Bic Chrome Platinum
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1364 times
- Been thanked: 4912 times

Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30080 times
- Been thanked: 30483 times
Bic Astor ή Bic Chrome Platinum είδες φίλε μου στα Jumbo;GIKARADI έγραψε:...Bic Astor στα jumbo 0,99E...
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 13
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Φώτη, ότι και να πω είναι λίγο! :lachtot :hystericalbs1
:worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy
Αντώνη για BIc Chrome Platinum το βλέπω χλωμό.
:worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy
Αντώνη για BIc Chrome Platinum το βλέπω χλωμό.
Μανώλης
"the blind are leading the blind are leading the blind"
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
Πρώτη δοκιμή και για την Bic Chrome Platinum σήμερα, με τι άλλο; Μα φυσικά με το 33C, που τείνει να γίνει η επίσημη μηχανή για τις δοκιμές μου. Τα συμπεράσματα; Εξεπλάγην ευχάριστα! Η λεπίδα κόβει πολύ καλά, είναι ελαφρώς πιο τραχιά από την Personna αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό με την Personna μπορώ να πω και πραγματικά με μπέρδεψε, αφού οι προηγούμενες είναι οι αγαπημένες μου. Έγιναν τα κλασικά 3 περάσματα συν τα μερεμέτια στο τέλος και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Ένα πρόσωπο πούπουλο, χωρίς κοψίματα, άνετα και ωραία. Πραγματικά έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω αν το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στο tabac, που είναι ούτως ή άλλως φανταστικό αλλά είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω, ή στην πολύ καλή καθ' όπως φαίνεται λεπίδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο ξυριστικό κομμάτι, για πρώτη φορά χάρηκα και ευχαριστήθηκα ένα ελληνικό προϊόν, που το μόνο του ελάττωμα φαίνεται να είναι το γεγονός ότι είναι δυσεύρετη στην Ελλάδα όπου παράγεται! :dash
Θα συνεχίσω τις δοκιμές, τόσο στην ίδια μηχανή όσο και με τις άλλες δύο και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Κρατάω μικρό καλάθι προς το παρόν, αλλά αν επιβεβαιωθούν, απλά πωλούνται 100 Personna! :megagrin
Θα συνεχίσω τις δοκιμές, τόσο στην ίδια μηχανή όσο και με τις άλλες δύο και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Κρατάω μικρό καλάθι προς το παρόν, αλλά αν επιβεβαιωθούν, απλά πωλούνται 100 Personna! :megagrin
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 13
Αν δεν κάνω λάθος οι Bic Chrome Platinum δεν είναι Ελληνικές λεπίδες, αλλά μόνο οι Bic Astor, οι οποίες δεν χαίρουν και ιδιαίτερης εκτίμησης...
Μανώλης
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ο,τι ξυριστικο BiC, παραγεται στην Ελλαδα. Αυτες τις μερες βρηκα και εδω καποια. Θα γελασετε.. Η "δικια μας" BiC, η Βιολεξ δλδ, ειναι (σε καθαρα νουμερα) τριτος κατασκευαστης στον κοσμο σε ξυραφακια...

- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 13
!!! Τελικά είχα εντελώς λάθος εντύπωση!!! Πιθανότατα και άλλα προϊόντα της bic τότε να κατασκευάζονται στην Ελλάδα...
Είχα δει κάποιες διαφημίσεις της bic που έλεγε πως έχουν το τμήμα research and development στην Ελλάδα και είχε φωτογραφίες κάποιων Ελλήνων εργαζομένων, αλλά μου φάνηκε εντελώς εμπορικό τρικ, αφού ήξερα πως είναι πολυεθνική. Τελικά αν κατασκευάζονται αρκετά προϊόντα εδώ, δεν είναι και εντελώς μούφα η διαφήμιση.
@ Στέφανος: Λες η απάντηση στην κρίση είναι να στραφούμε στην ξυριστική βιομηχανία;;; :megagrin
Κρίμα που έκλεισε το εργοστάσιο που έβγαζε το Σπλέντιτ!!!
Είχα δει κάποιες διαφημίσεις της bic που έλεγε πως έχουν το τμήμα research and development στην Ελλάδα και είχε φωτογραφίες κάποιων Ελλήνων εργαζομένων, αλλά μου φάνηκε εντελώς εμπορικό τρικ, αφού ήξερα πως είναι πολυεθνική. Τελικά αν κατασκευάζονται αρκετά προϊόντα εδώ, δεν είναι και εντελώς μούφα η διαφήμιση.
@ Στέφανος: Λες η απάντηση στην κρίση είναι να στραφούμε στην ξυριστική βιομηχανία;;; :megagrin
Κρίμα που έκλεισε το εργοστάσιο που έβγαζε το Σπλέντιτ!!!
Μανώλης
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
Δεύτερη δοκιμή σήμερα με την λεπίδα φορτωμένη στο "θηρίο". Μετά το προηγούμενο άψογο ξύρισμα στην 33C, περίμενα την μεγάλη πρόκληση. Δυστυχώς το αποτέλεσμα σήμερα ήταν πολύ κακό. Ήμουν φουλ για το "χασάπικο". Στο πρώτο πέρασμα, ένοιωθα και πάλι την λεπίδα λίγο τραχειά, όπως και στο προηγούμενο ξύρισμα αλλά κανένα κόψιμο. Στην κόντρα έγινε το έλα να δεις. Το χειρότερο ξύρισμα που έκανα με την R41, νομίζω λίγο χειρότερο από αυτό που έκανα με την Derby με αυτήν την μηχανή. Τελικά μάλλον ισχύει ο κανόνας, ότι στις επιθετικές μηχανές ταιριάζουν επιθετικές λεπίδες. Και επίσης αυτό που λέει και ο Απόστολος, όσο πιο κοφτερή λεπίδα, τόσο λιγότερο επικίνδυνη. Τουλάχιστον σε εμένα ισχύει, με την μέχρι τώρα εμπειρία μου. Μένει να επιβεβαιωθεί στο επόμενο ξύρισμα με το φτερό, που αν κρίνω από τα γούστα μου μάλλον θα μου κάτσει καλά.
Δεν λέω ότι είναι κακές γενικά οι λεπίδες αυτές, μάλλον είναι πολύ καλύτερες σε πιο ήπιες μηχανές από ότι φαίνεται. Απομένει η δοκιμή τους και στην Slim στο 3ο και τελευταίο καθόπως φαίνεται ξύρισμα, καθώς νοιώθω ότι η απόδοσή τους πέφτει ραγδαία ανά ξύρισμα.
Πληροφοριακά επικοινώνησα εχθές με την Βιολεξ στην Αθήνα, με παρέπεμψε στην Θεσσαλονίκη και ζήτησα να μάθω αν υπάρχουν διαθέσιμες σε κάποιο μαγαζί στην πόλη μας. Δυστυχώς δεν γνώριζαν καν την ύπαρξή τους, ούτε η κοπέλα στην Αθήνα, ούτε ο κύριος στην Θεσσαλονίκη. "Μήπως είναι οι κόκκινες οι Astor σε άλλη συσκευασία;". Θεωρώ ότι με τέτοιες απαντήσεις υπονομεύουν την ίδια τους την εργασία...
Δεν λέω ότι είναι κακές γενικά οι λεπίδες αυτές, μάλλον είναι πολύ καλύτερες σε πιο ήπιες μηχανές από ότι φαίνεται. Απομένει η δοκιμή τους και στην Slim στο 3ο και τελευταίο καθόπως φαίνεται ξύρισμα, καθώς νοιώθω ότι η απόδοσή τους πέφτει ραγδαία ανά ξύρισμα.
Πληροφοριακά επικοινώνησα εχθές με την Βιολεξ στην Αθήνα, με παρέπεμψε στην Θεσσαλονίκη και ζήτησα να μάθω αν υπάρχουν διαθέσιμες σε κάποιο μαγαζί στην πόλη μας. Δυστυχώς δεν γνώριζαν καν την ύπαρξή τους, ούτε η κοπέλα στην Αθήνα, ούτε ο κύριος στην Θεσσαλονίκη. "Μήπως είναι οι κόκκινες οι Astor σε άλλη συσκευασία;". Θεωρώ ότι με τέτοιες απαντήσεις υπονομεύουν την ίδια τους την εργασία...