- Αρκετά ζεστό νερό
- BEAUTY SOAP with glycerine No 1
- Σκούπισμα με βαμβακερή πετσέτα μπάνιου
- Τύλιγμα με μεγάλη τουρκική πετσέτα για χαμάμ 70% λινό + 30% βαμβάκι
- Σπλας με κολόνια τύπου Μυρτώ λεμόνι
Eσύ Slur έπρεπε να ζούσες επι Αιγυπτιακής εποχής η εποχής Καίσαρα που το μπάνιο τους ήτανε όσο ένα οικοδομικό τετράγωνο , πανύψηλο ,μια μεγάλη πισίνα έχοντας μέσα εξαιρετικά έλαια , άνθη και φυτά!Γυναίκες ημίγυμνες να σαπουνίζουν ,να σκουπίζουν και να υπακούνε σε διάφορες εντολές :megagrin .Να ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια της πισίνας και να σε περιμένουν με μεγάλες χειροποίητες πετσέτες και να σε ντύνουν με απλά χειροποίητα πάλι χιτώνια.Άντε να χεις και ένα τοίχο-καθρέφτη με πανάκριβο μάρμαρο για πάγκο, τα scuttle bowls να σε περιμένουνε ζεστά και οι γυναίκες να κάνουν σπουδαίο lathering!Eσύ μόνο και μόνο να αναλαμβάνεις το χειρισμό της λεπίδας!
Τι λες έχεις να προσθέσεις κάτι?Ζούμε σε λάθος εποχές μου φαίνεται.Τα μπάνια μας είναι να χ@ζουμε , να πλένουμε τα χέρια μας και τα πόδια μας και όλα αυτά ταυτόχρονα!Τόσο βολικά είναι!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Στην αρχαια Ελλαδα το λουτρο ηταν ξεχωριστο
Παντα σε αρμονια με τους χωρους,ανετο και πληρως εξοπλισμενο με τα σχετικα
Ηταν χωρος οχι μονο καθαριοτητος μα και απολαυσης-ηρεμιας.
- Σκέτο ζεστό νερό για 5 λεπτά περίπου για χαλάρωση
- Πλύσιμο με σαπούνι Παπουτσάνης Tabac
- Σκούπισμα με βαμβακερή πετσέτα μπάνιου
- Σκούρος μπλε λινός χιτώνας
- Σπλας με κολόνια τύπου Μυρτώ λεμόνι
Δεν μου βρισκουν την κολωνια τυπου Μυρτω στα Carefour
Μπορει να ξαναφερουν λεει
Μου ειπαν αλλαξε και το 1 στην κοκκινη γραμμη επανω και γραφει Carrefour Discount.