Το κειμενο σε δευτερο προσωπο αλλα δεν απευθυνεται ειδικα στον Slur,. γενικα το βαζω.
Γιατι να πας σε μια χωρα στην οποια ισχυει η θανατικη ποινη.
Γιατι (εφοσον εχεις παει) να κανει μια μαλακια που τιμωρειται με θανατικη ποινη
Που την εχεις βρει την χωρα που αφου κανεις την μαλακια που τιμωρειται με θανατικη ποινη, σε εχουν δικασει, καταδικασει και ετοιμαζονται να σε εκτελεσουν σε 48 ωρες! Ουτε στην Κινα δεν γινονται αυτα!
Αποτι ειδα σε κατι αμερικανικα εργα (sic), συνηθως ερχονται και σε ρωτανε ποιο θα ηθελες να ειναι το τελευταιο γευμα σου, και οχι το τελευταιο ξυρισμα σου!!!!
Ποσο αφελης μπορεις να εισαι να πιστευεις οτι θα σου επιτρεψουν να ξυριστεις με φαλτσετα, ακομη και αν αυτο ειναι η τελευταια σου επιθυμια?
Θανατική ποινή
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

- Slur
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Τι σχέση έχει τώρα αυτό ; Ποιος σου είπε ότι θεωρώ κακή την θανατική ποινή και άρα πρέπει να αποφεύγω χώρες που ισχύει;Stefanos έγραψε: Γιατι να πας σε μια χωρα στην οποια ισχυει η θανατικη ποινη.
Ουδόλως ασχολήθηκα σε αυτό το νήμα με την θανατική ποινή καθεαυτή.
Είπα εγώ ότι γίνονται κάπου αυτά ;Stefanos έγραψε:Που την εχεις βρει την χωρα που αφου κανεις την μαλακια που τιμωρειται με θανατικη ποινη, σε εχουν δικασει, καταδικασει και ετοιμαζονται να σε εκτελεσουν σε 48 ωρες! Ουτε στην Κινα δεν γινονται αυτα!
Όλοι εδώ μέσα, εκτός από εσένα, κατάλαβαν ότι φτιάχνω με χιουμοριστικό ύφος ένα σουρεαλιστικό σενάριο που στοχεύει μόνο στο να κάνει τα μέλη να προτείνουν ένα setup για το υποτιθέμενο τελευταίο τους ξύρισμα.
Μου είναι αδιάφορο το τί κάνουν στην Αμερική.Stefanos έγραψε:Αποτι ειδα σε κατι αμερικανικα εργα (sic), συνηθως ερχονται και σε ρωτανε ποιο θα ηθελες να ειναι το τελευταιο γευμα σου, και οχι το τελευταιο ξυρισμα σου!!!!
Εγώ είμαι πολύ αφελής, τα έχουμε ξαναπεί αυτά, εσύ τώρα πως γίνεται και δεν καταλαβαίνεις ότι επικεντρώνω σε ένα τελευταίο ονειρικό-ιδεατό ξύρισμα και όλα τα υπόλοιπα είναι μυθοπλαστικά σενάρια με χιουμοριστικό ύφος ;Stefanos έγραψε:Ποσο αφελης μπορεις να εισαι να πιστευεις οτι θα σου επιτρεψουν να ξυριστεις με φαλτσετα, ακομη και αν αυτο ειναι η τελευταια σου επιθυμια?
Τόσο δύσκολο είναι;
ΥΣ: Επειδή βλέπω ότι σε ενοχλεί να υπάρχει έστω και ένα ορθογραφικό λάθος στα ποστ των άλλων, προσπάθησε λίγο περισσότερο στα δικά σου, τόνο δεν είδα ούτε σε μία λέξη.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Το νοημα το ειχα πιασει. Απλα προσπαθησα απο μια "φιλοσοφικη" πλευρα να δειξω οτι ηταν ατυχες το παραδειγμα που διαλεξες. Εννοουσες "ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ" αλλα ετσι οπως το εθεσες σηκωνε και λιγη σατυρα.
Σε ποσα ποστ μου απο τοτε που μπηκες (εστω και ως επισκεπτης) στο φορουμ (εκτος απο αυτα των οδηγιων που πραγματικα για τους τονους και μονο χρειαστηκα πιο πολλη ωρα αποτι θα επρεπε) ειδες να βαζω τονους? Δεν σε ενοχλησε τοσους μηνες και σε ενοχλει τωρα?
Σε ποσα ποστ μου απο τοτε που μπηκες (εστω και ως επισκεπτης) στο φορουμ (εκτος απο αυτα των οδηγιων που πραγματικα για τους τονους και μονο χρειαστηκα πιο πολλη ωρα αποτι θα επρεπε) ειδες να βαζω τονους? Δεν σε ενοχλησε τοσους μηνες και σε ενοχλει τωρα?
Ευτυχως που δεν το ειχα γραψει γιατι θα πιανοσουν με την απαντηση μου... Αλλα τεσπα.Stefanos έγραψε:Το κειμενο σε δευτερο προσωπο αλλα δεν απευθυνεται ειδικα στον Slur,. γενικα το βαζω [...]

-
panos12396
- Νήπιο

- 15
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
εγω θα ηθελα
πινελο: Simpsons Super Chubby 3
safety razor: Merkur 38 c(μην γελασει κανενας :!@#! :!@#! :beah2 :beah2 :bigsmilie :bigsmilie )
λεπιδα: feather
σαπουνι ξυρισματος tabac
και
after shave : O Mehlor
πινελο: Simpsons Super Chubby 3
safety razor: Merkur 38 c(μην γελασει κανενας :!@#! :!@#! :beah2 :beah2 :bigsmilie :bigsmilie )
λεπιδα: feather
σαπουνι ξυρισματος tabac
και
after shave : O Mehlor
πανος
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Τωρα αμα το σουταρω στα αγραφα, εγω θα φταιω????? :dash :dash :dash

-
panos12396
- Νήπιο

- 15
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
Στεφανε για εμενα το λες?
αν ναι τι εκανα?>
αν ναι τι εκανα?>
πανος
- JohnnyBlade
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
ε ναι βρε Πανο ,κατι ποιο ακριβο δεν εχεις στο μυαλο σου?
μην μασας ομως πλακα σου κανει ο Στεφος.
μην μασας ομως πλακα σου κανει ο Στεφος.
- ElNavajero
- Γυμνάσιο

- 15
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 991 times
Για να σκεφτώ...λοιπόν,η δική μου ονείρωξη για τελευταίο ξύρισμα είναι:
Ξυράφι: Filarmonica doble temple 12 (αν και το ξυραφάκι μου δεν με χαλάει καθόλου)
Πινέλο: Muhle Best Badger
Κρέμα Ξυρίσματος: Musgo Real
Άφτερ Σέιβ: Musgo Real ASL
Ξυράφι: Filarmonica doble temple 12 (αν και το ξυραφάκι μου δεν με χαλάει καθόλου)
Πινέλο: Muhle Best Badger
Κρέμα Ξυρίσματος: Musgo Real
Άφτερ Σέιβ: Musgo Real ASL
- christostz03
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
Συγγνώμη που θα στενοχωρήσω τους συμφορουμίτες αλλά με το που διάβασα το τίτλο του θέματος αμέσως σκέφτηκα ...
Monica Bellucci ...
Oύτε Semogue, oύτε mwf ... ούτε καν floid ...
Ας μου πρόσφεραν την Monica για μια φιλική "κουβεντούλα"
και ας ξυριζόμουν μετά με τα απλά bic ξυραφάκια ... :hystericalbs1
Όσο άσχημα και να πήγαινε το ξύρισμα θα είχε μείνει η καλή διάθεση της "παρεούλας" με την Monica ...
Monica Bellucci ...
Oύτε Semogue, oύτε mwf ... ούτε καν floid ...
Ας μου πρόσφεραν την Monica για μια φιλική "κουβεντούλα"
Όσο άσχημα και να πήγαινε το ξύρισμα θα είχε μείνει η καλή διάθεση της "παρεούλας" με την Monica ...
Wet Shaving Rules !!!
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
- nik16v
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 8866 times
- Been thanked: 3947 times
Semogue SOC
Edwin Jagger DE89
Polsilver
La Toja
Floid Vigoroso
Ακούγοντας το Caruso του Pavarotti στον Ερημίτη στους Παξούς