20£.. Και αμεσως με την πρωτη μια απατη προς τον πελατη.. Giesen & Forstoff, German made - quality assured.
Ε, οχι.. Να την παρω απο το λιμανι, με 20-22 € να με βγει μαζι με μεταφορικα και καμμια 20-30 ΚΑΛΑ ξυραφακια δωρο, αλλα να μη με πουλανε τρελιτσα.. Αυτο κανονικα επρεπε να καταγγελθει στην αγγλικη υπηρεσια προστασιας καταναλωτη, και δεν κανω πλακα.. Γιατι αλλο "Made in Germany" το οποιο ειναι ® και registered trademark, και αλλο "Made in China"! Δλδ στο connaughtshaving.com ειναι τρομπονια που γραφουν οτι ειναι κινεζικα?
Παρήγγειλα πριν από κανένα περίπου μήνα μία weishi gunmetal finish + 1 πακετάκι dorco + 2 πακετάκια astra με 9,5 λίρες + 2,5 λίρες μεταφορικά από Hong-Kong. Σύνολο 12 λίρες (=15 ευρώ). Σε μία εβδομάδα ήταν στα χέρια μου όπως ακριβώς τα έλεγε: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... SA:GB:1123
Για τόσα λεφτά δε νομίζω να αξίζει τιν κόπο να σου στείλουν μούφα, Άρη....
Θα το θεσω ετσι: Η Weishi ειναι για τα λεφτα της μια "τιμια" ξυριστικη μηχανη. Οπως ανεφερα, λογω του οτι η κεφαλη ειναι 1:1 αντιγραφη της superspeed, εχει τα καλα της αλλα και τα κακα της ιδιας. Και επανερχομαι στην πρωτη μου προταση....
Πράγματι, δεν είναι τόσο τραγική όπως την περιγράφουν. Απλά κάποιες φορές έχεις (έχω δηλαδή) την τάση να ξαναπερνάς στα ίδια σημεία, ή να ασκείς μεγαλύτερη πίεση...
Η weishi εναι οντως τιμιο εργαλειο κ ιδανικη για το καθημερινο ξυρισμα . Η ΤΤΟ Gillette g1000(superpeed με πλαστικη λαβη)για καποιο λογο αν κ ιδια με την weishi ξυριζει πιο αποτελεσματικα.