old after shaves
- E.A.Poe
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 6 times
Λοιπον τελικα πηγα στα Hondos στην Ομονοια...δεν ειχε τπτ απο τα δυο(spice ειχε αλλα οχι το original) αλλα ειχε brut που δεν το περιμενα....σπαστικα οποτε πηρα ενα speick after shave lotion...(καθως επισης και ενα ασβοπινελο και ενα sienna που το χα αχτι) :xp1
επισης εχω να πω οτι οι αναπαντεχες χρηματοδοτησεις ειναι εξαιρετικες :megagrin
επισης εχω να πω οτι οι αναπαντεχες χρηματοδοτησεις ειναι εξαιρετικες :megagrin
Σταυρος,
A real man wants two things: danger and play. Therefore he wants woman as the most dangerous plaything.
A real man wants two things: danger and play. Therefore he wants woman as the most dangerous plaything.
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Οταν λες Sienna δεν πιστευω να εννοεις το σαπουνι της C&E
Το Ιασονας με Ο
- Value
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 117 times
Προημερών πέρασα από το Hondos στην Ερυθραία και είδα Aqua Velva σε λογική τιμή. Δυστυχώς δε θυμάμαι ακριβώς πόσο. Αν δεν κάνω λάθος κάπου μεταξύ 15-20 ευρώ. Άνοιξα και μία να μυρίσω και μου ήρθε αμέσως η γνωστή μυρωδιά.
Βαλάντης
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29660 times
- Been thanked: 29931 times
Ρε Βαλάντη, 15-20€ δεν είναι λογική τιμή, είναι αισχροκέρδια φίλε. Στα 7€ κατά μέσο όρο είναι η κανονική του τιμή!
- ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΑΛΕΛΑΚΗΣ
- Νήπιο
- 12
- Been thanked: 2 times
Πριν λίγη ώρα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ" της P@G, τους ρώτησα για το OLD SPICE CLASSIC και το after shave αλλά και το eau de toilette μια και χρησιμοποιώ και τα δύο και τα ψάχνω εδώ και καιρό και δεν τα βρίσκω που-θε-νά, βρίσκω μόνο το "Whitewater".
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση από την εταιρεία είναι ότι το OLD SPICE CLASSIC σε όλες τις μορφές του ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ εδώ και λίγους μήνες.
Μάλιστα. No comments.
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση από την εταιρεία είναι ότι το OLD SPICE CLASSIC σε όλες τις μορφές του ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ εδώ και λίγους μήνες.
Μάλιστα. No comments.