Θανατική ποινή

Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Το κειμενο σε δευτερο προσωπο αλλα δεν απευθυνεται ειδικα στον Slur,. γενικα το βαζω.

Γιατι να πας σε μια χωρα στην οποια ισχυει η θανατικη ποινη.
Γιατι (εφοσον εχεις παει) να κανει μια μαλακια που τιμωρειται με θανατικη ποινη
Που την εχεις βρει την χωρα που αφου κανεις την μαλακια που τιμωρειται με θανατικη ποινη, σε εχουν δικασει, καταδικασει και ετοιμαζονται να σε εκτελεσουν σε 48 ωρες! Ουτε στην Κινα δεν γινονται αυτα!
Αποτι ειδα σε κατι αμερικανικα εργα (sic), συνηθως ερχονται και σε ρωτανε ποιο θα ηθελες να ειναι το τελευταιο γευμα σου, και οχι το τελευταιο ξυρισμα σου!!!!

Ποσο αφελης μπορεις να εισαι να πιστευεις οτι θα σου επιτρεψουν να ξυριστεις με φαλτσετα, ακομη και αν αυτο ειναι η τελευταια σου επιθυμια?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Stefanos έγραψε: Γιατι να πας σε μια χωρα στην οποια ισχυει η θανατικη ποινη.
Τι σχέση έχει τώρα αυτό ; Ποιος σου είπε ότι θεωρώ κακή την θανατική ποινή και άρα πρέπει να αποφεύγω χώρες που ισχύει;
Ουδόλως ασχολήθηκα σε αυτό το νήμα με την θανατική ποινή καθεαυτή.
Stefanos έγραψε:Που την εχεις βρει την χωρα που αφου κανεις την μαλακια που τιμωρειται με θανατικη ποινη, σε εχουν δικασει, καταδικασει και ετοιμαζονται να σε εκτελεσουν σε 48 ωρες! Ουτε στην Κινα δεν γινονται αυτα!
Είπα εγώ ότι γίνονται κάπου αυτά ;
Όλοι εδώ μέσα, εκτός από εσένα, κατάλαβαν ότι φτιάχνω με χιουμοριστικό ύφος ένα σουρεαλιστικό σενάριο που στοχεύει μόνο στο να κάνει τα μέλη να προτείνουν ένα setup για το υποτιθέμενο τελευταίο τους ξύρισμα.
Stefanos έγραψε:Αποτι ειδα σε κατι αμερικανικα εργα (sic), συνηθως ερχονται και σε ρωτανε ποιο θα ηθελες να ειναι το τελευταιο γευμα σου, και οχι το τελευταιο ξυρισμα σου!!!!
Μου είναι αδιάφορο το τί κάνουν στην Αμερική.
Stefanos έγραψε:Ποσο αφελης μπορεις να εισαι να πιστευεις οτι θα σου επιτρεψουν να ξυριστεις με φαλτσετα, ακομη και αν αυτο ειναι η τελευταια σου επιθυμια?
Εγώ είμαι πολύ αφελής, τα έχουμε ξαναπεί αυτά, εσύ τώρα πως γίνεται και δεν καταλαβαίνεις ότι επικεντρώνω σε ένα τελευταίο ονειρικό-ιδεατό ξύρισμα και όλα τα υπόλοιπα είναι μυθοπλαστικά σενάρια με χιουμοριστικό ύφος ;
Τόσο δύσκολο είναι;

ΥΣ: Επειδή βλέπω ότι σε ενοχλεί να υπάρχει έστω και ένα ορθογραφικό λάθος στα ποστ των άλλων, προσπάθησε λίγο περισσότερο στα δικά σου, τόνο δεν είδα ούτε σε μία λέξη.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Το νοημα το ειχα πιασει. Απλα προσπαθησα απο μια "φιλοσοφικη" πλευρα να δειξω οτι ηταν ατυχες το παραδειγμα που διαλεξες. Εννοουσες "ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ" αλλα ετσι οπως το εθεσες σηκωνε και λιγη σατυρα.

Σε ποσα ποστ μου απο τοτε που μπηκες (εστω και ως επισκεπτης) στο φορουμ (εκτος απο αυτα των οδηγιων που πραγματικα για τους τονους και μονο χρειαστηκα πιο πολλη ωρα αποτι θα επρεπε) ειδες να βαζω τονους? Δεν σε ενοχλησε τοσους μηνες και σε ενοχλει τωρα?
Stefanos έγραψε:Το κειμενο σε δευτερο προσωπο αλλα δεν απευθυνεται ειδικα στον Slur,. γενικα το βαζω [...]
Ευτυχως που δεν το ειχα γραψει γιατι θα πιανοσουν με την απαντηση μου... Αλλα τεσπα.
Εικόνα
panos12396
Νήπιο
Νήπιο
15
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time

εγω θα ηθελα
πινελο: Simpsons Super Chubby 3
safety razor: Merkur 38 c(μην γελασει κανενας :!@#! :!@#! :beah2 :beah2 :bigsmilie :bigsmilie )
λεπιδα: feather
σαπουνι ξυρισματος tabac
και
after shave : O Mehlor
πανος
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Τωρα αμα το σουταρω στα αγραφα, εγω θα φταιω????? :dash :dash :dash
Εικόνα
panos12396
Νήπιο
Νήπιο
15
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time

Στεφανε για εμενα το λες?
αν ναι τι εκανα?>
πανος
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

ε ναι βρε Πανο ,κατι ποιο ακριβο δεν εχεις στο μυαλο σου?
μην μασας ομως πλακα σου κανει ο Στεφος.
Άβαταρ μέλους
ElNavajero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 611 times
Been thanked: 991 times

Για να σκεφτώ...λοιπόν,η δική μου ονείρωξη για τελευταίο ξύρισμα είναι:

Ξυράφι: Filarmonica doble temple 12 (αν και το ξυραφάκι μου δεν με χαλάει καθόλου)
Πινέλο: Muhle Best Badger
Κρέμα Ξυρίσματος: Musgo Real
Άφτερ Σέιβ: Musgo Real ASL
Μάκης
www.takeabook.gr
Βιβλία - Σχολικά είδη - Επιτραπέζια παιχνίδια
Άβαταρ μέλους
christostz03
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 6352 times
Been thanked: 9776 times

Συγγνώμη που θα στενοχωρήσω τους συμφορουμίτες αλλά με το που διάβασα το τίτλο του θέματος αμέσως σκέφτηκα ...

Monica Bellucci ...

Oύτε Semogue, oύτε mwf ... ούτε καν floid ...

Ας μου πρόσφεραν την Monica για μια φιλική "κουβεντούλα" ;) και ας ξυριζόμουν μετά με τα απλά bic ξυραφάκια ... :hystericalbs1
Όσο άσχημα και να πήγαινε το ξύρισμα θα είχε μείνει η καλή διάθεση της "παρεούλας" με την Monica ...
Wet Shaving Rules !!!

"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...

-- Χρήστος --
Άβαταρ μέλους
nik16v
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 8866 times
Been thanked: 3947 times

Semogue SOC
Edwin Jagger DE89
Polsilver
La Toja