Λόγω της σχετικά μικρής επιφάνειας τους το φόρτωμα έγινε βάζοντας το δείγμα στον πάτο από το scuttle και προσθέτοντας λίγο νερό έγινε παράλληλα το φόρτωμα και η δημιουργία του αφρού.
Το πινέλο (χοίρου ) φορτώνει εύκολα και η δημιουργία ποιοτικού αφρού γίνεται σύντομα.
Ο αφρός είναι πυκνός , συμπαγής και γυαλιστερός με μεγάλη καλυπτότητα. Να προσθέσω οτι εμένα δεν μου ζήτησε παραπάνω νερό απο αυτό που βάζω κανονικά . Βγήκαν 3 περάσματα χωρίς ο αφρός να στεγνώσει καθόλου.

Η λεπίδα γλυστράει με άνεση , και τα γένια κόβονται σαν βούτυρο. Η λίπανση είναι εξαιρετική και το επίπεδο προστασίας πραγματικά κορυφαίο . Με την progress ρυθμισμένη στο 3 , στο δεύτερο και τρίτο πέρασμα νόμιζα ότι δεν είχε λεπίδα η μηχανή.
Μετά το ξύρισμα η επιδερμίδα είναι απαλή και ενυδατωμένη . Επίτηδες έβαλα το thayers medicated superhazel σχεδόν μισή ώρα μετά το ξύρισμα για να δω το επίπεδο της ενυδάτωσης . Και να μην έβαζα το Thayers θα ήμουν μια χαρά , το έβαλα απλά για να το βάλω…..
Για το τέλος άφησα τα αρώματα . Το Bay rum μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου. Για κάποιον που του αρέσει το συγκεκριμένο άρωμα μπορεί να είναι κορυφή αλλά εμένα αυτή η μυρωδιά του γαρύφαλλου δεν μου κάθεται με τίποτε. Δλδ από την περιγραφή «Spicy bay leaf combined with bergamot and dab of vanilla» εμένα μου μυρίζει μόνο το γαρύφαλλο ……
Για την Hungarian lavender τι να πω ? Απλά καταπληκτική !! Σε όσους αρέσει η λεβάντα πραγματικά θα λατρέψουν αυτό το σαπούνι….
Να προσθέσω ότι και τα δυο προαναφερόμενα αρώματα είναι από αιθέρια έλαια.
Ingredients: Distilled water, saponified tallow and stearic acid, vegetable glycerin, saponified kokum butter, avocado oil, and shea butter, lanolin, essential oils, saponified coconut oil, kaolin clay, vitamin E.
Συμπερασματικά πρόκειται για ένα από τα κορυφαία σαπούνια και ανταποκρίνονται στο έπακρο όλα τα τόσο θετικά reviews που διαβάζουμε στα ξένα φόρουμ . Άκρως προτεινόμενο !