Mike's Natural Soaps

Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Μετά από 4 ξυρίσματα με τα δείγματα από τα Mike’s Natural soap πλέον μπορώ να καταθέσω τις εντυπώσεις μου. Είχα παραγγείλει 3 δείγματα , το Bay rum , Hungarian lavender , και το unscented για την περίπτωση που θα με πείραζε κάποιο από τα προαναφερθέντα. Τα δείγματα είναι σε σχήμα παραλληλόγραμμο ζυγίζουν περί τα 14 γραμμάρια και βγάζουν περίπου στα 4 ξυρίσματα τριών περασμάτων έκαστο.
Λόγω της σχετικά μικρής επιφάνειας τους το φόρτωμα έγινε βάζοντας το δείγμα στον πάτο από το scuttle και προσθέτοντας λίγο νερό έγινε παράλληλα το φόρτωμα και η δημιουργία του αφρού.
Το πινέλο (χοίρου ) φορτώνει εύκολα και η δημιουργία ποιοτικού αφρού γίνεται σύντομα.
Ο αφρός είναι πυκνός , συμπαγής και γυαλιστερός με μεγάλη καλυπτότητα. Να προσθέσω οτι εμένα δεν μου ζήτησε παραπάνω νερό απο αυτό που βάζω κανονικά . Βγήκαν 3 περάσματα χωρίς ο αφρός να στεγνώσει καθόλου.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Η λεπίδα γλυστράει με άνεση , και τα γένια κόβονται σαν βούτυρο. Η λίπανση είναι εξαιρετική και το επίπεδο προστασίας πραγματικά κορυφαίο . Με την progress ρυθμισμένη στο 3 , στο δεύτερο και τρίτο πέρασμα νόμιζα ότι δεν είχε λεπίδα η μηχανή.
Μετά το ξύρισμα η επιδερμίδα είναι απαλή και ενυδατωμένη . Επίτηδες έβαλα το thayers medicated superhazel σχεδόν μισή ώρα μετά το ξύρισμα για να δω το επίπεδο της ενυδάτωσης . Και να μην έβαζα το Thayers θα ήμουν μια χαρά , το έβαλα απλά για να το βάλω…..
Για το τέλος άφησα τα αρώματα . Το Bay rum μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου. Για κάποιον που του αρέσει το συγκεκριμένο άρωμα μπορεί να είναι κορυφή αλλά εμένα αυτή η μυρωδιά του γαρύφαλλου δεν μου κάθεται με τίποτε. Δλδ από την περιγραφή «Spicy bay leaf combined with bergamot and dab of vanilla» εμένα μου μυρίζει μόνο το γαρύφαλλο ……

Για την Hungarian lavender τι να πω ? Απλά καταπληκτική !! Σε όσους αρέσει η λεβάντα πραγματικά θα λατρέψουν αυτό το σαπούνι….

Να προσθέσω ότι και τα δυο προαναφερόμενα αρώματα είναι από αιθέρια έλαια.

Ingredients: Distilled water, saponified tallow and stearic acid, vegetable glycerin, saponified kokum butter, avocado oil, and shea butter, lanolin, essential oils, saponified coconut oil, kaolin clay, vitamin E.

Συμπερασματικά πρόκειται για ένα από τα κορυφαία σαπούνια και ανταποκρίνονται στο έπακρο όλα τα τόσο θετικά reviews που διαβάζουμε στα ξένα φόρουμ . Άκρως προτεινόμενο !
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Βλέπω ομαδική...! Είπαμε. Έχω το κληρονομικό χάρισμα. 8)
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Ξυνετε πληγες κυριε Αρη μας.....
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
marinos79
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 190 times
Been thanked: 762 times

Αυτό το Hungarian lavender, το "ζαχαρώνω" πολύ καιρό τώρα.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Ηλία το ίδιο προαισθάνομαι και εγω. Κοντολογής οι περισσότεροι στο φόρουμ είμαστε προικισμένοι με το δικό σου "χάρισμα"... :bigsmilie

Ιάσονα όπως είπες , ξύνω πληγές....Όπως ανέφερες όμως , οι "πληγές* "υπάρχουν , εγω απλώς τις χάιδεψα..... :megagrin

* Mikes Natural soap

Όντως Μαρίνο φοβερό άρωμα , ειδικά αν σε κάποιον αρέσει η λεβάντα. Πάντως σε μελλοντική ομαδική η λεβάντα για μένα θα είναι η πρώτη επιλογή
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Η Παραγγελία είναι σαν να έχει γίνει, απλά κάθε φορά ένα έχει και δυο δεν έχει, οπότε το αναβάλλω γιατί δεν θέλω να κάνω παραγγελία με ενα μόνο άρωμα.
Είναι λίγο δύσκολο να βγάλεις ενα πακέτο με αυτά που θέλεις και να είναι όλα in Stock.
O Mike και το Synergy είναι υψηλής προτεραιότητας :bigsmilie
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Μεγαλη αληθεια η τελευταια σου προταση Γιαννη!!
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Γιάννη όπως είχαμε πει και τότε που κατέβηκα στην Αθήνα ,αν περιμένουμε να έχει ο Mike ολα τα σαπούνια που θέλουμε in stock φέξε μου και γλύστρησα ...... Οταν θα αποφασίσουμε για ομαδική πρέπει αυτός που θα αναλάβει να στείλει μήνυμα στον Mike και να πει οτι είμαστε απο ενα Ελληνικό φόρουμ παραδοσιακού ξυρίσματος και θέλουμε να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία. Πχ θέλουμε 20-30 σαπούνια σε tins και άλλα 20-30 samples (οι αριθμοί τυχαίοι) έτσι ώστε οταν θα έχει ξανά παραγωγή να κάνει μεγαλύτερες ποσότητες ώστε να μας καλύψει πλήρως. Ειδάλλως ποτέ πιστεύω δεν θα μπορέσουμε να καλυφθούμε σε ομαδική παραγγελία περιμένοντας πότε θα έχει in stock ολα τα προιόντα που θα θελήσουμε.
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

+ 1 Αρη
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Έκανα κάποιες εικονικές παραγγελίες για να δω που παίζουν τα έξοδα αποστολής . Η παραγγελία περιλάμβανε shaving tins (Lavander + Lime). Στα 2 tins τα έξοδα αποστολής ηταν 17,25 $ . Στα 3 tins τα έξοδα ηταν 25 $ . Στα τέσσερα tin και μέχρι τα 50+ tin που έβαλα τα έξοδα αποστολής ηταν σταθερά στα 25$ :bigeek . Κοντολογής σε μια ομαδική αγορά τα έξοδα αποστολής πρακτικά θα μηδενιστούν.....

Υ.Γ Εκτός και αν τρέχει τίποτε άλλο (οσον αφορά τα έξοδα αποστολής ) όπως τότε με την ομαδική παραγγελία των martin de candre.
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”