Άρη, νομίζω ότι με την Merkur 34C δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, είναι εξαιρετική, στο λέω για να μην έχεις πολλούς ενδοιασμούς. Μια λύση που προτείνω, έιναι να πας σε αυτό το κατάστημα, από ότι λέει ο Στέλιος έχει την Merkur 33C που είναι παρόμοια μηχανή, ίδια κεφαλή, με λεπτότερη λαβή και πιο ελαφριά, οπότε αν το μόνο που σε προβληματίζει είναι το μήκος της λαβής, πιάνοντας την 33C έχει το ίδιο μήκος λαβής. Αν σου κάτσει το μήκος της, είσαι οκ. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετική επιλογή κατά την γνώμη μου (όπως ήδη σου είπα) και δεν θα σε προβληματίσει καθόλου.
EDIT: Δεν ξέρω αν βοηθάει καθόλου, δες και ένα review της μηχανής.
[youtube][/youtube]
Διευκρίνηση για την merkur 34c
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30178 times
- Been thanked: 30619 times
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
wolfy έγραψε:Άρη, νομίζω ότι με την Merkur 34C δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, είναι εξαιρετική, στο λέω για να μην έχεις πολλούς ενδοιασμούς. Μια λύση που προτείνω, έιναι να πας σε αυτό το κατάστημα, από ότι λέει ο Στέλιος έχει την Merkur 33C που είναι παρόμοια μηχανή, ίδια κεφαλή, με λεπτότερη λαβή και πιο ελαφριά, οπότε αν το μόνο που σε προβληματίζει είναι το μήκος της λαβής, πιάνοντας την 33C έχει το ίδιο μήκος λαβής. Αν σου κάτσει το μήκος της, είσαι οκ. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετική επιλογή κατά την γνώμη μου (όπως ήδη σου είπα) και δεν θα σε προβληματίσει καθόλου.
EDIT: Δεν ξέρω αν βοηθάει καθόλου, δες και ένα review της μηχανής.
[youtube][/youtube]
Xε Χε Χε.Το είχα δεί και εγώ αυτό το βίντεο στο youtube.Καταρχήν σε ευχαριστώ :thnx πολύ για το ενδιαφέρον σου και για το κατάστημα που μου υπέδειξες( και μόνο που είδα οτι εχει τα persona αρκεί. Εννοείται οτι θα περάσω να δω τι παίζει)Το "πρόβλημα" πιο είναι? Αντε και να την δώ απο κοντά δεν έχω εμπειρία απο τέτοια μηχανή σε δράσηΞυριζόμουν με gillete με πιο μακρύ λαιμό.Θέλω να πω δεν ξέρω πιάνοντάς την αν θα καταλάβω :confused τι θα γίνει σε πραγματικές συνθήκες.Μπορεί φυσικά να με βολέψει ακόμη περιοσσότερο. ( για να λέτε εσείς οι ειδικοί οτι είναι μια απο τις καλύτερες ξυριστικές για αρχάριους και οχι μόνο κάτι θα ξέρετε) :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
Ok με κάλυψες. Για μένα (πάντα προσωπική μου άποψη) είσαι για HD!
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Και εγώ τελικά πείστηκα.Δεν θα πάρω και κανένα αυτοκίνητο, μην το πολυψειρίζω οταν πρόκειται και για μια τόσο καλή μηχανή.Και παλι ευχαριστώ :thnx :thnx
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Stefanos έγραψε:Ποιος ειπε οτι δεν υπαρχουν? Τσιμπα
Γερμανικα shops
* Rasierwerk
* Rasiermesser-Online
* Shavemac
* Rasierladen
* Amazon
Αγγλογλωσσα shops
* 1barber
* Connaught
* Executive Shaving
* The superior shave
* Royal shave
Φτανουν αυτα ή θες κιαλλα? :megagrin
Στέφανε καλημέρα.σχετικά με αυτό το κατάστημαπου μου πρότεινες (εχει τη μηχανή σε καλή τιμή) θέλω να του
στείλω ενα email αλλά δεν μπορώ να βγάλω ακρη ετσι οπως αναφέρει το email του .Μου βγαζει οτι η διεύθυνση δεν βρέθηκε.Μπορείς να ξεμπλέξεις λίγο τα πράγματα???? :confused :confused
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Πάνο σε ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά!!!! :thnx :thnx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stefanos την 06 Μάι 2012, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ μη κάνεις full quoting το αμέσως προηγούμενο μήνυμα! Ευχαριστώ! Φιλικά Στέφος
Λόγος: Σε παρακαλώ μη κάνεις full quoting το αμέσως προηγούμενο μήνυμα! Ευχαριστώ! Φιλικά Στέφος
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Με προλαβε ο Πανος.
Το εχουν σε αυτη την μορφη, διοτι σε μια οποιαδηποτε αλλη, θα το "διαβαζαν" κακοβουλα bots και θα τους γεμιζανε γραμματοκιβωτιο με spam. Οποτε για να μην γινει αυτο (γιατι και εμας μας "διαβαζουν"), το μηνυμα του Πανου θα διαγραφει σε 24 ωρες απο τωρα - αρκετος χρονος για καποιον απο εσας να το σημειωσει καπου.
Φιλικα
Στεφος
Το εχουν σε αυτη την μορφη, διοτι σε μια οποιαδηποτε αλλη, θα το "διαβαζαν" κακοβουλα bots και θα τους γεμιζανε γραμματοκιβωτιο με spam. Οποτε για να μην γινει αυτο (γιατι και εμας μας "διαβαζουν"), το μηνυμα του Πανου θα διαγραφει σε 24 ωρες απο τωρα - αρκετος χρονος για καποιον απο εσας να το σημειωσει καπου.
Φιλικα
Στεφος

- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Τι μαθαίνουμε βρε παιδί μου...... :shocking :shocking :shocking :shocking
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........