Δεκτή η εγγύηση :megagrin Μη βαράτε :boing αλλά θα ρωτήσω και κάτι άλλο:Για το σκούπισμα αρκεί πετσέτα χεριών ή προσώπου η θέλει πανάκι με μικροΐνες ??
Υ.Γ. Πάω γυρεύοντας ε?? :!@#!
Αποθήκευση Ξυριστικής Μηχανής
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Εγω απο την μηχανη του πατερα την οποια ψαχνω τωρα διοτι ειναι περιπου 50 χρονων θυμαμαι τις λεπιδες να σκουριαζουν που και που αλλα η μηχανη δεν ειχε απολυτως τιποτα. Και μιλαμε ουτε σκουπισμα ουτε εξω απο το μπανιο ουτε τιποτα. Θα την βρω που θα παει . Ολες μου τις διακοπες θα της φαω στο πατρικο ψαχνοντας.
Και με μια ποιοτητα νερου στο νησι σχεδον πενηντα πενηντα με αλατονερο ουτε τα δοντια σου δεν μπορεις να πληνεις.
Και με μια ποιοτητα νερου στο νησι σχεδον πενηντα πενηντα με αλατονερο ουτε τα δοντια σου δεν μπορεις να πληνεις.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
aris22 έγραψε:Δεκτή η εγγύηση :megagrin Μη βαράτε :boing αλλά θα ρωτήσω και κάτι άλλο:Για το σκούπισμα αρκεί πετσέτα χεριών ή προσώπου η θέλει πανάκι με μικροΐνες ??
Υ.Γ. Πάω γυρεύοντας ε?? :!@#!
:!@#! :megagrin
Εγώ χρησιμοποιώ την πετσέτα που έχω για το ξύρισμα, μια απλή πετσέτα προσώπου.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Και εγω ενα καλο ξεβγαλμα και σκουπισμα , ποιο πολυ ζημια θα σου κανει εαν αφηνεις μεσα σαπουνια παρα
η υγρασια του μπανιου . Μια φορα καθε 2-3 μηνες πλενω σχολαστικα με μια οδοντοβρουτσα στα δυσπροσιιτα σημεια και τελος.
η υγρασια του μπανιου . Μια φορα καθε 2-3 μηνες πλενω σχολαστικα με μια οδοντοβρουτσα στα δυσπροσιιτα σημεια και τελος.
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Πως απλα φαινεται ποιοι με εχουν διαβασει... :megagrin

- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Στέφανε που ήσουν? Χάθηκες.. :megagrin . Οκ έλαβα το μήνυμα.Δεν την κουνάω απο το ραφάκι του μπάνιου!Ναι και εγω την πλένω μετά το ξύρισμα καλά με ζεστό νερό, τη σκουπίζω καλά και στο stand της.Με τη διαφορά οτι την πλένω σχολαστικά με οδοντόβουρτσα και υγρό πιάτων σε κάθε αλλαγγή λεπίδας, σε 4 με 5 ξυρίσματα δηλαδή (καινούργιο κοσκινάκι μου..... :megagrin )
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Αρη μη σε παρει ειδηση η γυναικα σου γιατι οπως πλενεις την μηχανη θα σου πει αφου εχεις σαπουναδα δε πλενει και τα πιατα και μετα θα γινει συνηθεια :megagrin
Νίκος
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Καλό!! :lachtot .Σοβαρά τώρα, οταν ξυρίζομαι,πλένω εξοπλισμό κλπ ,δεν πατάει (ξόφαλτσα μόνο :megagrin ),δεν ακουμπάει κανείς :!@#! Έχουμε ενα θεματάκι με την κατάληψη όλο και περισσότερου χώρου στο μπάνιο με τα ξυριστικά (που εννοείται οτι θα εξαπλωθούν και άλλο... :thumbsup )αλλά το παλεύω.Τόσο καιρό ήμουν στην απ'εξω΄.Τώρα η εκδίκηση είναι δική μου!! :gun
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29400 times
- Been thanked: 29553 times
Όντως Άρη η ενασχόληση με το χόμπυ μας απαιτεί χρόνο και χώρο, αρχικά με περισσότερο χρόνο και μικρότερο χώρο και όσο περνάει ο καιρός το κλάσμα αυτό αλλάζει. Το παν είναι να κατανοήσουμε ότι τίποτε δεν πρέπει να γίνει ψυχασθένεια. Είναι το χόμπυ μας, κάνουμε το μεράκι μας και δεν πρέπει να μας γίνεται κάτι εμμονή, αλλιώς δεν θα ευχαριστηθούμε τίποτα!
Φρόντισε μόνο, ότι "απαιτείς" από την γυναίκα σου να είναι με έξυπνο τρόπο, αλλιώς βλέπω την γυναίκα σου...
:streit
Φρόντισε μόνο, ότι "απαιτείς" από την γυναίκα σου να είναι με έξυπνο τρόπο, αλλιώς βλέπω την γυναίκα σου...

:streit
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Υπαρχουν ποιοτητες στις πετσετες και βαση της σκληροτητος του νερου δεν ειναι μετα απο καιρο ολες ιδιεςaris22 έγραψε:Για το σκούπισμα αρκεί πετσέτα χεριών ή προσώπου η θέλει πανάκι με μικροΐνες ??
Αλλες πιο σκληρες αλλες πιο μαλακες
Εαν εισαι "ψειρας" θα σου συνιστουσα κομματι απο βαμβακερο φουτερ λιγο χοντρο
Εαν κοιταξεις στο φως και υπο κλιση θα δεις τις "γραμμες" που αφηνει μια σκληρη πετσετα πανω στο πλακακι της κεφαλης
Επαναλαμβανω μιλαμε για καποιον που "την ψαχνει" υπερβολικα.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;