Preshave lotion(Normal&Sensitive skin) : Γενικά ήμουν επιφυλακτικός για τα preshave, τα θεωρούσα άχρηστα για το Π.Ξ μέχρι που δοκίμασα την συγκεκριμένη Lotion. Στο δείγμα γράφει αναλυτικά τον τρόπο χρήσης καθώς και ότι είναι 99.9% από φυσικά συστατικά που μαλακώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα.
Τρόπος χρήσης : Με ζεστό νερό βρέχω το πρόσωπο μου και με τις άκρες παίρνω λίγο από την Lotion και φτιάχνω ένα απαλό στρώμα στα γένια μου. Σαν πρώτη εικόνα δεν μου πολυάρεσε και ειδικά η μυρωδιά της, είχε μυρωδιά vix (αυτό για το κρυολόγημα) καθώς όμως έφτιαχνα την μαρέγκα για το πρόσωπο άρχισε να επιδρά. Δροσιά απίστευτη στο πρόσωπο που σε ευχαριστεί και νιώθεις ότι μαλακώνει τα γένια. Παράλληλα έβαλα και την κρέμα της η οποία είναι φοβερή(θα αναλύσω σε άλλο νήμα) και άρχισα το ξύρισμα. Η διαφορά φάνηκε από το πρώτο πέρασμα και σίγουρα την συνιστώ για καλοκαίρι καθώς δροσίζει αλλά και μαλακώνει αρκετά τα γένια. Όσοι έχετε πυκνά γένια ή ξυρίζεστε αραιά αξίζει να την δοκιμάσετε. :megagrin
After shave lotion: Πρόκειται για lotion με limes &pomogranate. Αδιάφορη, ουδέτερη, χωρίς άρωμα λεμονιού , ούτε δροσιά, τίποτα. Σκέτη Απογοήτευση.
Preshave lotion edwin jagger & after shave edwin jagger
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Δοκίμασα κι εγώ από δείγμα το hydrating Pre- shave και κυριολεκτικά έπαθα πλάκα. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό, μιας και γίνεται γενικά πολύς λόγος για το Proraso, το οποίο έχω και μου αρέσει αρκετά. Το χρησιμοποιούσα καμιά φορά στο παρελθόν, όταν βιαζόμουν ή όταν δεν ήμουν και τόσο αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, π.χ. δοκιμή νέας κρέμας, ξυραφιού, αρκετά επιθετικής μηχανής( R41). Βοηθούσε, δεν μπορώ να πω, αλλά το pre- shave της Jagger, είναι ανώτερο. Μπορεί στους λάτρεις του Proraso, να ακουστεί κάπως, αλλά ήμουν κι εγώ στη θέση τους, μέχρι που το δοκίμασα. Λίγο ζεστό νερό στο πρόσωπο, καλό μασάζ, δεν θέλει πολύ ποσότητα. Μετά από μισό λεπτό ξεκινάει το πάγωμα του προσώπου. Πιο δυνατό από το Proraso σ' αυτό. Δεν έχει ευκάλυπτο, γι΄αυτό. Μόνο μενθόλη. Μαλακώνει αρκετά τα γένια, ακόμα κι αυτά των 2 ημερών. Το νιώθεις στο πρώτο πέρασμα. Η αίσθηση της μενθόλης είναι αισθητή τουλάχιστον στο πρώτο πέρασμα, αν όχι και στο δεύτερο. Δεν είναι ενοχλητική όμως. Εγώ πριν το δεύτερο πέρασμα, ξεπλένω στο πρόσωπο, ώστε να δεχτεί το νέο αφρό. Ίσως γι' αυτό να μην νιώθω τόσο τη μενθόλη στο δεύτερο. Δεν είναι ενοχλητική, την έχω συνηθίσει και τώρα που ανοίγει ο καιρός, ακόμα καλύτερα.
Πέρα του ότι κάνει καλύτερη δουλειά από το Proraso, για μένα πολύ σημαντικό είναι ότι δεν αφήνει αυτή τη χαρακτηριστική γλίτσα, τη γυαλάδα. Απορροφάται όσο περνάει η ώρα, μετά από ένα- δύο λεπτά. Έχοντας σκληρά- πυκνά γένια, ορισμένες φορές είχα μικροερεθισμούς σε κανά 2 σημεία στο λαιμό. Τώρα τίποτα. Ακόμα και με αρκετά επιθετικές μηχανές. Καθάριζε το Thayers μετά.
Όπως καταλάβατε, έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος, το συνιστώ σε όσους χρησιμοποιούν pre, αξίζει. Το είχα δει παλιότερα στον Γιώργο, αλλά έχοντας πάρει το Proraso 5κάτι, δίσταζα να δώσω 12,50Ε, για κάτι που ίσως να μην έκανε και καλή δουλειά σε μένα. Ας είναι καλά το δείγμα. Με το που τελειώσε, μετά από 3-4 χρήσεις, πήρα και το κανονικό. Θα με συντροφεύσει το καλοκαίρι, αν όχι σε όλα, στα περισσότερα ξυρίσματα, μιας και η δροσιά που προσφέρει είναι αξιοσημείωτη και κάνει τη διαφορά, όχι μόνο στην αίσθηση, αλλά και στη συνολική εικόνα του ξυρίσματος.
Πέρα του ότι κάνει καλύτερη δουλειά από το Proraso, για μένα πολύ σημαντικό είναι ότι δεν αφήνει αυτή τη χαρακτηριστική γλίτσα, τη γυαλάδα. Απορροφάται όσο περνάει η ώρα, μετά από ένα- δύο λεπτά. Έχοντας σκληρά- πυκνά γένια, ορισμένες φορές είχα μικροερεθισμούς σε κανά 2 σημεία στο λαιμό. Τώρα τίποτα. Ακόμα και με αρκετά επιθετικές μηχανές. Καθάριζε το Thayers μετά.
Όπως καταλάβατε, έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος, το συνιστώ σε όσους χρησιμοποιούν pre, αξίζει. Το είχα δει παλιότερα στον Γιώργο, αλλά έχοντας πάρει το Proraso 5κάτι, δίσταζα να δώσω 12,50Ε, για κάτι που ίσως να μην έκανε και καλή δουλειά σε μένα. Ας είναι καλά το δείγμα. Με το που τελειώσε, μετά από 3-4 χρήσεις, πήρα και το κανονικό. Θα με συντροφεύσει το καλοκαίρι, αν όχι σε όλα, στα περισσότερα ξυρίσματα, μιας και η δροσιά που προσφέρει είναι αξιοσημείωτη και κάνει τη διαφορά, όχι μόνο στην αίσθηση, αλλά και στη συνολική εικόνα του ξυρίσματος.
Moυ το έδωσε ένας φίλος μου, μιας και δεν είχε σκοπό να το χρησιμοποιήσει. Από e-shop του εξωτερικού υποθέτω.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Και απο Πειραια, Νικο ;-)

Το ότι φέρνει δείγματα της Muhle ο Γιώργος το γνώριζα, αλλά για Jagger δεν το ήξερα. Οπότε οι ενδιαφερόμενοι τώρα ξέρετε... Πάντως η lotion αυτή, ανεξάρτητα με το αν χρησιμοποιεί pre γενικά κάποιος, είναι βέβαιο πως θα την εκτιμήσει.