Al’s shaving cream
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Εγώ βάζω πρώτα το άρωμα γιατί αν έβαζα τις ιδιότητες θα είχα μόνο Valobra stick άντε και κανένα MWF στο τσακίρ κέφι.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Χτες είχα βάλει στο καλάθι την Goodfellas( και μόνο το όνομα αρκούσε), την Saigon( πρέπει να είναι πολύ δυνατή) και μία custom. Κρίμα που τα μεταφορικά του είναι τόσο υψηλά. Μέχρι και να του στείλω email σκέφτηκα, μήπως έβρισκε τρόπο να τα μειώσει. Όλο και κάτι θα γινόταν.
- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Δε νομιζω οτι ειναι στο χερι του...
Η Αμερικη εχει γενικα πανακριβα μεταφορικα, οτι κι αν εχω παρει απο εκει παντα τα μεταφορικα του ηταν συγκρισιμα με την τιμη του προϊοντος...
Οσο για τα αρωματα... καντε λιγη υπομονη μεχρι τελος του μηνα και κατι θα μυρισετε
Η Αμερικη εχει γενικα πανακριβα μεταφορικα, οτι κι αν εχω παρει απο εκει παντα τα μεταφορικα του ηταν συγκρισιμα με την τιμη του προϊοντος...
Οσο για τα αρωματα... καντε λιγη υπομονη μεχρι τελος του μηνα και κατι θα μυρισετε

Απλά μου κάνει εντύπωση πως τα μεταφορικά στο iherb μέχρι 1,8kg είναι 4$(!) κι αυτός ξεφεύγει τόσο πολύ. Σίγουρα δεν στέλνει τις ίδιες τεράστιες ποσότητες καθημερινά, αλλά η απόκλιση είναι πολύ μεγάλη. Αυτό που μπορώ να συμπεράνω είναι πως οι πελάτες του από Ευρώπη είναι πολύ λίγοι κι άρα δεν το έχει ψάξει όπως θα έπρεπε. Λάθος κατά τη γνώμη μου...
- digibill
- Λύκειο
- 11
- Επικοινωνία:
Δοκίμασα σήμερα την saigon από το sample pack. Ο Αλ περιγράφει το άρωμά της ως εξής:
Στον αφρό γίνονται πιο αισθητές νότες φρεσκοκομμένης πρασινάδας, πάνω σε υγρή-ξυλώδη βάση. Αυτό που τελικά μένει σαν σύνολο είναι κάτι υγρό, γήινο και ξυλώδες, σαν ένα σκιερό μέρος δάσους με υγρασία. Με λίγο περισσότερο εσπεριδοειδές θα ήταν σούπερ, αλλά κι έτσι μου αρέσει...
Στο κουτί της πράγματι είναι αισθητές τόσο οι νότες εσπεριδοειδών, όσο και κάτι γήινο - ξυλώδες. Το άρωμά της θυμίζει αρκετά την bergamont & oakmoss του πακέτου οδοιπόρος, αλλά στο κάπως πιο αδύνατο.The lovely top notes that introduce Saigon are impossible to ignore, a juicy citrus carried on some soft tropical grass. Next to emerge are a spice and bitter notes reminiscent of green galbanum, which seem at first to align. A dark, earthy accord and a very potent note assert themselves to turn Saigon abruptly from herbal oriental to a deep woody-green scent.
Στον αφρό γίνονται πιο αισθητές νότες φρεσκοκομμένης πρασινάδας, πάνω σε υγρή-ξυλώδη βάση. Αυτό που τελικά μένει σαν σύνολο είναι κάτι υγρό, γήινο και ξυλώδες, σαν ένα σκιερό μέρος δάσους με υγρασία. Με λίγο περισσότερο εσπεριδοειδές θα ήταν σούπερ, αλλά κι έτσι μου αρέσει...
-
- Εξειδίκευση
- 12
Είσαι σίγουρος ? :ninja_hide Σε "βλέπω" κάπως σκεπτικό.. 

- digibill
- Λύκειο
- 11
- Επικοινωνία:
-
- Εξειδίκευση
- 12
Ως προς το άρωμα. 

- digibill
- Λύκειο
- 11
- Επικοινωνία:
Ναι, πράγματι!
Δύσκολο να περιγράψεις τόσο περίπλοκους συνδυασμούς και να δώσεις σε έναν τρίτο να τους καταλάβει...
Μου αρέσει πάντως!
Δύσκολο να περιγράψεις τόσο περίπλοκους συνδυασμούς και να δώσεις σε έναν τρίτο να τους καταλάβει...
Μου αρέσει πάντως!

- digibill
- Λύκειο
- 11
- Επικοινωνία:
Επόμενη δοκιμή: Calabria
Κι αυτό το άρωμα μου άρεσε ιδιαίτερα.
Στην πράξη, η κρέμα μυρίζει την κλασσική μυρωδιά κρέμας ξυρίσματος της δεκαετίας 60 - 70. Από την πρώτη τζούρα μου θύμισε mennen, ίσως και musgo real classic. Η δική μου μύτη καταλαβαίνει κυρίως μόσχο με λεβάντα, το συνολικο αποτέλεσμα είναι κλασσική, ρετρό μυρωδιά φρεσκάδας.Calabria's elegance derives from blending citrus notes in the opening with an intense rose and lavender heart in a spicy musk base. Calabria is a classic fragrance that most find familiar. Citrus top notes that include lemon and bergamot lead into a sophisticated heart of intense rose and lavender notes in a background of musk* and warm touches of spices. Calabria has a clean yet distinctive character that is hard to forget. * not an essential oil.
Κι αυτό το άρωμα μου άρεσε ιδιαίτερα.