Όντως το stick το βγάλανε για κάποιο λόγο έτσι, αλλά δεν είναι κακό να τρίψεις ένα σαπούνι και να το "αναδιαμορφώσεις".
Δεν χάνει κανένα από τα χαρακτηριστικά του εκτός του ότι πλέον δεν είναι συμπαγές.
Αλλα με Τρίψιμο και ένα καλό πάτημα στο νέο δοχείο γίνεται πάλι το σαπούνι που ξέραμε με όλα τα υπέρ και τα κατά του.
Σίγουρα ένα στιψκ είναι για να χρησιμοποιήται απευθείας στο πρόσωπο αλλά για κάποιους που δεν το θέλουν αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φόρτωμα σε πινέλο
Πιστεύω πως απλά δεν έχεις βρεί ακόμη τον ιδανικό τρόπο χρήσης των εν' λόγω σαπουνιών σε stick
Μετατροπή stick σε βαζάκι!
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Πάντως εγω απο την στιγμή που έτριψα το La toja stick σε μπολάκι, δεν υπάρχει γυρισμός. Με βόλεψε πολύ περισσότερο, και η δημιουργία αφρού μεταμορφώθηκε προς το πολύ καλύτερο!! Το ίδιο θα κάνω και με το stick της Palmolive οταν έρθει η ώρα.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- stelakis1914
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Εγώ είχα τρίψει το arko και το palmolive. Σειρά θα πάρουν σύντομα το speick και το la toja.
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Εγώ έχω τριμμένο (μάλλον κομμένο σε λεπτές φέτες) το ARKO και με βολεύει αφάνταστα. Θα ακολουθήσει το La Toja αλλά ψάχνω να βρω μπολάκι αντάξιο του.
Το DR HARRIS θα παραμείνει ως έχει προς το παρόν.
Το DR HARRIS θα παραμείνει ως έχει προς το παρόν.
if you have a great shave you have a great day
Χαρακτηριστική έκφραση wet shaver που σέβεται τα σαπούνια του... Ωραίος!Giannis έγραψε: ... Θα ακολουθήσει το La Toja αλλά ψάχνω να βρω μπωλάκι αντάξιο του...