Καινούριο πινέλο! Προς τα πού να κινηθώ;
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Φίλε Ανδρέα, να σου πω την προσωπική μου άποψη. Μετά τα 10 πινέλα που εχω αγοράσει εχω κατασταλάξει.Το SOC 2 band το εχω και εγω. Πολύ καλό πινέλο δεν λέω αλλά πλέον εχω καταλήξει οτι για την δική μου επιδερμίδα θέλω πιο μαλακό πινέλο απο αυτό χωρίς αυτό να σημαίνει οτι το SOC δεν είναι κορυφαίο και σε φοβερή τιμή. Απλά εγω θέλω πιο μαλακές τρίχες. Πιστεύω οτι η ποιότητα best απο τα που Simpsons που εχω κινηθεί τώρα θα με καλύψει απόλυτα.Όπως πιστεύω θα με κάλυπτε και ενα Silvertip με πολύ πυκνό θύσανο. Ολα αυτά βέβαια είναι προσωπικές προτιμήσεις και εχουν άμεση συνάρτηση με την επιδερμίδα μου και τα γούστα μου. Άλλοι τα 2band δεν τα αλλάζουν με τίποτε. Πάντως είναι δεδομένο οτι τα 2 band εχουν πιο "σκληρή" τρίχα, και εγω προσωπικά δεν θα τα ξαναπροτιμήσω...
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Θα συμφωνησω με τον Αρη εχω ενα silvertip shavemac και με ικανοποιει πληρως στα σαπουνια και στο μασαζ , σε αντιθεση με το omega που ναι μεν ειναι καλο αλλα καπου με ενοχλει . Εγω τωρα κοιταω προς simpsons chubby αρε Κωνσταντινε με τις γνωμες σου μας εχει καψει ,καλημερα σου λεμε και πληρωνουμε αδρα !!!!
Τα 2 band τα ερωτευεσαι ή τα αποριπτεις με την μια , καποια στιγμη θα παρω ενα αλλα σκετο χοιρο οχι .
Συμπερασμα εαν δεν εχεις ευαισθητη επιθερμιδα και θελεις λιγο περισσοτερη ενταση το 2 band ειναι το πινελο σου , εαν εχεις ενοχλησεις τοτε silvertip ή super αναλογα την εταιρια .
Τα 2 band τα ερωτευεσαι ή τα αποριπτεις με την μια , καποια στιγμη θα παρω ενα αλλα σκετο χοιρο οχι .
Συμπερασμα εαν δεν εχεις ευαισθητη επιθερμιδα και θελεις λιγο περισσοτερη ενταση το 2 band ειναι το πινελο σου , εαν εχεις ενοχλησεις τοτε silvertip ή super αναλογα την εταιρια .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- andreas_t
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 8 times
Πρώτες εντυπώσεις, πολύ καλές! Εχθές αφού γύρισα σπίτι έκανα τη διαδικασία καθαρισμού. Μούλιασα σε ζεστό νεράκι, μετά έβαλα σαπούνι, το άφησα 20-25 λεπτά και αφού ξέπλυνα καλά, έκανα μια ωραία σαπουνάδα με proraso πράσινο (το οποίο και σάρωσε) που έχει έντονο άρωμα! Αφέθηκε για 5 λεπτάκια έτσι και το αποτέλεσμα τέλειο, καθόλου μυρωδιές περίεργες. Ο θύσανος άνοιξε, έγινε κουκλί :megagrin και τοποθετήθηκε στη βάση περιμένοντας την ώρα του ξυρίσματος.
Όταν το πήρα απόφαση, διάλεξα να ξεκινήσω με το mwf. Κανένα πρόβλημα, δημιούργησε αφρό ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και βουρ για face lathering. Δυνατό, καμία σχέση με το άλλο μου πινέλο και μαλακές άκρες. Έκανε πολύ ωραίο μασάζ, και φαντάζομαι ότι μετά απο μερικά ξυρίσματα θα μαλακώσει κι άλλο.. Αν όχι, δε μας πειράζει, δηλώνω έτσι κι αλλιώς ενθουσιασμένος! Όμως, υπήρξε ένα ''προβληματάκι''! Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος, αν θέλει στρώσιμο ή αν είναι έτσι γενικά αυτό το πινέλο, αλλά ήταν σαν να ρούφαγε την κρέμα προς τα κάτω. Έβγαλε τρία περάσματα αλλά με ζόρισε, τη στιγμή που το άλλο μου το πινέλο αν και με παιδεύει περισσότερο στο φόρτωμα, έχει κρέμα για 4 περάσματα εύκολα...
Γενικά, δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα δύο που έχω δοκιμάσει, μου άφησε μια υπέροχη αίσθηση! Ήταν καλή επιλογή τελικά..
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές όλους!
Και μια φωτό μετά το ξεβρώμισμα!

Όταν το πήρα απόφαση, διάλεξα να ξεκινήσω με το mwf. Κανένα πρόβλημα, δημιούργησε αφρό ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και βουρ για face lathering. Δυνατό, καμία σχέση με το άλλο μου πινέλο και μαλακές άκρες. Έκανε πολύ ωραίο μασάζ, και φαντάζομαι ότι μετά απο μερικά ξυρίσματα θα μαλακώσει κι άλλο.. Αν όχι, δε μας πειράζει, δηλώνω έτσι κι αλλιώς ενθουσιασμένος! Όμως, υπήρξε ένα ''προβληματάκι''! Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος, αν θέλει στρώσιμο ή αν είναι έτσι γενικά αυτό το πινέλο, αλλά ήταν σαν να ρούφαγε την κρέμα προς τα κάτω. Έβγαλε τρία περάσματα αλλά με ζόρισε, τη στιγμή που το άλλο μου το πινέλο αν και με παιδεύει περισσότερο στο φόρτωμα, έχει κρέμα για 4 περάσματα εύκολα...
Γενικά, δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα δύο που έχω δοκιμάσει, μου άφησε μια υπέροχη αίσθηση! Ήταν καλή επιλογή τελικά..
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές όλους!
Και μια φωτό μετά το ξεβρώμισμα!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreas_t την 07 Μαρ 2013, 09:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Aνδρέα και σε μένα το έκανε αυτό που αναφέρεις στην αρχή. Με την χρήση θα στρώσει αρκετά! :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........