Εύρεση σαπουνιού για το old spice shaving mug
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Εχω στα υπόψη κάποια σαπούνια που θέλω να πάρω.Το TOBS το προορίζω για το ξύλινο του conaught, το MWF θέλω να το πάρω με το μπόλ του, το tabac το εχω,la toja εχω αλλά θα πάρω και για τρίψιμο,μένει το Dr Harris.....
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Βαγγέλη το αποφάσισα.Απο βδομάδα παραγγέλνω το Dr Harris Marlborough.Θα το τρίψω και θα χωρέσει μια χαρά. Τα τρίμματα θα τα βάλω απο πάνω εννοείται..... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Αυτό που λές Δημήτρη είναι με την προυπόθεση να τρίψω τόσο το σαπούνι ώστε να κάτσει κάτω στον πάτο??
Γιατί ετσι όπως το σκεφτόμουν, έλεγα να το τρίξω τόσο ώστε να κάτσει λίγο κάτω απο το χείλος του mug και ας μην ακουμπούσε κάτω στον πάτο του mug.....Στο Βιντεάκι ο Geofatboy βάζει τα τρίμματα απο πάνω και τα πατάει καλά ώστε να κολλήσουν καλά στο σαπούνι.....
Γιατί ετσι όπως το σκεφτόμουν, έλεγα να το τρίξω τόσο ώστε να κάτσει λίγο κάτω απο το χείλος του mug και ας μην ακουμπούσε κάτω στον πάτο του mug.....Στο Βιντεάκι ο Geofatboy βάζει τα τρίμματα απο πάνω και τα πατάει καλά ώστε να κολλήσουν καλά στο σαπούνι.....
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Γενικα πως το κανω εγω. Πολλες φορες το βαζακι, ή τεσπα το σκευος που θα βαλω το σαπουνι ειναι αρκετα πιο μεγαλο. Ετσι παιρνω 2 σαπουνια. Το 1ο το βαζω στον πατο. Το 2ο το τριβω απο επανω. Ετοιμο. Εαν ειναι ενα σαπουνι μονο, τοτε το τριβω ολο και το βαζω λιγο λιγο (σε στρωσεις δλδ) και καθε λιγο το συμπιεζω, το αλειφω με λιγο νερακι, επομενη δοση. Ετοιμο.

- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Στέφανε ωραία η μέθοδος σου αλλά να την κάνω με κανα la toja stick η κάποιο άλλο σαπούνι σε αυτή την κατηγορία .Τον Δόκτορα Harris δεν τον αφαλοκόβω... θα του τα πάρω ξώφαλτσα μόνο :megagrin :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........