Χόμπι αιμορραγίες

Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Φωναξτε και ξεχασα το ποδηλατο! Αν πεις να ανοιχτεις εδω την εβαψες πραγματικα! Εμενα φτηνο ειναι, των 100 ευρω και οταν χαλαει κατι απλα το αλλαζω με κατι καλυτερο. Μετα καποια εξοδα για ρουχα και εξοπλισμο Δεν κλεινει, ειναι φρεσκια η πληγη!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11796 times
Been thanked: 12112 times
Επικοινωνία:

Είπα να στο πω, αλλά λέω θα το καταλάβει! δεν μπορεί!!! :beah2
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Σίγουρα το ξύρισμα και με πολύ αγάπη στα straight που έχω δώσει αρκετά λεφτά και δίνω ακόμη :ninja_hide , ακόμη είναι ανοιχτή η πληγή!

Καφές espresso :megagrin που επίσης κάποι σημαντικό ποσό αλλά τώρα απλά απολαμβάνω τα καφεδάκια μου!

Κάποτε ήμουνα με τα αμάξια , άλλαξα κάμποσα, πήρα και γρήγορα αμάξια και τώρα εδω και 4 χρόνια είμαι με το αστέρι μου "αν δεν έχει άστρο , χέστο κι άστο"!Η πληγή έχει κλείσει ,που λέει και το τραγούδι "βάλτε μου να πιω και ξαναβάλτε μου, αυτή η γυναίκα είναι το φινάλε μου"!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Loizos
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times

Καφές espresso, specialty ποικιλίες εννοείται. Από εξοπλισμό είμαι κομπλέ καθότι έχω καλό μύλο και καλή μηχανή στην οποία κάθε τόσο κάνω μικρομετατροπές και τη βελτινώνω (πχ η τελευταία ήταν η σύνδεση με την αποχέτευση και η επόμενη είναι η σύνδεση με το δίκτυο του νερού). ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και επίσης κάθε τέλος της βδομάδας το σακουλάκι με τον καφέ αδειάζει και πρέπει να πάρω άλλο.
Είμαστε και συνφορουμίτες με κάποιους από εδώ μέσα σε forum με θέμα τον espresso.

Η φωτογραφία. Ένα σώμα, 3 φακοί, 2-3 φίλτρα και 1-2 αξεσουάρ μου στοίχισαν ένα 1000ρικο. ΕΚΛΕΙΣΕ

Επίσης τρελαίνομαι να χαλάει κάτι στο σπίτι και να κάθομαι να κάνω μαστορέματα. Μια ντουλάπα γεμάτη εργαλεία κάνει τη γυναίκα να γκρινιάζει, αλλά και να καμαρώνει όταν χαλάει κάτι και δεν χρειάζεται μάστορα στο σπίτι (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, στοκαρίσματα βαψίματα κτλ).
MIXVAG
Νήπιο
Νήπιο
14
Been thanked: 1 time

1) Ποδήλατο. Αρκετά ακριβό. Το μάρτιο μου το έκλεψαν και αναγκαστικά αγόρασα καινούργιο και φυσικά ακριβότερο.(αφού με έτρωγε ούτως ή άλλως να το αλλάξω). Έκλεισε
2) Ρολόγια. Πολύ ακριβό. Είχα ψιλοχάσει τη μπάλα. Ευτυχώς κόπηκε μετά απο 20 χρόνια...
3) Ξύρισμα. Τους 3-4 μήνες που ασχολούμε φύγανε αρκετά σε μηχανές και 2 straight (σήμερα περίμενα το δεύτερο αλλά μετά απο 5 μέρες δεν έχει έρθει καν Ελλάδα)...Δεν κλείνει...
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

το μονο ενεργο ειναι το ξυρισμα, για τα αλλα δεν υπαρχουν φραγκα.
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
14
Has thanked: 23 times
Been thanked: 9 times

Εγώ προσωπικά ξοδεύω πολλά για το bodybuilding (μην κοροιδέψει κανένας :xp1 :xp1 :xp1 )
Είναι το αγαπημένο μου χόμπι ασχολούμαι πολύ με τα γυμναστήρια λατρεύω τα βάρη!!

Και τώρα πρόσφατα μου κόλλησε το μικρόβιο του wet shaving και μου έχει φύγει κάνα 120άρι μέχρι τώρα αλλα έχω πολύυυυυυυυυυυ δρόμο μπροστά μου!! :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Ανευ παρεξηγησεως Βαρη για ενδυναμωση-βοηθεια για καποιο αλλο σπορ ή αποκλειστικα BB;
Το κοστος του δε για διατροφη και συμπληρωματα ειναι μακραν μεγαλυτερο του μεν.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
14
Has thanked: 23 times
Been thanked: 9 times

Σιγά τη παρεξήγηση αποκλειστικά ΒΒ! Δεν ξέρω γιατί αλλα από τα 15 που πρωτομπήκα σε ένα γυμναστήριο ήθελα να μοιάσω του cutler!! Είναι ο αγαπημένος μου αθλητής...

όχι τα συμπληρώματα δεν είναι τόσο πολύ ένα 150 στους 3-4 μήνες δεν είναι τίποτα... Η διατροφή σε ξεπαραδιάζει και ευτυχώς το ανέχονται ακόμη οι γονείς μου!! Αλλα για πόσο σε τέτοιους καιρούς... :boeller :boeller
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11796 times
Been thanked: 12112 times
Επικοινωνία:

@Alexis_3 και γιατί να σε κοροϊδέψουμε βρε;
Δεν βάφεις δα και τα τα νύχια σου (ή τα βάφεις;).
Κάθε άλλο, αθλείσαι, κάτι που πολλοί θα θέλαμε να κάνουμε εδώ μέσα, αλλά λίγοι το καταφέρνουν!
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”