Πινέλο για face lathering

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
xristos.
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 18 times
Been thanked: 14 times

Να ρωτήσω κάτι για το Omega 48?
μου καταπίνει τον αφρό ιδικά όταν τον κάνω κυκλικές κινήσεις για να τον απλώσω στο πρόσωπο μου τον μαζεύει πάλι πίσω! μήπως κάνω κάτι λάθος??
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

Xristos.το omega 48 ειναι καταπληκτικο πινελο ,το εχω και εγω.αφου κανεις τις κυκλικες κινησεις για να σηκωθουν οι τριχες μετα τη σαπουναδα την απλωνεις στο προσωπο σου με κινησεις σαν να βαφεις δεξια -αριστερα.εγω ετσι κανω και σε εμενα λειτουργει. ;)
Άβαταρ μέλους
xristos.
Νήπιο
Νήπιο
11

Μacho όταν το κάνω από την αρχή κυκλικά βγάζει ελάχιστη ποσότητα! έτσι πρέπει να γίνετε???
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

Φορτωνε τον πινελο σου με αρκετη κρεμα και στην πορεια προσθεσε νερο βουτωντας τις ακρες του πινελου σου στο νερο.προσεχε γιατι αν η κρεμα η το σαπουνι περιεχουν ζωικο λιπος(tallow) το πολυ νερο μπορει να εξαφανισει τον αφρο. :eek
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Παιδιά τα πινέλα χοίρου έτσι κάνουν πρίν να "στρωθούν" , καταπίνουν στην αρχή τον αφρό, τον εξαφανίζουν, άν γι αυτό μιλάτε.
Όταν στρώσουν δεν θα το κάνουν αυτό.
Εκτός άν μιλάτε για το πρόβλημα που έχω παρατηρήσει εγώ, σε πινέλα που δεν έχουν γερή ραχοκοκαλιά, σφιχτό γεροδεμένο Knot.
Τα 2 Οmega Μου 10018 & 80097 που δεν είναι έτσι σφιχτά, είτε με αφρισμό σε μπόλ είτε στο πρόσωπο,
έχουν μιά τάση να σπρώχνουν πώς να το πώ τον αφρό προς τη λαβή.
Το Semogue 830 δεν το έκανε όμως ποτέ. Πολύ δυνατός θύσανος. Άν δεν είχε αυτό το πρόβλημα με τα παλιοστίγματα στη λαβή θα ήταν το αγαπημένο μου.
Όσον για την πρότασή μου για πινελάκι αποκλειστικά για πρόσωπο, νάναι μικρό, ελαφρύ και δυνατό. Οπως είναι το 830.
Εγώ πριν να πάρω το Mistura, γλυκοκύτταζα και το Omega 150. Για ρίξτου μια ματιά...με 25άρι Knot και 55άρη θύσανο νομίζω θάναι δυνατό...μάλλον πολύ πιό δυνατό από τα 80097-10018
Άβαταρ μέλους
xristos.
Νήπιο
Νήπιο
11

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
Νώντα, το 830 έχω δει σε κάτι εικόνες στο Google ότι ο θύσανός του ανοίγει πάρα πολύ και κάπως ατσούμπαλα. Εσύ έχεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα; Επίσης τι πρόβλημα έχει το στήριγμα της λαβής;
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Όχι. Αλλά και πάλι όλα τα Semogue "ανοίγουνε"( οι χοίροι). Αμα δείς το SOC μου, σα βεντάλια είναι. :devil
Το 830 σαν απόδοση είναι εξαιρετικό . Το ίδιο θα σου πούν και όλοι όσοι τόχουν.
Το μόνο πρόβλημα που είχαμε μερικοί ήταν τα άσπρα στίγματα στη λαβή.
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Χρήστο,η πρότασή μου είναι το omega 49.Αυτό χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά ενάμιση χρόνο τώρα και είμαι πλήρως ικανοποιημένος.Μου αρέσει γιατί είναι πλέον στρωμένο-στην αρχή εννοείται οτι είναι σκληρό και κάπως άβολο- και μεγάλο.Μου είναι πιο άνετο στο χέρι και στο πρόσωπο.Κάνει φοβερή δουλειά με τα πάντα,αν και το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για σαπούνια.Το οτι είναι φθηνό δεν το υπολογίζω καν,γιατί και ακριβότερο να ήταν πάλι θα άξιζε σαν πινέλο.Και έχει μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής.Επένδυση σκέτη.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
xristos.
Νήπιο
Νήπιο
11

Paratairosexthros ευχαριστώ πολύ αλλά έχω το omega 48 και και ήθελα κάτι διαφορετικό!
Κλείνω προς το Semogue OC και κάνω υπομονή μέχρι να ανοίξει το Well Shaved!!! :beah2
Άβαταρ μέλους
Georgechalkida
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 198 times
Been thanked: 142 times

Kαλησπέρα σε όλους..!

Για να μην ανοίγω νέο θέμα γράφω εδώ.. Ψάχνω ένα κοντό πινέλο, όχι πάνω απο 10 πόντους, για face lathering με αρκετή δύναμη για να δίνει πόνο στα σαπούνια.

Έχω ένα Ω48 αλλά είναι αρκετά μεγάλο και με δυσκολεύει πολύ.

Σε τιμή max τα 15 ευρώ θα ήθελα για να μην ξεφύγω κάργα..!!! :)

Y.Γ Μου έχει γυαλίσει το παρακάτω
Γιώργος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”