Bay State Straight Razor

Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Εμενα με ενδιαφερει να ξυριζει δεν εχω θεμα με την ομορφια , ας μην γινει ποτε γυαλιστερο αρκει να μπορω να το χρησιμοποιω. Υπαρχει περιπτωση τo pitting με τον καιρο να εξαπλωθει μεχρι την κοψη;

Κωνσταντινε το πηρα 45 δολλαρια και ο κυριος λογος που το πηρα ειναι τα πολυ ωραια scales που εχει.
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

Λοιπον εστειλα το παρακατω μηνυμα στον πωλητη:
Hello Matt,

I received the razor and it is really nice. I also want to ask you if there is something I have to do so that the pitting doesn't expand.

Thank you,
Jason

Και μου απαντησε:
Hi there!

Glad it made it, I was worried without tracking info!

There is no active oxidation on the blade, so all you will need to do is keep it dry.
If it is humid where you live you could also lightly oil it after use to prevent any
moisture for attacking the steel. I just use a small cotton cloth soaked in mineral
oil.

How does it shave!??

Thanks again.

Matt

Οποτε συμφωνα με αυτον δεν τιθεται θεμα επιδεινωσης, το mineral oil που λεει ειναι αυτο που λεμε baby oil ;
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Φίλε Ιάσονα καλορίζικο το ξυράφι σου και καλά ξυρίσματα να έχεις!Ιάσονα το μόνο που να στεναχωριέσαι είναι ότι μπορεί να μη φτάσει να ξυρίζονται τα τρισεγγονά σου, εσύ θα έχεις πάει στα τρίσβατα και αυτό θα ξυρίζει ακόμη :bigsmilie !Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας στο σημείο που είναι τώρα ιδιαίτερα, αν ήτανε στη κόψη επάνω θα σου έλεγα υπάρχει πρόβλημα γιατί πολύ απλά δε θα μπορούσε να ακονιστεί σε εκείνο το σημείο!Μη το πειράζεις καθόλου, στέγνωμα καλό και λαδάκι μηχανής διάφανο η baby oil αν έχεις!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

Ευχαριστω Ηλια, αν τα τρισεγγονα μου ασχοληθουν με το πξ θα ξυριζονται με Fusion οπως πολυ σωστα ειχε αναφερει καποιος εδω μεσα. To baby oil να το βαζω στο ξυραφι μετα απο καθε του χρηση; Α και κατι αλλο, επειδη το ξυραφι δεν ηρθε με θηκη πειραζει να το βαζω σε μια πλαστικη που εχω απο μια σαβετα DOVO ;
Το Ιασονας με Ο
NavalArchitect

Εντάξει φίλε, 45 δολλάρια είναι οκ. Είναι και τα scales micarta, οπότε...
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Ιάσονα αφου το σκουπίσεις καλά και βάλεις λίγο πιστολάκι κυρίως στο pitting σου και στις κλειδώσεις ανάμεσα μπορεί να βάλεις το λαδάκι σου έχοντας ένα μικρό πινέλο ζωγραφικής!Το baby oil πιστεύω ότι κάνει , δε νομίζω να επηρεάζει κάτι, προσωπικά βάζω διάφανο λαδάκι μηχανής, τώρα ρώτα το αυτό μη κάνουμε καμιά ζημιά!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

ναι αλλα μετα απο καθε χρηση;
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

Πριν απο λιγο το δοκιμασα για πρωτη φορα, το ξυρισμα του ειναι απιστευτο!!! Μαλακο στο δερμα, κοφτερο και απιστευτα ευκολο στον χειρισμο, εχω μεινει αφωνος.
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Ιάσονα καλορίζικο!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά για τα straight razors”