Ευχαριστώ το μέλος του Forum George_ για τις φωτογραφίες.
Έχω ήδη προωθήσει τις φωτογραφίες και απο τις δυο μηχανές (R107 & R101) στο
εργοστάσιο στη Γερμανία. Μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω άμεσα.
Στην περίπτωση που δεν λάβω απάντηση έως αύριο το απόγευμα (Μ.Τετάρτη)
και δεδομένου ότι δεν θα έχω πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή από Μ.Πέμπτη έως και Τρίτη του Πάσχα
Θα τα πούμε πάλι τη Τετάρτη του Πάσχα.
Muhle R107 και το ρήγμα της Ανατολίας
-
luxe
- Νήπιο

- 13
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τις 2 λάβες για τις ξυριστικές μηχανές R107 και R101, ύστερα από γραπτή ενημέρωση μέσω email που έλαβα πριν από λίγο από την κατασκευάστρια εταιρεία Muhle, οι δύο λαβές θα αντικατασταθούν.
Παρακαλώ πολύ τα 2 μέλη του Forum zouve και george_ να επικοινωνήσουν μαζί μου την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να τους ενημερώσω για την ημέρα κατά την οποία μπορούν να παραλάβουν τις νέες λαβές από το γραφείο μου στον Πειραιά.
Σας παρακαλώ πολύ να μην πετάξετε τις παλιές λαβές, αλλά να μου τις παραδώσετε προκειμένου να τις στείλω πίσω στον κατασκευαστή.
Παρακαλώ πολύ τα 2 μέλη του Forum zouve και george_ να επικοινωνήσουν μαζί μου την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να τους ενημερώσω για την ημέρα κατά την οποία μπορούν να παραλάβουν τις νέες λαβές από το γραφείο μου στον Πειραιά.
Σας παρακαλώ πολύ να μην πετάξετε τις παλιές λαβές, αλλά να μου τις παραδώσετε προκειμένου να τις στείλω πίσω στον κατασκευαστή.
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Ένα μπράβο στον Γιώργο για την άμμεση αντιμετώπιση του προβλήματος !!
Γιάννης
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25199 times
- Been thanked: 7873 times
Οχι μόνο ένα! :megagrin :thumbsup
Γιάννης
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Μπράβο Γιωργάρα!!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Ο Γιώργος (luxe.gr) έχει αποδείξει από την πρώτη ημέρα ενασχόλησης του με τα προϊόντα αυτά και κοινοποίησης αυτής της δραστηριότητας στο forum ότι είναι ένας επαγγελματίας, Ευρωπαϊκού επιπέδου ηλεκτρονικού καταστήματος για να μην πω ανώτερος.
Έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι το forum δεν έχει δοσοληψίες με επαγγελματίες αλλά όπως προσπαθούμε πάντα να προστατέψουμε τα μέλη μας από του κακούς δεν γίνεται να μην επιβραβεύσουμε τους καλούς. Και για εμένα πρέπει ο καθένας από εμάς πριν καταφύγει στο εξωτερικό να έχει εξαντλήσει τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς πρώτα ώστε να στηρίζουμε του Έλληνες (σωστούς) επιχειρηματίες.
Για την παραπάνω ανάρτηση ετοιμαζόμουν να τα χώσω στο zouve, πρέπει πάντα να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας ως καταναλωτές. Ξεκινάμε πάντα από το κατάστημα που αγοράσαμε κάτι και αν δεν βρούμε άκρη προχωράμε στην κατασκευάστρια εταιρεία. Άλλες φορές θα εξυπηρετηθούμε άλλες όχι αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Βέβαια στην Ελλάδα το "που να μπλέκω τώρα" έχει κάποια βάση αφού συνήθως άκρη δεν βγάζεις. Όμως ο Γιώργος μας απέδειξε ότι υπάρχει και άλλη πλευρά.zouve έγραψε: μου είπε ένα παλικάρι να στείλω email στη muhle αλλά που να μπλέκω τώρα με αυτά !!!
Έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι το forum δεν έχει δοσοληψίες με επαγγελματίες αλλά όπως προσπαθούμε πάντα να προστατέψουμε τα μέλη μας από του κακούς δεν γίνεται να μην επιβραβεύσουμε τους καλούς. Και για εμένα πρέπει ο καθένας από εμάς πριν καταφύγει στο εξωτερικό να έχει εξαντλήσει τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς πρώτα ώστε να στηρίζουμε του Έλληνες (σωστούς) επιχειρηματίες.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Θες να το αναλαβω εγω που δεν εχω και θεμα με τη γλωσσα?zouve έγραψε:[...]
μου είπε ένα παλικάρι να στείλω email στη muhle αλλά που να μπλέκω τώρα με αυτά !!!