Ποιο after shave?
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Προσωπικά δε ένιωσα τέτοια μυρωδιά όσο το χρησιμοποίησα.Πάντως σαν άρωμα μου αρέσει πολύ , επίσης και η αίσθηση που σου δίνει όταν το εφαρμόζεις στο δέρμα σου είναι φοβερή!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
-
- Νήπιο
- 13
Δοκίμασα σήμερα το old spice αλλα δε μου αρεσε επειδή είναι πολυ βαρύ και η μυρωδιά του μέτρια.Apostolos έγραψε:Γεια σου φίλε καλώς ήρθες στο Forum!
Αν εξαιρέσεις την τιμή, το Apivita σε καλύπτει.
Αλλιώς σου προτείνω το ASL της Old Spice.
Τα προϊόντα που αναφέρεις προσωπικά δεν τα θεωρώ καλά.
Θέλω ένα όχι πολυ βαρύ και να έχει άρωμα φρεσκαδας-δροσιας..+τις υπόλοιπες προυποθεσεις
-
- Νήπιο
- 13
Δοκιμασα το Tabc ASB σημερα.
Η μυρωδια του μου αρεσε, η αισθηση μου αρεσε εκτος του οτι ΝΟΜΙΖΩ οτι αφηνει λιγη λιπαροτητα ή εκτος αν εγω μπερδευομαι και απλα ενυδατωνει και κανει ελαστικο το δερμα και μενα μου φαινεται οτι εχει λιπαροτητα...
Η μπορει και το δερμα να βγαζει μετα απο λιγο, δε ξερω...
το συγκρινω με το gillette που εβαζα χρονια και δεν αφηνε τιποτα.
Και κατι αλλο ασχετο αν καποιος βαζει ASL kai ASB ποιο απο τ α2 πρεπει να βαζει πρωτο? λογικα το ASL ετσι δεν ειναι?
Η μυρωδια του μου αρεσε, η αισθηση μου αρεσε εκτος του οτι ΝΟΜΙΖΩ οτι αφηνει λιγη λιπαροτητα ή εκτος αν εγω μπερδευομαι και απλα ενυδατωνει και κανει ελαστικο το δερμα και μενα μου φαινεται οτι εχει λιπαροτητα...
Η μπορει και το δερμα να βγαζει μετα απο λιγο, δε ξερω...
το συγκρινω με το gillette που εβαζα χρονια και δεν αφηνε τιποτα.
Και κατι αλλο ασχετο αν καποιος βαζει ASL kai ASB ποιο απο τ α2 πρεπει να βαζει πρωτο? λογικα το ASL ετσι δεν ειναι?
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php?f=53&t=1377" onclick="window.open(this.href);return false;megapixel έγραψε: Και κατι αλλο ασχετο αν καποιος βαζει ASL kai ASB ποιο απο τ α2 πρεπει να βαζει πρωτο? λογικα το ASL ετσι δεν ειναι?
:megagrin
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Δοκίμασε ASL 4711megapixel έγραψε: Θέλω ένα όχι πολυ βαρύ και να έχει άρωμα φρεσκαδας-δροσιας..+τις υπόλοιπες προυποθεσεις
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
-
- Νήπιο
- 13
Ρε συ αυτο εχει αρωμα που βαζουν μεγαλοι και παππουδες και εγω ειμαι 23...Apostolos έγραψε:Δοκίμασε ASL 4711megapixel έγραψε: Θέλω ένα όχι πολυ βαρύ και να έχει άρωμα φρεσκαδας-δροσιας..+τις υπόλοιπες προυποθεσεις
Θελω κατι πιο νεανικο με αρωμα φρεσκαδας...