Καλοριζικη Στελιο!
Τωρα σε ο,τι αφορα τα αρνητικα... Εχεις δικιο. Η τιμη και η ποιοτητα (αν και παρατηρω οτι η εταιρεια εχει αρχισει να παρεκλινει προς το αρνητικο, μαλλον αναπαυομενη στις δαφνες της) δεν δικαιολογει ενα τετοιο σπιρτοκουτο! Τα Μühle εχουν πιο ομορφη συσκευασια, που αν και επισης χαρτινη, ειναι πιο τσαχπινα! Τη λεπιδα της Merkur μπορεις να την πεταξεις χωρις χρηση, ειναι παντα 2ης τουλαχιστον διαλογης. Ασε που δεν ειναι και τπτ το ιδιαιτερο.. Εμενα με ειχε βγαλει 2 ξυρισματα (στο τριτο μαζι με τις τριχες ειχα την αισθηση οτι εκοβε και φιλετο δερμα, ουτε καν οι derby δεν ειναι πανω μου τοσο χαλια) οταν ειχα παρει την 38c και απο τοτε οταν παιρνω μια μηχανη της εταιρειας τη λεπιδα την αφηνω στο μαγαζι!
Merkur 20c και 30c
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
@ stelakis1914 το εμπρος μερος της λαβης ξεβιδωνει οπως βλεπουμε
Γινεται το ιδιο και με το πισω;
Αν ναι τοτε μου εχουν μπει πατεντο-ιδεες "περιεργες".
:ninja_hide
Γινεται το ιδιο και με το πισω;
Αν ναι τοτε μου εχουν μπει πατεντο-ιδεες "περιεργες".
:ninja_hide
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- stelakis1914
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Αυτό που έχω ξεβιδώσει στις φωτογραφίες είναι ο πάτος της μηχανής, το αντίθετο από αυτό που πηγαίνει στην κεφαλή δηλαδή. Το σπείρωμα της κεφαλής με μια απλή προσπάθεια δεν αφαιρείται αλλά να δοκιμάσεις κάτι πιο εξειδικευμένο είναι πιθανό να τα καταφέρεις. Αν υποψιάζομαι σωστά σε ενδιαφέρει να προεκτείνεις την λαβή της μηχανής κι αυτό είναι κάτι που γίνεται εύκολα κατά την γνώμη μου.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
stelakis1914 έγραψε:Αυτό που έχω ξεβιδώσει στις φωτογραφίες είναι ο πάτος της μηχανής, το αντίθετο από αυτό που πηγαίνει στην κεφαλή δηλαδή.
Η βαση της κεφαλης, εννοεις.. To "σπειρωμα" ειναι η μπαρα ασφαλειας, το "αλλο" ειναι το "χτενακι"
Απο την αλλη, η 20c ειναι ηδη με πιο μακρια λαβη.. :confused
ΥΓ:
Μιας και προκειται για "αδερφες" μηχανες, αλλαζω τον τιτλο για να εχουμε ενα νημα και για τις δυο!

- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
@ stelakis1914 Το υλικο της λαβης σκεφτομαι να κρατησω και να βαλω επιχρυσα τελειωματα
Εαν ξεβιδωνε και η αλλη ακομα καλυτερα μα δεν ειναι εμποδιο,θα την βγαλω.
Να σου ζητησω και κατι πιο δυσκολο: μηπως εχεις παχυμετρο να μετρησεις την διαμετρο της λαβης;
Αν δεν εχεις απλα ξεπατικωσε σε ενα χαρτι το περιγραμμα της και μετρησε το με ενα χαρακα
Στο καταστημα αν το ζητησω με mail μαλλον θα αδιαφορησουν.
:bigsmilie
Εαν ξεβιδωνε και η αλλη ακομα καλυτερα μα δεν ειναι εμποδιο,θα την βγαλω.
Να σου ζητησω και κατι πιο δυσκολο: μηπως εχεις παχυμετρο να μετρησεις την διαμετρο της λαβης;
Αν δεν εχεις απλα ξεπατικωσε σε ενα χαρτι το περιγραμμα της και μετρησε το με ενα χαρακα
Στο καταστημα αν το ζητησω με mail μαλλον θα αδιαφορησουν.
:bigsmilie
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Αληθεια, ηθελα να ρωτησω, απο τι υλικο ειναι το καλυμα της λαβης? Σα να ειναι καποιο ειδος σιλικονης μοιαζει, με μεταλλικο πυρηνα? Δωστε τα φωτα σας, αλλιως με κοβω να τρεχω να την βρω να την χουφτωσω.. :megagrin :xp1

- stelakis1914
- Λύκειο
- 13
Βάζω και φωτογραφία από τη μέτρηση για να είμαι σίγουρος τι ζητάς ακριβώς. Για το υλικό δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αλλά θυμίζει καουτσούκ και είναι αρκετά σκληρό αλλά δεν γλιστράει καθόλου χάρη στις πολύ καλές γραμμώσεις που έχει.

Με το imageshack μπορεις να βαλεις thumbnail, αν το μαξιμουμ μεγεθος ειναι πανω απο 700px..
Φιλικα
Στεφος

Με το imageshack μπορεις να βαλεις thumbnail, αν το μαξιμουμ μεγεθος ειναι πανω απο 700px..
Φιλικα
Στεφος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stefanos την 15 Οκτ 2011, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διορθωση την λινκ με τις φωτο! Προσεξε, οτι για να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις τον [img][/img] κωδικο, το αρχειο πρεπει να εχει καταληξη .jpg, .png, ή .gif (καποιο αλλο αρχειο εικονας δεν ειναι χρησιμο) Φιλικα Στεφος
Λόγος: Διορθωση την λινκ με τις φωτο! Προσεξε, οτι για να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις τον [img][/img] κωδικο, το αρχειο πρεπει να εχει καταληξη .jpg, .png, ή .gif (καποιο αλλο αρχειο εικονας δεν ειναι χρησιμο) Φιλικα Στεφος
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
Ακρυλικο καλης ποιοτητος μαλλον ειναι
Σε ευχαριστω πολυ φιλτατε για την μετρηση,αυτο εψαχνα !
Σε ευχαριστω πολυ φιλτατε για την μετρηση,αυτο εψαχνα !
- stelakis1914
- Λύκειο
- 13
Χαρά μου που βοήθησα σε κάτι τόσο απλό.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
H λαβη ειναι απο ανοδειωμενο αλουμινιο. Το καραφλο ειναι οτι μπορεις να βιδωσεις τις λαβες τη μια πισω απο την αλλη και να εχεις ενα μακρυναρι.. "NA"! Μη με ρωτατε τωρα τι νοημα εχει ή ποιος το χρειαζεται.. :megagrin
ΕDIT 1
Εαν εχει κανεις το 20c, βιδωνοντας τη λαβη του 30c, αυτη μεγαλωνει κατα 6,3εκ. Το τελικο αποτελεσμα ειναι για να βοηθαει στο ξυρισμα της πλατης, των ποδιων, ή εαν για καποιο λογο υπαρχει κινητικη (α-) ή δυσκαμψια.
EDIT 2
Και πριν βγει κανεις και πει κατι που θα με ωθουσε να φρεσκαρω τα γαλλικα μου, οριστε και μια φωτο! :megagrin

© nassrasur.com
ΕDIT 1
Εαν εχει κανεις το 20c, βιδωνοντας τη λαβη του 30c, αυτη μεγαλωνει κατα 6,3εκ. Το τελικο αποτελεσμα ειναι για να βοηθαει στο ξυρισμα της πλατης, των ποδιων, ή εαν για καποιο λογο υπαρχει κινητικη (α-) ή δυσκαμψια.
EDIT 2
Και πριν βγει κανεις και πει κατι που θα με ωθουσε να φρεσκαρω τα γαλλικα μου, οριστε και μια φωτο! :megagrin

© nassrasur.com