Classic Male Grooming Shave Soap
- Aris
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 49 times
To αγοραζα μοναχα για τη συσκευασια :dance3
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Το σημερινό ήταν το 5 ξύρισμα με το Classic Male Grooming. Για να είμαι ειλικρινής, τα 4 προηγούμενα μου είχαν αφήσει ανάμικτες εντυπώσεις. Σήμερα όμως ήμουν αποφασισμένος να το κάνω να αποδώσει. Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ, το σαπούνι είναι πολύ σκληρό. Για να φορτώσει όμως σωστά πρέπει να είναι πολύ καλά στραγγιγμένο από το μούλιασμά του, ενώ το ίδιο ισχύει και για το πινέλο (δυστυχώς το έχω δοκιμάσει μόνο με γουρουνοπίνελο). Όμως το σημαντικότερο που κατάλαβα, είναι ότι το σαπούνι ενδείκνυται για face lathering. Ή για να είμαι ακριβής αντενδείκνυται η χρήση scuttle. Δεν κάνει υπερβολικό αφρό, αλλά η λεπτή στρώση που δημιουργείται από το face lather, είναι άκρως ικανοποιητική και αποδοτική. Επίσης το μόνο που απαιτεί είναι μια σταγόνα νερό στο πινέλο, πριν από κάθε πέρασμα.
Τέλος, ενώ κατά το lathering το σαπούνι μυρίζει αρκετά, δεν αφήνει καθόλου άρωμα μετά το ξύρισμα, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το εκάστοτε After Shave.
Τέλος, ενώ κατά το lathering το σαπούνι μυρίζει αρκετά, δεν αφήνει καθόλου άρωμα μετά το ξύρισμα, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το εκάστοτε After Shave.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Ομολογώ πως το σαπούνι αυτό με έχει μπερδέψει και ταλαιπωρήσει αρκετά.
Μη την στιλάτη του εμφάνιση αλλά και με αυτά που έχω διαβάσει από μέλη του φόρουμ μας αλλά και ξένων φόρουμ , περίμενα ένα πολύ καλό σαπούνι με τα χαρακτηριστικά των Εγγλέζικων σαπουνιών με τα οποία έχω εξοικειωθεί αρκετά.
Αντί αυτού είδα – μέχρι τώρα τουλάχιστον – ένα δύστροπο σαπούνι η αν θέλετε να είναι τυχερό μου ,ένα σαπούνι από μια κακή φουρνιά
Διάβασα στο Shave nook αν δεν κάνω λάθος , έναν τρόπο που εφάρμοσα σήμερα και πήγε αρκετά καλύτερα και σας τον παραθέτω εδώ μήπως βοηθήσει και σας με κάποιο δύσκολο σαπούνι.
Ο χρήστης που το έγραψε ,είπε ότι τον χρησιμοποιεί και με το MWF που από πολλούς ακούγεται πως είναι αρκετά δύστροπο.
Με καλά τιναγμένο πινέλο , σχετικά στεγνό , ξεκινάμε να φορτώνουμε το σαπούνι.
Όταν νοιώσουμε πως το πινέλο αρχίζει να "γδέρνει " το σαπούνι προσθέτουμε μια κουταλιά του γλυκού νερό στον θύσανο και ξαναφορτώνουμε.
Ξανά ένα κουτάλι του γλυκού νερό όταν αρχίσει πάλι να "γδέρνει " το σαπούνι και ξαναφορτώνουμε για τρίτη και τελευταία φορά το πινέλο.
Αποτέλεσμα να φορτώσουμε αρκετή ποσότητα σαπουνιού, και αρχίζουμε το lather είτε στο πρόσωπο είτε στο μπολ.
Χρησιμοποίησα εμφιαλωμένο νερό και έκανα τρία περάσματα.
Μου δούλεψε αυτό το σύστημα αλλά και πάλι παρατήρησα ότι μεταξύ των περασμάτων , ο αφρός στο μπολ ήθελε λίγο δούλεμα γιατί άρχισε και εξασθενούσε..
Το τελευταίο πέρασμα , το τέταρτο δηλαδή πριν ξεπλυθώ οριστικά , έσβησε από το πρόσωπο γρήγορα.
Μεγάλο βήμα εμπρός το σημερινό ξύρισμα μετά από τρεις απογοητευτικές προσπάθειες.
Επίσης και ο γνωστός Teiste που έχει κάνει ένα review στο foroafeitado για το σαπούνι αυτό, μου επιβεβαίωσε μετά από επικοινωνία που είχαμε ,πως θέλει πάρα πολύ φόρτωμα για να δουλέψει.
Αν μη τι άλλο , το σαπούνι γλίτωσε προς το παρόν τουλάχιστον , το πέταγμα στα σκουπίδια.
Μη την στιλάτη του εμφάνιση αλλά και με αυτά που έχω διαβάσει από μέλη του φόρουμ μας αλλά και ξένων φόρουμ , περίμενα ένα πολύ καλό σαπούνι με τα χαρακτηριστικά των Εγγλέζικων σαπουνιών με τα οποία έχω εξοικειωθεί αρκετά.
Αντί αυτού είδα – μέχρι τώρα τουλάχιστον – ένα δύστροπο σαπούνι η αν θέλετε να είναι τυχερό μου ,ένα σαπούνι από μια κακή φουρνιά
Διάβασα στο Shave nook αν δεν κάνω λάθος , έναν τρόπο που εφάρμοσα σήμερα και πήγε αρκετά καλύτερα και σας τον παραθέτω εδώ μήπως βοηθήσει και σας με κάποιο δύσκολο σαπούνι.
Ο χρήστης που το έγραψε ,είπε ότι τον χρησιμοποιεί και με το MWF που από πολλούς ακούγεται πως είναι αρκετά δύστροπο.
Με καλά τιναγμένο πινέλο , σχετικά στεγνό , ξεκινάμε να φορτώνουμε το σαπούνι.
Όταν νοιώσουμε πως το πινέλο αρχίζει να "γδέρνει " το σαπούνι προσθέτουμε μια κουταλιά του γλυκού νερό στον θύσανο και ξαναφορτώνουμε.
Ξανά ένα κουτάλι του γλυκού νερό όταν αρχίσει πάλι να "γδέρνει " το σαπούνι και ξαναφορτώνουμε για τρίτη και τελευταία φορά το πινέλο.
Αποτέλεσμα να φορτώσουμε αρκετή ποσότητα σαπουνιού, και αρχίζουμε το lather είτε στο πρόσωπο είτε στο μπολ.
Χρησιμοποίησα εμφιαλωμένο νερό και έκανα τρία περάσματα.
Μου δούλεψε αυτό το σύστημα αλλά και πάλι παρατήρησα ότι μεταξύ των περασμάτων , ο αφρός στο μπολ ήθελε λίγο δούλεμα γιατί άρχισε και εξασθενούσε..
Το τελευταίο πέρασμα , το τέταρτο δηλαδή πριν ξεπλυθώ οριστικά , έσβησε από το πρόσωπο γρήγορα.
Μεγάλο βήμα εμπρός το σημερινό ξύρισμα μετά από τρεις απογοητευτικές προσπάθειες.
Επίσης και ο γνωστός Teiste που έχει κάνει ένα review στο foroafeitado για το σαπούνι αυτό, μου επιβεβαίωσε μετά από επικοινωνία που είχαμε ,πως θέλει πάρα πολύ φόρτωμα για να δουλέψει.
Αν μη τι άλλο , το σαπούνι γλίτωσε προς το παρόν τουλάχιστον , το πέταγμα στα σκουπίδια.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.