Ξύλινη θήκη σαπουνιού???

NavalArchitect

aris22 έγραψε:Φίλε μου θα μου κάνεις εξυπηρέτηση :thnx αν μπορέσεις να μετρήσεις τις εσωτερικές διαστάσεις για να είμαστε σίγουροι επειδή θέλω να το παραγγείλω σήμερα.(μιλάμε για το μεσαίο μέγεθος που στο σαιτ τους αναφέρουν εσωτερικές διαστάσεις 8 Χ 3,2 ) Επίσης με ενδιαφέρει πολύ να μου πεις αν έχει επίπεδο πάτο και τοιχώματα
Ναι, ναι, απλά θα είναι μετά τις 7-8 απόψε αφού είμαι στο γραφείο.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

OK θα περιμένω.Θα το παραγγείλω τότε η σήμερα το βράδυ η αύριο (μετά τη μέτρηση βέβαια)
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Νεκρομάντης έγραψε:Γενικά υπάρχουν δύο μεγέθη και στις θήκες και στα σαπούνια: για σαπούνια 65 γρ και 100 γρ.
Όμως κάποια διαφέρουν λίγο στο σχήμα: άλλα σαπούνια έχουν επίπεδη κάτω πλευρά και άλλα κοίλη... Το ίδιο συμβαίνει και με τις θήκες τους. Δεν ξέρω αν βολεύεται το ένα σχήμα σαπουνιού με διαφορετικού σχήματος μπολάκι.
Ενδεικτικά τα Kent, Michels Wool Fat Tabac είναι 100 γρ με επίπεδο πάτο (το Tabac 125), Τα Geo F Trumper, Truefit & Hill, Taylors Of Old Bond Street, Crabtree & Evelyn, Dr Harris 100 gr με κοίλο πάτο, τα Muhle, Edwin Jagger, Calani 65 γρ με κοίλο πάτο, Το Col Conk βγαίνει και στα δύο μεγέθη και έχει επίπεδο πάτο. Ακόμα υπάρχουν και τα μαλακά σαπούνια (κυρίως Ιταλικά cella, vallobra, vitos) που είναι μαλακά και μπαίνουν σε όποια θήκη θέλεις, καθώς και τα stick που δεν χρειάζονται θήκη.

Το connauhts shaving έχει ξύλινες θήκες και στα δύο μεγέθη, και νομίζω ότι έχουν επίπεδο πάτο... (δεν έχω τέτοια θήκη για να σου πω σίγουρα για το σχήμα της)

Φίλε μου αν κατάλαβα καλά το Τabac 125(το σαπούνι στο άσπρο βαζάκι)έχει επίπεδο πάτο και επίπεδα τοιχώματα???(γιατί στην φωτο φαίνεται να έχει κοίλο πάτο)) Αν έχει επίπεδο πάτο και επίπεδα τοιχώματα με ενδιαφέρει πολύ και αυτό :drool :drool
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

NavalArchitect έγραψε:
aris22 έγραψε:Φίλε μου θα μου κάνεις εξυπηρέτηση :thnx αν μπορέσεις να μετρήσεις τις εσωτερικές διαστάσεις για να είμαστε σίγουροι επειδή θέλω να το παραγγείλω σήμερα.(μιλάμε για το μεσαίο μέγεθος που στο σαιτ τους αναφέρουν εσωτερικές διαστάσεις 8 Χ 3,2 ) Επίσης με ενδιαφέρει πολύ να μου πεις αν έχει επίπεδο πάτο και τοιχώματα
Ναι, ναι, απλά θα είναι μετά τις 7-8 απόψε αφού είμαι στο γραφείο.

Και εγώ θα πάω σινεμά κατά τις 20.00 με 23.00. Θα τα πούμε μετά! Παρεπιπτόντος μήπως παίζει νά έχεις τίποτε και το βαζάκι του Tabac (το σαπούνι στο άσπρο βαζάκι στα 125 gr ) Θα με ενδιέφερε πολύ και σε αυτό οι εσωτερικές διαστάσεις αν είναι επίπεδα πάτος και τοιχώματα... :thnx :thnx
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Tα τοιχωματα ειναι καθετα (με εξογκωματα για να χαραζονται στο σαπουνι και να μη γλυστραει), αλλα το πατωμα ειναι κοιλο προς τα πανω. Εντονα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Ήθελα να το ποστάρω και νωρίτερα, αλλά ήμουν στην δουλειά και δεν το έβρισκα.
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το πόστ του Δημήτρη. Αναφέρομαι στο λευκό-καφέ μπολάκι λίγο πιο δεξιά από το κέντρο της φωτογραφίας.
Τέτοια μπολάκια υπάρχουν σε κάθε κατάστημα με υαλικά και σκεύη κουζίνας, βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και σε πολύ χαμηλό κόστος. Αν ψάξεις λίγο την αγορά, υπάρχει ενδεχόμενο να βρεις και με καπάκι.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Κάπου έχω ανεβάσει τις διαστάσεις ακριβώς, οποιος έχει χρόνο ας κάνει μια αναζήτηση! Στο δικό μου σκεύρωσαν λίγο τα τοιχώματα, χωρίς να φαίνεται με το μάτι, απλά το καταλαβαίνεις από το καπάκι που σφηνώνει αν το περιστρέψεις!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Για το ξύλινο λες? Εγώ λέω για το πορσελάνινο που είναι προς τα δεξιά.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
NavalArchitect

Το μαύρο είναι το γνήσιο Muehle που παίρνει τα συκγεκριμένα σαπούνια. Αυτό το σαπούνι που είναι τώρα μέσα είναι Haslinger.

Εικόνα

Εικόνα

Και τα δύο εικονιζόμενα μπωλ είναι τετραγωνισμένα μέσα, στο εσωτερικό.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Φίλε Κωνσταντίνε καταρχήν σε ευχαριστώ πολυ για τον κόπο σου και τις φωτογραφίες που ανέβασες!Τολμώ όμως να πω πως προβληματίστηκα .Ιδίως την μπεζ θήκη την βλέπω στρογυλη στον πάτο (αν δεν με ξεγελούν τα μάτια μου :shocking )Αυτό που φαίνετε μέσα σαπούνι δεν είναι??Παντως για να μην σας κουράζω να ξεκαθαρίσω κάτι και όποιος γνωρίζει μου απαντά.Ενδιαφέρομαι για οποιαδήποτε ξύλινη θήκη η οποία να έχει κάθετα τοιχώματα και επίπεδο πάτο.Δεν με ενδιαφέρει να ταιριάξω μέσα κάποιο απο τα σαπούνια της αγοράς αλλά τα δικά μου σαπούνια που θα φτιάξω εγώ.Θα τα φτιάξω σε σωλήνα PVC αναλόγου πλάτους της θήκης αλλά το βασικό είναι όπως είπαμε κάθετα τοιχόματα και επίπεδος πάτος!Σε τελική ανάλυση ας μην είναι άδεια η θήκη, αν ξέρετε κάποια με τις προδιαγραφές που επισήμανα ας έχει και το σαπούνι της μέσα(δεν θα πάει χαμένο) αφου τα δικά μου θα είναι έτοιμα σε κανα 2 με 2,5 μήνες.( Τώρα πρόκειται να τα φτιάξω,απλά το καθυστερώ για να βρώ τη θήκη τι σωλήνα να πάρω κλπ κλπ.για την ώρα βολέυομαι με μια κρέμα proraso sensitive skin που αγόρασα) :thnx :thnx
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”