Καλημέρα.
Δε θα σου προτείνω συγκεκριμένη μάρκα, θα σου προτείνω όμως συγκεκριμένες διαστάσεις. Αν όπως γράφεις θέλεις να συνδιάσεις τη μαλακότητα του silvertip με ένα ικανοποιητικό backbone που δε θα κάνει floppy το πινέλο σου, οι ιδανικές διαστάσεις για μένα είναι 24mm knot και 48mm loft. ( Mιλάω για πινέλο ασβού, silvertip )
Aν κάποιο απο τα παραπάνω πινέλα που σου πρότειναν τα παιδιά πλησιάζει σ'αυτά τα νούμερα, πάρ'το. Πάρ'το ακόμα και αν βγείς λίγο έξω απο το προϋπολογισμό σου.
Ψάχνω πινέλο
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5633 times
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- Tony
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 23190 times
- Been thanked: 13866 times
Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις σας.
1)Θέλω τα λεφτά μου να πηγαίνουν στην Ελλάδα όταν υπάρχουν βέβαια μαγαζιά και εξυπηρέτηση σαν τον κύριο Γιώργο.
2)Θέλω να αγοράσω κάποιο πινέλο από αυτά που έχω στην λίστα ποιο κάτω.
3)stelakis1914-Iasonas ωραίο το πινέλο που μου προτείνετε αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
4) Petros.Mp το SOC 2 band Είναι μεσα στις επιλογές μου.
5) Harry πολύ καλό πινέλο αλλά δεν υπάρχει αυτή την στιγμή (αναμένεται) στον κύριο Γιώργο.
6)Ηλία κατάλαβες ακριβώς το τι θέλω,θα κοιτάξω τις διαστάσεις από την λίστα που έχω και θα δω.
Τα πινέλα είναι αυτά:
Silvertip Badger - Muhle - 091 K 256-
Silvertip Badger - Muhle - 93 K 252-
Semogue Owners Club 2 band cherry wood-
Semogue 2040 - Silvertip-
Semogue 2040HD - Silvertip
Fine Badger - Muhle - 281 K 876-
Super Badger - Edwin Jagger - 1EJ282-
Δεν ξέρω αλλά νομίζω πώς μέσα σε αυτή την λίστα κάτι θα βρω.
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας το εκτιμώ.
Πάντα φιλικά Αντώνης
1)Θέλω τα λεφτά μου να πηγαίνουν στην Ελλάδα όταν υπάρχουν βέβαια μαγαζιά και εξυπηρέτηση σαν τον κύριο Γιώργο.
2)Θέλω να αγοράσω κάποιο πινέλο από αυτά που έχω στην λίστα ποιο κάτω.
3)stelakis1914-Iasonas ωραίο το πινέλο που μου προτείνετε αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
4) Petros.Mp το SOC 2 band Είναι μεσα στις επιλογές μου.
5) Harry πολύ καλό πινέλο αλλά δεν υπάρχει αυτή την στιγμή (αναμένεται) στον κύριο Γιώργο.
6)Ηλία κατάλαβες ακριβώς το τι θέλω,θα κοιτάξω τις διαστάσεις από την λίστα που έχω και θα δω.
Τα πινέλα είναι αυτά:
Silvertip Badger - Muhle - 091 K 256-
Silvertip Badger - Muhle - 93 K 252-
Semogue Owners Club 2 band cherry wood-
Semogue 2040 - Silvertip-
Semogue 2040HD - Silvertip
Fine Badger - Muhle - 281 K 876-
Super Badger - Edwin Jagger - 1EJ282-
Δεν ξέρω αλλά νομίζω πώς μέσα σε αυτή την λίστα κάτι θα βρω.
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας το εκτιμώ.

Πάντα φιλικά Αντώνης
Αντώνης
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
- YMMV
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Από αυτά που έχεις βάλει στη λίστα, το SOC που λέει και ο Δημήτρης.
Γιώργος
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
SOC και ξερο ψωμι. Απο την λιστα βεβαιως βεβαιως
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- Tony
- Εξειδίκευση
- 11
Καλησπέρα σε όλο το forum.
Τελικά βρε παιδιά δεν το φανταζόμουν ότι για να πάρεις ένα πινέλο ξυρίσματος είναι ολόκληρη επιστήμη. :confused :eek
Ξεκίνησα πριν 1.5 μήνα χωρίς να ξέρω τίποτα και κοντεύω να γίνω ειδικός(που λέει ο λόγος).
Η παραγγελία μου έγινε και την περιμένω με αγωνία,σας άκουσα και πήρα το Πινέλο ξυρίσματος Semogue Owners Club 2 band cherry wood - σε Ασβό,πήρα και για δοκιμή μια κρέμα ξυρίσματος και ένα σαπούνι και κάποια άλλα,άλλωστε δοκιμές κάνω,και θα δούμε αν θα τα γουστάρει και η μηχανή μου.
Όσο για το πινέλο που πήρα άκουσα τα καλύτερα μέσα εδώ, αλλά για το πρόσωπο,τώρα για το κεφάλι ψιλό φοβάμαι να μην τσιμπάει καθώς διαθέτη ποιο σκληρή και πιο χοντρή τρίχα και καλό backbone (24) από άλλα Silvertip,τέσπα θα δείξει μετά από τις δοκιμές.
Ααα οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Γιώργο χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο και χωρίς να έχω και κάποιο συμφέρων από αυτή τη δουλεία,άλλωστε στην Σύρο μένω.
1ο Για τις τιμές του.
2ο Για την εξυπηρέτηση του, και για τις τσάμπα γνώσεις που μου έδωσε, και την τεράστια ανοχή του.
Δεν μπορώ να πω έμαθα και από άλλα forum αλλά από εδώ μέσα έμαθα τα περισσότερα. :thnx
Περισσότερες πληροφορίες μετά τις δοκιμές...
Τελικά βρε παιδιά δεν το φανταζόμουν ότι για να πάρεις ένα πινέλο ξυρίσματος είναι ολόκληρη επιστήμη. :confused :eek
Ξεκίνησα πριν 1.5 μήνα χωρίς να ξέρω τίποτα και κοντεύω να γίνω ειδικός(που λέει ο λόγος).
Η παραγγελία μου έγινε και την περιμένω με αγωνία,σας άκουσα και πήρα το Πινέλο ξυρίσματος Semogue Owners Club 2 band cherry wood - σε Ασβό,πήρα και για δοκιμή μια κρέμα ξυρίσματος και ένα σαπούνι και κάποια άλλα,άλλωστε δοκιμές κάνω,και θα δούμε αν θα τα γουστάρει και η μηχανή μου.
Όσο για το πινέλο που πήρα άκουσα τα καλύτερα μέσα εδώ, αλλά για το πρόσωπο,τώρα για το κεφάλι ψιλό φοβάμαι να μην τσιμπάει καθώς διαθέτη ποιο σκληρή και πιο χοντρή τρίχα και καλό backbone (24) από άλλα Silvertip,τέσπα θα δείξει μετά από τις δοκιμές.
Ααα οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Γιώργο χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο και χωρίς να έχω και κάποιο συμφέρων από αυτή τη δουλεία,άλλωστε στην Σύρο μένω.
1ο Για τις τιμές του.
2ο Για την εξυπηρέτηση του, και για τις τσάμπα γνώσεις που μου έδωσε, και την τεράστια ανοχή του.
Δεν μπορώ να πω έμαθα και από άλλα forum αλλά από εδώ μέσα έμαθα τα περισσότερα. :thnx
Περισσότερες πληροφορίες μετά τις δοκιμές...
Αντώνης
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Στην αρχή και για καμιά δεκαριά ξυρίσματα το δικό μου ψιλοτσιμπούσε , μετά έστρωσε και τώρα είναι μια χαρά.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Tony
- Εξειδίκευση
- 11
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά τσιμπάει και το soc; :cry
Το φοβόμουν από πριν το πάρω, αλλά λόγο ότι μου το πρότειναν πολλά μέλη από δω είπα να το ρισκάρω.
Φίλε Άρη μου έκανες την καρδία περιβόλι
Το φοβόμουν από πριν το πάρω, αλλά λόγο ότι μου το πρότειναν πολλά μέλη από δω είπα να το ρισκάρω.

Αντώνης
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5633 times
Μη φοβάσαι. Το 2 band έχει σκληρότερη τρίχα απο το silvertip αλλά και γερότερο backbone. Ο λόγος που σου έδωσα τις διαστάσεις παραπάνω ήταν για να έχεις τη μαλακότητα του silvertip και ταυτόχρονα να αποφύγεις όσο γίνεται να είναι floppy. ( Είχα μείνει με την εντύπωση πως θα έπαιρνες πινέλο με silvertip τρίχα )
Κάνε καμιά δεκαπενταριά palm lathers και θα στρώσει που θα πάει ?!
Επιπλέον, έχω μία απορία, με πόση δύναμη θα πιέζεις το πινέλο στο κεφάλι σου ? :confused
Κάνε καμιά δεκαπενταριά palm lathers και θα στρώσει που θα πάει ?!
Επιπλέον, έχω μία απορία, με πόση δύναμη θα πιέζεις το πινέλο στο κεφάλι σου ? :confused
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Φίλε Αντώνη γιατί χαλιέσαι ?? Ισα ίσα σου είπα οτι μετά απο λίγα ξυρίσματα δεν θα τσιμπάει καθόλου. Είναι πινελάρα και θα μείνεις υπέρ-ευχαριστημένος . Στο κάτω κάτω κάνε καμιά δεκαριά test lather όπως είπε και ο Ηλίας πριν το χρησιμοποιήσεις κανονικά και δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα. Να χαίρεσαι που απέκτησες τέτοιο πινέλο και να μην στεναχωριέσαι.Tony έγραψε:Δηλαδή αν κατάλαβα καλά τσιμπάει και το soc; :cry
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........