συμφωνώ για το υπέροχο άρωμα Nivea, χαρακτηριστικό και σε gel καθαρισμού και αφροντους. Παρά το σιλικονέλαιο εμένα προσωπικά μου κάνει καλό αφρό και μου μυρίζει σαν μία θαλάσσια δροσιά. Σε υψηλή εκτίμηση για τη σχέση ποότητας-διαθεσιμότητας-τιμής.Tsu έγραψε:Θα το πω και ας με χαρακτηρίσετε ιερόσυλο! :eek
Από όλες τις κρέμες που έχω αυτή έχει το ωραιότερο άρωμα!
Κρίμα που δεν υπάρχει και σε after shave... :cry
Nivea shaving cream
- Αλέξης
- Γυμνάσιο

- 13
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30267 times
- Been thanked: 30723 times
Αρωματικά, οκ είναι υποκειμενικό. Τιμή οκ, είναι εντός ορίων της κατηγορίας. Για την ποιότητα προσωπικά θα διαφωνήσω. Όταν κυκλοφορεί Palmolive στα 1,80€ δεν συμφωνώ ότι είναι εξαιρετικό value for money προϊόν. Προσωπική εκτίμηση πάντα, παρόλο που μετά τους πρώτους μου πειραματισμούς με την Kolynos, ήταν η κρέμα που που ξεκίνησα το πξ και ως εκ τούτου την θυμάμαι με πολύ αγάπη.
- Αλέξης
- Γυμνάσιο

- 13
όταν λέμε ποιότητα σε σχέση με διαθεσιμότητα, εγώ τουλάχιστον εννοώ να βγω απλά για ψωνια στο σουπερμάρκετ και εκέι που είμαι να πάρω και την κρέμα μου...την palmolive πχ σε κάποιο σούπερμάρκετ (careffour,μασούτη,αρβανιτίδη, γαλαξία, βασιλόπουλο) ή χόντο της θεσσαλονικής δεν την χω δει...
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30267 times
- Been thanked: 30723 times
Υπάρχει διαθέσιμη στο μαγαζί που εντόπισε ο rhtoras στο αντίστοιχο νήμα. Ακόμα και η Prosar ή η Beau Mec (που υπάρχουν ευρέως διαθέσιμες) τις θεωρώ καλύτερες ποιοτικά για την κατηγορία πάντα.
- Αλέξης
- Γυμνάσιο

- 13
συγνώμη αλλά είσαι σίγουρος ότι λέει κάτι ο rhtoras για μαγαζί που να έχει palmolive κρέμα στη θεσσαλονίκη? μόνο το Idea έχει palmolive στικ και αυτοί την προηγούμενη τετάρτη μου είπαν αυτοπροσώπως να πάω από την άλλη βδομάδα γιατί στοκ δεν υπήρχε...όσο για την beau mec δεν την λες ευρέως διαθέσιμη, ένας ξεχασμένος γαλαξίας στη δελφών την είχε μόνο...θέλω να πω, ότι άλλο να ξέρεις ότι όπου και να πας θα το βρεις κι άλλο να τρέχεις (όχι ότι είναι κακό,ίσα-ίσα) και να σου λεν "συγνώμη τελείωσε"-"πότε θα ξαναφέρετε?"-"δεν ξέρουμε"...
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
εγώ φίλε αλέξη παρείγγειλα κρέμες πάλμολιβ από τη θεσσαλονίκη...ιταλικές μέν αλλά πάλμολιβ δε...1,89 η μία και έχει και τις 2 εκδόσεις.. επίσης βρήκα άλλο ένα μαγαζί που τις έχει 1,40 αρα νομίζω αξίζουν για αυτή την τιμή οπότε και η νιβέα λόγω σιλικόνης πάει περίπατο...
αλήθεια όμως η νιβέα ενώ είναι σιλικονούχα πώς δεν έχει αποσυρθεί ακόμη?
κανείς απ το εργοστάσιό της δεν έχει διαβάσει τι λένε οι ξυριστές σε παγκόσμιο επίπεδο? αν βγάζανε τη σιλικόνη θα κελαηδούσε...τι να πώ...
αλήθεια όμως η νιβέα ενώ είναι σιλικονούχα πώς δεν έχει αποσυρθεί ακόμη?
κανείς απ το εργοστάσιό της δεν έχει διαβάσει τι λένε οι ξυριστές σε παγκόσμιο επίπεδο? αν βγάζανε τη σιλικόνη θα κελαηδούσε...τι να πώ...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- νικος
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Ποσοι νομιζεις οτι διαβαζουν τα συστατικα του καθε προιοντος που αγοραζουν; Και απο αυτους που τα διαβαζουν ποσοι ειναι αυτοι που καταλαβαίνουν τι ειναι αυτα. Εφοσον το προιον πουλαει λες να τους ενδιαφερη το τι λενε 5-10 φορουμ, τη στιγμη που χιλιαδες αλλοι το αγοραζουν επειδη εχει το ονομα ταδε. Πολυεθνικες ειναι, τα παντα ειναι θεμα κερδους
Ολα ειναι δρομος
-
paratairosexthros
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Είδα σήμερα στον Μασούτη νέες συσκευασίες Nivea,μία άσπρη για ευαίσθητες επιδερμίδες(με εκχύλισμα τσαγιού) και μία ασπρη-μπλε.Είναι ξεκάθαρα νέα προιόντα,απλά δεν ξέρω αν και αυτά έχουν σιλικόνη(δεν ξέρω ποιο συστατικό είναι στη λίστα).Έχω μια υποψία οτι πρέπει να είναι πιο καθαρά αυτά,αλλά δεν είμαι και σίγουρος.Τα έχει δει κανείς?Η τιμή τους στα 2 ευρώ είναι.Αν ξέρετε κάτι ή την έχετε δοκιμάσει,πείτε τις εντυπώσεις σας.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
-
paratairosexthros
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Τελικά έχει και αυτή σιλικόνη.Κρίμα,γιατί φαινόταν μια καλή περίπτωση για να την δοκιμάσουμε.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.