Προτάσεις για φθινοπωρινό-χειμωνίατικο ΑSL

Άβαταρ μέλους
Georgelap
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 10 times
Been thanked: 10 times

Fotakas έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφέρει κανείς ακόμα το κλασσικό Old Spice.
Αll time classic! :dance5
Δεν το αλλαζω με τιποτα!
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Σωστά Φώτη !!!
Άρης
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Ωραίο το old spice, κλασσικό και έχει περάσει κατα περιόδους απο τα χέρια μου. Μπορω να πω οτι μου αρεσει παρα πολυ.Αλλα τόσο κοινά άρωματα, ειναι λίγο tricky. Μπορεί σε κάποιους τρίτους να αρέσει, μπορεί όμως να τα έχουν συνδυάσει με κάποιον που αντιπαθουν ή ασχημες καταστάσεις. Το λέω απο προσωπική εμπειρία.
Χάρης
NavalArchitect

Εγώ πάλι από την άλλη βρίσκω πως όταν βάλω Old Spice μετά δύσκολα μπορώ να φορέσω άρωμα (EdT, EdP)...
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29398 times
Been thanked: 29552 times

Εκτός και αν πάρει και την ομόσταυλη κολώνια.
Άβαταρ μέλους
nicholas
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 82 times
Been thanked: 38 times

Για να μην ανοίγω νέο θέμα συνεχίζω εδώ.Ψάχνω ενα ραφινάτο χειμωνίατικο ASL με κύρια αρώματα τη λεβάντα,το σανταλόξυλο,το vetiver,τo musk και γενικά κάτι που να συνδυάζει αυτές τις νότες.Γία να είμαι και ειλικρινής το άρωμα με νοίαζει περισσότερο απ την προστασία και τις ιδιότητες :megagrin
Για ρίξτε καμια ιδέα!
:thnx
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Εσύ είσαι και τυχερός, μπορείς να βρεις σχεδόν ότι θέλεις. Εγώ θα σου πρότεινα κάποιο Bay-Rum ή το Pashana, το οποίο σκέφτομαι για μένα, για τον χειμώνα που έρχεται.

Έχεις αποκλείσει τα κλασσικά Tabac & Old Spice?
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
nicholas
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 82 times
Been thanked: 38 times

Γενικότερα δεν είμαι φίλος των κανελογαρύφαλων των Bay-Rum και αυτά που έχω μυρίσει στον Γιώργο δεν με τράβηξαν,μου φάνηκαν βαρια.Τώρα από Tabac έχω την μονο κολώνια δεν ξέρω βέβαια αμα και τα asl/asb έχουν το ιδίο ακριβώς άρωμα,το old spice το έχω και αυτό δεν μου αρέσει μόνο στην προστασία(αν και δεν με νοίαζει στην παρούσα φάση).Το pashana θα το ψάξω γιατί φαίνεται ενδιαφέρον και οικονομικό,πάντως δεκτές και οι προτάσεις απο designers και από άλλες εταιρείες εκτός των παραδοσιακών ξυριστικών.
nikos.a

CK Man. Εχω και δευτερο κλειστο, το ανοιγμενο το χρησιμοποιω μαζι με το ομοσταυλο balm του κατα καιρους στο rotation. Oσον αφορα τις ιδιοτητες κλπ., δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα τοσο καιρο που το χρησιμοποιω. Αγαπημενο. Εχει και αρκετη διαρκεια, μετα δεν χρησιμοποιεις κολωνια.
NikosX
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 208 times
Been thanked: 895 times
Επικοινωνία:

NavalArchitect έγραψε:Εγώ πάλι από την άλλη βρίσκω πως όταν βάλω Old Spice μετά δύσκολα μπορώ να φορέσω άρωμα (EdT, EdP)...
Συμφωνώ απολύτως!
Σκεπάζει σχεδόν τα πάντα από κολώνιες, ακόμη και χαρακτηριστικά αρώματα όπως Grey Flannel.
Το Old Spice φοριέται μόνο του...
He shaved evenly and with care, in silence, seriously.James Joyce
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”