει στην επομενη φουρνια.

Ειλικρινα, αν τα κυκλοφορουσε πχ η MDC θα ειχατε παρει ολοι απο καμια ντουζινα - αλλα ας ειναι καλα η δυναμη (και η αδυναμια) του Μαρκετινγκ :-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giobi
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 327 times
Been thanked: 152 times

:offtopic υπαρχουν και άλλα ελληνικα σαπουνια εκτος της ΦΑΕΝΑ; (σε παρομοιο επιπεδο εννοω)
Αντωνης
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

SharpRazor έγραψε:Σήμερα, μετά από το τελευταίο post του ντιτζιμπίλυ για το Φαένα, αποφάσισα να το ψάξω λιγάκι και, για να μη τα πολυλογώ, μετά από αρκετές δυσκολίες (ο proxy server της δουλειάς κόβει το http://www.faena.gr" onclick="window.open(this.href);return false;) κατάφερα και βρήκα το τηλέφωνο. Κάλεσα αμέσως και βέβαια η πρώτη ερώτηση μετά το "καλημέρα σας" ήταν "πώς πάτε από tallow;"

Αφού σιγούρεψα ότι στα σαπούνια της Φαένα δεν υπάρχει ίχνος ζωικής προελεύσεως, χαλαρά συνέχισα τη συζήτηση, προσπαθώντας να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Ο κύριος με τον οποίο μιλούσα, αν και δε συστηθήκαμε, μάλλον πρέπει να ήταν ο Φωκίων που αναφέρεται σε προηγούμενα posts. Αυτά που με χαροποίησαν ήταν η δυνατότητα παραγγελίας πήλινου σκεύους που μπορεί να λειτουργήσει και σε μόνιμη βάση με μελλοντικά Φαένα να βγαίνουν από το πλαστικό και να μπαίνουν στο πήλινο (κάτι σαν ανταλλακτικά δηλαδή) αλλά κυρίως η δυνατότητα παραγγελίας, με ένα minimum 6 τεμαχίων, σαπουνιού με αρωματικό έλαιο επιλογής του πελάτη. Ήδη τρέχουν από τώρα τα σάλια μου για μοσχοβολιστό σαπουνάκι με έλαιο γιασεμί, νυχτολούλουδο ή αγιόκλιμα! Εύκολα γίνεται και ομαδική παραγγελία από 6 μέλη, με την προϋπόθεση ότι συμφωνούν στο άρωμα/έλαιο. Επίσης μπορείς να του πεις αν θέλεις περισσότερο ή λιγότερο έντονη την ύπαρξη του αρώματος και το ρυθμίζει. Αμέιζινγ;

Αυτό που νομίζω ότι, αν και εκτός θέματος, πρέπει να αναφερθεί, είναι ότι η οικογένεια που φτιάχνει τα σαπούνια, έχει και μία ξενοδοχειακή μονάδα κοντά στο εργοστάσιο. Το τετράστερο ξενοδοχείο (Αιολική Γη, http://www.aghotel.gr" onclick="window.open(this.href);return false;) βγήκε νομίζω 13ο στην Ελλάδα, στο tripadvisor. Δε συνηθίζω να κάνω διαφήμιση ούτε και ξέρω τους ανθρώπους, άρα δεν έχω κάποιο κέρδος μνημονεύοντάς το, αλλά κάποιος που φτιάχνει τέτοια ωραία σαπούνια (έχω ήδη ψηθεί να παραγγείλω εξάδα κάποια στιγμή που τα οικονομικά μου θα το επιτρέψουν, εκτός κι αν γίνουμε έξι οπότε θα συντομεύσει το χρονικό διάστημα) αξίζει και μια παραπάνω μνεία. Δεν έχω πάει ποτέ στη Λέσβο και δε θα ήταν κακή η ιδέα να έχω κάποιον γνωστό στο νησί, είμαι δε απόλυτα βέβαιος ότι όποιος από μας κι αν πάει, είτε μείνει στο ξενοδοχείο του είτε όχι, θα ξεναγηθεί στη μονάδα παρασκευής σαπουνιών και λοιπών προϊόντων...
Θα ενδιαφερόμουνα για ένα με βέτιβερ παλμαρόριζα και νερατζόφυλλο.Η άλλη εκδοχή μου είναι σημύδα γλυκιά,βέτιβερ και έλατο/ερυθρελάτη.Τι λέτε?
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
SharpRazor
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 130 times
Been thanked: 192 times
Επικοινωνία:

Είμαι μέσα. Και κάποια στιγμή αργότερα, θα ήθελα και αγιόκλιμα (καθώς και νυχτολούλουδο), ακόμη κι αν χρειαζόταν να πάρω και τα έξι μόνος μου
Αποστόλης
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

herco έγραψε: Ειλικρινα, αν τα κυκλοφορουσε πχ η MDC θα ειχατε παρει ολοι απο καμια ντουζινα - αλλα ας ειναι καλα η δυναμη (και η αδυναμια) του Μαρκετινγκ :-)
Eιλικρινά νομίζω πως μας αδικείς. Πρώτον πολλοί λίγοι μπορούν να αγοράζουν τα MdC με την ..οκά και δεύτερον αν δε κάνω λάθος το ΜdC προηγήθηκε των ΦΑΕΝΑ ή αν το θες πολλά καλά σαπούνια προηγήθηκαν των ΦΑΕΝΑ.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Εγώ πάντως το MdC δεν θα το αγόραζα :b
Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για custom σαπούνι. Αν αρχίσει συζήτηση περί αυτού, επιθυμώ να συμμετέχω! :megagrin
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”