Πώς ήταν η πρώτη σας εμπειρία με Safety razor;
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 987 times
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Μάνο απο ότι φαίνεται το έχεις το άθλημα. Πήγες πολύ καλά για πρώτη φορά. Το πινέλο θέλει να βελτιώσεις λίγο την τεχνική σου, ίσως όμως να είσαι και τύπος ασβόυ. Θα τα δείς αυτά στο μελλον.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
γεια σας.
Σημερα πηγα και αγορασα safety razor(1,5 ευρω απο ενα μικρομαγαζο) Nivea κρεμα ξυρισματοσ(2,00 ευρω)
και ενα πινελο με συνθετικη τριχα (3,5 ευρω)
σημερα μιας και ειχα 4-5 μερες να ξυριστω αποφασισα να ξυριστω με τον παραδοσιακο τροπο μιας και αγορασα τα προιοντα..
λοιπον
καταπλικτικο ξυρισμα ουτε ερεθισμουσ ουτε τπτ ειναι περιπου 30-40 λεπτα πριν που ξυριστικα και ειχα μονο ενα μικρο κοψιματακι...
Σημερα πηγα και αγορασα safety razor(1,5 ευρω απο ενα μικρομαγαζο) Nivea κρεμα ξυρισματοσ(2,00 ευρω)
και ενα πινελο με συνθετικη τριχα (3,5 ευρω)
σημερα μιας και ειχα 4-5 μερες να ξυριστω αποφασισα να ξυριστω με τον παραδοσιακο τροπο μιας και αγορασα τα προιοντα..
λοιπον
καταπλικτικο ξυρισμα ουτε ερεθισμουσ ουτε τπτ ειναι περιπου 30-40 λεπτα πριν που ξυριστικα και ειχα μονο ενα μικρο κοψιματακι...
πανος
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 14057 times
- Been thanked: 8954 times
πριν απο κανενα μισαωρο ολοκληρωθηκε η σεμνη τελετη .... στο δερμα κουμπησε για πρωτη φορα η λεπιδα της PERSONNA μεσα στην πορν@@@#@μηχανη της MERKUR 34C ..... μα τι ξυρισμα ηταν αυτο ..... θεϊκο .... μονο ενα ερεθισμο ειχα χαμηλο κατω στο λαιμο γιατι δεν ακολουθησα τη φορα της τριχας .... αλλα μιλαμε για ενα ανεπαισθητο ερεθισμο που μεχρι το πρωι θα εχει φυγει .... κοψιμο ουτε για πλακα ... ηθελα να ηξερα πως κοβεστε μερικοι με τις DE :xp1 :xp1 :xp1 ..... (προφανως κανω πλακα .... αλλα τωρα που πηρα φορα ποιος με πιανει) ..... ειμαι πολυ τυχερος που βρηκα αυτο το forum και μου ανοιξατε τα ματια ......
Ford Focus MkII f/l 2008
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
να κανω μια ερωτηση : αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μετα που εβαλα ASL δεν ενιωσα καθολου καψιμο .... να πω οτι το ASL που εχω ειναι AQUA VELVA .... γιατι δεν ενιωσα καψιμο ???? .... καπου ειχα διαβασει εδω στο forum μας οτι με τις DE δεν ερεθιζεται το δερμα μας οπως με τις πλαστικουρες κι ετσι οταν βαζουμε ASL δεν νιωθουμε το καψιμο που νιωθει καποιος που εχει ξυριστει με πλαστικα μιας χρησης .... σωστο ή λαθος ???? ...
Ford Focus MkII f/l 2008
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Ποσα περασματα εκανες με την DE;
Καθε προσωπο διαφορετικο,δεν εχουν ολα την ιδια αντοχη
Εαν χρησιμοποιεις "flat" ή "closed comb" [οπως λεγονται] δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ερεθισμο.
Καθε προσωπο διαφορετικο,δεν εχουν ολα την ιδια αντοχη
Εαν χρησιμοποιεις "flat" ή "closed comb" [οπως λεγονται] δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ερεθισμο.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
φιλε Δορυφερων πλακα εκανα πιο πριν με τα κοψιματα .... μην παρεξηγηθουμε γιατι μερικες φορες ο γραπτος λογος σε σχεση με τον προφορικο λογο παρεξηγηται ευκολα ....
με τη DE εκανα 2 περασματα γιατι ειχα γενια σχετικα πολλα .... αλλα πιστευω οτι χρειαστηκα 2 περασματα γιατι με την απειρια που ειχα φοβομουνα στην αρχη ακομα και να ακουμπησω τη DE στο προσωπο μου ... ετσι μερικα σημεια μεινανε αξυριστα ....
χρησιμοποιησα closed comb γιατι με ανοιχτη σιγουρα θα κοβομουνα .... τη MERKUR 34C εχω ....
με τη DE εκανα 2 περασματα γιατι ειχα γενια σχετικα πολλα .... αλλα πιστευω οτι χρειαστηκα 2 περασματα γιατι με την απειρια που ειχα φοβομουνα στην αρχη ακομα και να ακουμπησω τη DE στο προσωπο μου ... ετσι μερικα σημεια μεινανε αξυριστα ....
χρησιμοποιησα closed comb γιατι με ανοιχτη σιγουρα θα κοβομουνα .... τη MERKUR 34C εχω ....
Ford Focus MkII f/l 2008
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Ολα καλα πηγαν φιλτατε και μακαρι ολα να ειναι ετσι και στο μελλον
Τη σημερον και μηχανες και ξυραφακια και πινελα και σαπουνια υπαρχουν της προκοπης
Ομοιως και προϊοντα καταπραϋντικα για μετα
Γιατι να μην χαρουμε αυτη την "αντρικη" στιγμη που μας συνδεει και με το παρελθον;
:griechenland
Τη σημερον και μηχανες και ξυραφακια και πινελα και σαπουνια υπαρχουν της προκοπης
Ομοιως και προϊοντα καταπραϋντικα για μετα
Γιατι να μην χαρουμε αυτη την "αντρικη" στιγμη που μας συνδεει και με το παρελθον;
:griechenland
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση
- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 181 times
Αλεκο καλωσηρθες και επισημα στο κλαμπ! Τα δυο περασματα ειναι το φυσιολογικο πιστευω, παντα με την πρωτη ολο και κατι θα μεινει! Τελικα εκανες τη σωστη κινηση και δεν πηρες την ηλεκτρικη!!!

- Aris
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 49 times
Θυμαστε με τι εξοπλισμο πραγματοποιήσατε το πρωτο σας ΠΞ κ πότε;
Ηταν Ιαν 2010 οταν εκανα το πρωτο μου ξυρισμα με
Ξυράφι = Merkur 34c
Λεπιδα = Merkur
Πινέλο = Omega 10065
Κρέμα =Body Shop Maca root
ASB = Avene