Δυνατά αρώματα και με διάρκεια...
-
- Νήπιο
- 12
- Been thanked: 5 times
Εγώ προτείνω David Beckam Signature, δυνατό, κρατά πολύ και το πήρα και σε εξευτελιστικά χαμηλή τιμή στο internet (16.5 ευρώ από 37.5!) :dance
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
ωραίος Νίκο,ευχαριστώ για την πρόταση πιο πολύ για την τιμή αξίζει..γιατί γενικά τα αρώματα των διασήμων δεν έχουν καλή φήμη..και από ότι είδα και αυτό δεν είχε την καλύτερη όμως ούτε και την χειρότερη..θα το τσεκάρω αν και το κόβω για 5/10 είναι και το δέρμα αλλά είπαμε για τα αρώματα διάσημων...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
- Νήπιο
- 12
Oύτε εγώ έχω την καλύτερη άποψη για αρώματα διασήμων. Το δοκίμασα λόγω χαμηλής τιμής. Αλλά μου άρεσε. Και κρατάει. Καμία άλλη πρόταση;
Άλλη πρόταση για δυνατό και ταυτόχρονα χαρακτηρηστικό άρωμα εννοείς?
Czech & Speake #88
Czech & Speake #88
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
fragrancex και hellascosmetic είναι 2 καλές επιλογές για αρώματα ή το notos galleries και τοπικά καταστήματα αφού πρώτα γίνει έρευνα αγοράς μέσω διαδικτύου για να αποφύγουμε τυχόν υπερτιμολογίσεις...
3 πολύ καλά αρώματα το ένα με αίσθηση δέρματος το άλλο κλασσικό από τα 80'ς και το τρίτο πολύ γλυκό μοντέρνο και νεανικό είναι...english leather by dana,Tsar από Van Cleef & Arpels και Blue Sugar by Aquolina
3 πολύ καλά αρώματα το ένα με αίσθηση δέρματος το άλλο κλασσικό από τα 80'ς και το τρίτο πολύ γλυκό μοντέρνο και νεανικό είναι...english leather by dana,Tsar από Van Cleef & Arpels και Blue Sugar by Aquolina
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
-
- Νήπιο
- 12
To The One από D&G μου άρεσε κ εμένα αρκετά. Aγόραζα notos galleries και hondos center και τώρα παρήγγειλα πρώτη φορά απ' το internet απ' το Strawberrynet επειδή βρήκα εκπτώσεις στα αντρικά αρώματα 70%. Θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθουν.
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
θα συμφωνήσω με τον Θωμά για το the one..δεν θεωρείται δυνατό ακι με διάρκεια...τώρα για τον φίλο τον Νίκ(ο) από την Αθήνα η σελίδα που επέλεξες δεν είναι η πιο φτηνή και έχω ακούσει διάφορα καθότι έρχονται απ' το Χονγκ Κόνγκ...τσέκαρε και τις άλλες 2 που σου πρότεινα...
-
- Νήπιο
- 12
Tι έχεις ακούσει; Ότι δεν είναι αυθεντικά. Καθαρά για την έκπτωση είπα να το δοκιμάσω. Και γενικά φαίνεται να παραγγέλνει κόσμος με μια αναζήτηση που έκανα. Θα τσεκάρω και τα δικά σου να συγκρίνω τιμές