Bic Astor
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Οπως εγραψα και πιο πανω, τα ξυραφακια, εαν δεν πετυχεις "Δευτεριατικα" ειναι κορυφη. Οπως και να εχει. Μπορει το πακετακι να εχει 5 κορυφες, ή 5 σκαρτα, ή αναμεικτα και αυτο ειναι το ποβλημα της Βιολεξ. Δεν εχει σταθερη ποιοτητα. Αν ειναι καλο, τοτε ανηκει στην κατηγορια κορυφη. Αν οχι, ατυχησες. Με ελαχιστες εξαιρεςεις δεν εχω μεινει ικανοποιημενος!

- Aris
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 50 times
Οι Αστορ ειναι μια γλυκεια αναμνηση....χρησιμοποιησα αρκετες τετοιες λεπιδες......μετα τις Personna ομως δεν υπαρχει επιστροφη.....εχω μια 5δα για χαρισμα :megagrin
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Στην αγορα και οχι εδω! :dash

- Thanos
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Κατόπιν προτροπής του Στέφανου, καταθέτω και εγώ τη γνώμη μου για τα Astor.
Τα Astor είναι τα ξυραφάκια που ποτέ δεν λείπουν από το απόθεμά μου. Για το δικό μου τουλάχιστον πρόσωπο είναι απόλυτα φιλικά και τόσο επιθετικά όσο χρειάζομαι. Σϊγουρα είναι λιγότερο επιθετικά από μία persona αλλά έχει συμβεί αρκετές φορές μιά persona να με γδάρει ενώ ένα "καλό" Astor ποτέ. Και λέω καλό γιατί έχουν υπάρξει αρκετές φορές που κάποια ξυραφάκια, περίπου ένα στα δέκα, είναι άθλια. Ευτυχώς τα καταλαβαίνω με το πρώτο τράβηγμα και δεν διστάζω να τα στείλω στην ανακύκλωση.
Οταν πάντως έρχεται η ώρα να αλλάξω λεπίδα, είναι η πρώτη σκέψη μου...
Τα Astor είναι τα ξυραφάκια που ποτέ δεν λείπουν από το απόθεμά μου. Για το δικό μου τουλάχιστον πρόσωπο είναι απόλυτα φιλικά και τόσο επιθετικά όσο χρειάζομαι. Σϊγουρα είναι λιγότερο επιθετικά από μία persona αλλά έχει συμβεί αρκετές φορές μιά persona να με γδάρει ενώ ένα "καλό" Astor ποτέ. Και λέω καλό γιατί έχουν υπάρξει αρκετές φορές που κάποια ξυραφάκια, περίπου ένα στα δέκα, είναι άθλια. Ευτυχώς τα καταλαβαίνω με το πρώτο τράβηγμα και δεν διστάζω να τα στείλω στην ανακύκλωση.
Οταν πάντως έρχεται η ώρα να αλλάξω λεπίδα, είναι η πρώτη σκέψη μου...
- Loizos
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Πήρα ένα κουτάκι από τα εν λόγω ξυραφάκια πριν καμιά βδομάδα. Σήμερα έβαλα ένα στη Merkur και μετά από καλή προετοιμασία ξεκίνησα ξύρισμα. Ε λοιπον τέτοιο κακό ξύρισμα είχα καιρό να κάνω. 3 Κοψιματάκια και μπόλικοι ερεθισμοί. Πονάω σε διάφορα σημεία, ιδιαίτερα στο λαιμό και το δεξί μέρος του πηγουνιού. Δεν είχα τέτοια προβλήματα ούτε με feather, ούτε με derby, ούτε με astra ή personna. Το μόνο σίγουρο ότι τέτοιο ξυραφάκι δεν ξαναμπαίνει σπίτι μου.
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Εχω ξυριστει παααααρα πολλες φορες με αυτα την δεκαετια του '80 ως αρχες του '90
Τα ξαναχρησιμοποιησα προσφατα με Open Comb
Κανενα προβλημα,ειναι απο θεμα αποδοσης ειναι καπου στην μεση.
Οσον αφορα το "δευτεριατικη λεπιδα" η χειροτερη που εχω βρει ηταν της Tiger
Οσο "εκοβε" ενα περασμα με λιμα αλλο τοσο εκοβε και αυτο
Αρα δεν ειναι θεμα μονο των Astor.
Τα ξαναχρησιμοποιησα προσφατα με Open Comb
Κανενα προβλημα,ειναι απο θεμα αποδοσης ειναι καπου στην μεση.
Οσον αφορα το "δευτεριατικη λεπιδα" η χειροτερη που εχω βρει ηταν της Tiger
Οσο "εκοβε" ενα περασμα με λιμα αλλο τοσο εκοβε και αυτο
Αρα δεν ειναι θεμα μονο των Astor.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Νήπιο
- 12
Τα astor ειναι τα μονα που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα. Δεν μπορω να πω οτι μου δημιουργησαν πολλα προβληματα, αλλα ειμαι και αρχαριος για να κρινω...
Το επομενο διαστημα θα δοκιμασω και αλλα (που ετυχε να βρω στην περιοχη), ωστοσο αν δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες δεν σκοπευω να αλλαξω....το οτι ειναι ελληνικα ειναι ισχυρο κινητρο... :hellas
Για μας παντως τους εκτος Αθηνων, ισχυει πραγματι οτι ειναι (με τεραστια διαφορα...) τα ξυραφακια που ειναι ευκολοτερο να βρεις οπου κι αν βρισκεσαι...μετραει κι αυτο.
Το επομενο διαστημα θα δοκιμασω και αλλα (που ετυχε να βρω στην περιοχη), ωστοσο αν δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες δεν σκοπευω να αλλαξω....το οτι ειναι ελληνικα ειναι ισχυρο κινητρο... :hellas
Για μας παντως τους εκτος Αθηνων, ισχυει πραγματι οτι ειναι (με τεραστια διαφορα...) τα ξυραφακια που ειναι ευκολοτερο να βρεις οπου κι αν βρισκεσαι...μετραει κι αυτο.
-
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
ισως τα προτελευταια ποιοτητα τα big με τελευταια τα μερκουρ ειδικα αυτα ποθ δινουν με την μηχανη μαζι :ninja_hide
- Lefty
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 21 times
Προσωπικά επειδή εχω σκληρά γένια, οι Αστορ δεν εκατσαν καθόλου καλα στο πρόσωπο μου. Ενιωθα συνέχεια σαν να μου τραβάει τις τρίχες. Οπότε το κουτάκι μπήκε στην συλλογή μαζί με τις υπόλοιπες λεπιδες.