Γουρουνο-Πινέλο αποκλειστικά για Facelathering σαπουνιών !
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Ωραίο .. :mad ,ευχαριστιέσαι peeling προσωπου !!
Γιάννης
- merkur fan
- Νήπιο
- 13
- Been thanked: 24 times
Πέτρο αν θες πινέλο που να τσακίζει σαπούνια όπως γράφεις, ρίξε μια ματιά στα 610 και 820 .
Είναι πινέλα με κοντό και αρκετά πυκνό θύσανο και κυριολεκτικά σκάβουν . Έχε όμως υπ όψη σου ότι απαιτούν και πιο πολύ χρόνο για να στρώσουν (το 610 είναι το πιο επίπονο πινέλο χοίρου που έχει περάσει από τα χέρια μου).
Έχε επίσης υπ όψη σου ότι δύσκολα θα βγάλεις 3 περάσματα και θα πρέπει να φορτώσεις ξανά .
Τα 620 και 830 είναι πιο φιλικά, και για όλες τις χρήσεις. Θα έλεγα perfect allrounder .
Οι λάβες όλων των παραπάνω είναι δε ακρυλικές και αθάνατες .
Το 1438 είναι πάρα πολύ όμορφο, αλλά δεν έχει τόσο το backbone των παραπάνω, και θέλει προσοχή η λαβή .
Τώρα για το SOC πρέπει να σου πω πως κατά τη γνώμη μου είναι ένα πινέλο που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή κάποιου boar fan και είναι ίσως το best boar ever .
Δεν στερείτε backbone, απλά δεν έχει το backbone των 610 και 820, ενώ κάνει για τα πάντα.
Τώρα δεν σου προτείνω κάτι σε άλλη μάρκα μια και σε βλέπω πως γλυκοκοιτάζεις τα Semogue. (και πολύ καλά κάνεις)
Εύχομαι να βρεις just αυτό που θες.
Είναι πινέλα με κοντό και αρκετά πυκνό θύσανο και κυριολεκτικά σκάβουν . Έχε όμως υπ όψη σου ότι απαιτούν και πιο πολύ χρόνο για να στρώσουν (το 610 είναι το πιο επίπονο πινέλο χοίρου που έχει περάσει από τα χέρια μου).
Έχε επίσης υπ όψη σου ότι δύσκολα θα βγάλεις 3 περάσματα και θα πρέπει να φορτώσεις ξανά .
Τα 620 και 830 είναι πιο φιλικά, και για όλες τις χρήσεις. Θα έλεγα perfect allrounder .
Οι λάβες όλων των παραπάνω είναι δε ακρυλικές και αθάνατες .
Το 1438 είναι πάρα πολύ όμορφο, αλλά δεν έχει τόσο το backbone των παραπάνω, και θέλει προσοχή η λαβή .
Τώρα για το SOC πρέπει να σου πω πως κατά τη γνώμη μου είναι ένα πινέλο που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή κάποιου boar fan και είναι ίσως το best boar ever .
Δεν στερείτε backbone, απλά δεν έχει το backbone των 610 και 820, ενώ κάνει για τα πάντα.
Τώρα δεν σου προτείνω κάτι σε άλλη μάρκα μια και σε βλέπω πως γλυκοκοιτάζεις τα Semogue. (και πολύ καλά κάνεις)
Εύχομαι να βρεις just αυτό που θες.
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Τελικά πήρα το 820 το οποίο στην πρώτη μας γνωριμία είναι :rocket :rocket :rocket
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Δεν σου άρεσε Πέτρο ?
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
Είναι όπως το ήθελα Άρη, ότι και να πω θα είναι λίγο να είναι καλά και ο Γιώργος που μου το πρότεινε, απίθανη ραχοκοκκαλιά, ωραία λαβή, θύσανος πυκνός, στο facelathering δείχνει την δύναμή του.
Πέτρος
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Κανονικά θα έπρεπε να βάλεις smiley όπως αυτά :dance3 :dance :dance5 γιατί με το :rocket με μπέρδεψες λίγο... :bigsmilie (είναι και κομμάτι θυμωμένος ο πιστολέρο) Βέβαια εγω εχω το 830 και οχι το συγκεκριμένο . Ολα καλά λοιπόν ! :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
Ήθελα να δείξω ότι τα ισοπεδώνει όλα.... 

Πέτρος
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Να ρωτήσω Πέτρο κάτι αν επιτρέπεται. Πόσο σου κόστισε? Μαζί με τα μεταφορικά γιατί φαντάζομαι το πήρες από έξω.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
Το πήρα από τον Γιώργο στα 17€ στον Πειραιά (Wellshaved) δεν έχω αγοράσει ποτέ από εξωτερικό, το 90% των ξυριστικών μου από εκεί τα υπόλοιπα από κέντρο. Πέρνα μια βόλτα από εκεί και θα με θυμηθείς.
Πέτρος
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Ο Πετρος και το "εξωτερικο" ειναι μαλωμενοι ! Καποια επισκεψη στο Γιωργο παιχτηκε :-)
* με προλαβε ο ιδιοκτητης του πινελου...
* με προλαβε ο ιδιοκτητης του πινελου...