La Toja Shaving Stick
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29297 times
- Been thanked: 29411 times
Η δική μου άποψη είναι ότι είναι πολύ κοντά σε απόδοση, αλλά η συνολική εικόνα γέρνει υπέρ του La Toja. Αν μου έλεγες όμως Speick ή La Toja, εκεί θα σου έλεγα με κλειστά μάτια Speick για μένα, σε όλα.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times

14 μηνες διαβαζω τα καλυτερα για το La Toja. Δεν προχωρησα σε αγορα ομως μιας και τα μεταφορικα δεν ειχαν καποια λογικη να πληρωθουν για ενα stick.
Σημερα λοιπον - και αφου το αγορασα σαν ανθρωπος απο το γνωστο εντοπιο μαγαζι - ειχα την πρωτη μου επαφη μαζι του. Το ετριψα στο προσωπο μου, οχι πολυ, και χωρις να φορτωσω το πινελο, ξεκινησα να φτιαξω αφρο. Εντυπωσιακο το πως με μεταμορφωσε σε Αη Βασιλη - σιγουρα ανωτερο απο το Arko. H μυρωδια του πολυ καλη, γλυκερη στις πρωτες νοτες (αυτη η γλυκα μου θυμησε ΣΠΛΕΝΤΙΤ) ενω οι επομενες ειχαν κατι πιο spicy (ο Γιωργος μου ελεγε οτι του θυμιζουν κατι απο το NOMAD).
Το injector γλυστρησε ανετα για 3 περασματα (σημειωτεων οτι ειχαν περασει 16-17 ωρες μονο απο το προηγουμενο ξυρισμα) και στο τελος το αφησα χωρις aftershave για 10 λεπτα να δω τι ψαρια πιανει, αλλα το δερμα μου παρεμεινε λειο και δροσερο.
Εξαιρετικο σαπουνακι λοιπον - αν και το ξερατε ηδη - ανωτερο του Arko - ισοβαθμο για μενα με το Palmolive, αν και με πιο ενδιαφερουσα μυρωδια. Παροτι μπατιρης - ειδικα μετα την αγορα του Duke - στην πρωτη ευκαιρια θα στοκαρω σιγουρα καποια κομματια.
Και χωρις να θελω να διαφημισω (παραπανω απο οτι συνηθως δηλαδη) - πρεπει να εχουμε υποψη μας οτι κινησεις οπως αυτη του Γιωργου να φερει ενα κοντεινερ σαπουνακια για να πεσει η τιμη του σε πρωτοφανη και μοναδικα επιπεδα, πρεπει να εκτιμηθει εμπρακτα απο καθε πραγματικο wet shaver ;-)
Viva La Toja! :-)

- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Για το "ανώτερο από το Άρκο" Ηρακλή κρατώ μία μεγάλη επιφύλαξη. Σε άρωμα σίγουρα, αλλά σε ιδιότητες νομίζω πως το la toja κερδίζει μόνο στο φίλμ και την ενυδάτωση. Δεν ξέρω αν φτάνει το πάχος και σταθερότητα του αφρού του Άρκο. Τελείως υποκειμενικά είναι βέβαια αυτά.
Συζητούσαμε με το Γιώργο για το άρωμα του La Toja. Νομίζω πιο πολύ μοιάζει με άλατα που πουλάνε στα είδη σπιτιού για να ρίχνουμε στο μπάνιο. Αυτό μου θυμίζει το άρωμα του χωρίς βεβαια να έχω μυρίσει Nomad.
Συζητούσαμε με το Γιώργο για το άρωμα του La Toja. Νομίζω πιο πολύ μοιάζει με άλατα που πουλάνε στα είδη σπιτιού για να ρίχνουμε στο μπάνιο. Αυτό μου θυμίζει το άρωμα του χωρίς βεβαια να έχω μυρίσει Nomad.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Αλεξη ισως να εχεις δικιο, εξακολουθω να ειμαι φαν του Arko και του Palmolive - αλλα αν ενα σαπουνακι που δεν εχει tallow αφριζει τοσο γρηγορα με λιγη ποσοτητα υλικου, δημιουργει πολυ καλο φιλμ οπως ειπες, εχει μαλλον ανωτερη μυρωδια και η ενυδατωση του ειναι επισης εξαιρετικη - βαλε και την πρακτικοτερη συσκευασια, τοτε ισως η ανωτεροτητα να μην ειναι και τοσο μακρινη εννοια. Εννοειται παντα οτι ειμαστε υποκειμενικοτατοι σε κατι τετοια - και εννοειται οτι αυριο παλι με Arko θα ξυριστω γιατι εχω εξαρτηση απο το harpic αρωμα του και την αποδοση του γενικα.
Παντως το La Toja ειναι πολυ δυνατος παιχτης και θα ηταν λαθος να μην εχουμε καποιο να βρισκεται - νομιζω μεχρι εκει συμφωνουμε :-)
Παντως το La Toja ειναι πολυ δυνατος παιχτης και θα ηταν λαθος να μην εχουμε καποιο να βρισκεται - νομιζω μεχρι εκει συμφωνουμε :-)

- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Υπάρχει λοιπόν απόθεμα αρκετό για όλους,να μην βιαστούμε όσοι δεν το δοκιμάσαμε ακόμη.....herco έγραψε:κινησεις οπως αυτη του Γιωργου να φερει ενα κοντεινερ σαπουνακια

- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2712 times
- Been thanked: 1756 times
Λοιπόν το La Toja το έχω όπως και Arko και Palmolive(παλιό και νέο) speick lea
Αρωματικά είναι πολύ καλό ποιοτικά επίσης απλά δεν είναι καλύτερο από τα άλλα με εξαίρεση το lea(δεν είναι κακό απλά δε μ αρέσει και τόσο αρωματικά και ποιοτικά ετσι και έτσι)
Δεν είναι όμως καλύτερο από τα άλλα και υποθέτω και αρωματικά δεν υστερεί ούτε το Arko τόσο πολύ!
Αν υπολογίσω τιμή και απόδοση και άρωμα το καλύτερο από αυτά είναι το Palmolive.Αρωματικά το παλιό Palmolive είναι ενα τακ καλύτερο ακόμα και από το La Toja.
Καλό το La Toja αλλά όχι και απίστευτο.Σίγουρα σε καλή τιμή και με ευχάριστο άρωμα και αρκετά καλή απόδοση!
Αρωματικά είναι πολύ καλό ποιοτικά επίσης απλά δεν είναι καλύτερο από τα άλλα με εξαίρεση το lea(δεν είναι κακό απλά δε μ αρέσει και τόσο αρωματικά και ποιοτικά ετσι και έτσι)
Δεν είναι όμως καλύτερο από τα άλλα και υποθέτω και αρωματικά δεν υστερεί ούτε το Arko τόσο πολύ!
Αν υπολογίσω τιμή και απόδοση και άρωμα το καλύτερο από αυτά είναι το Palmolive.Αρωματικά το παλιό Palmolive είναι ενα τακ καλύτερο ακόμα και από το La Toja.
Καλό το La Toja αλλά όχι και απίστευτο.Σίγουρα σε καλή τιμή και με ευχάριστο άρωμα και αρκετά καλή απόδοση!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Eγώ δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να σκεφτώ πιό είναι καλύτερο απο τα τρία. Έδωσα στο LaToja εξ'αρχής τη πρώτη θέση και δε θα έβαζα τα arko και palmolive stick στο ίδιο σκαλοπάτι. Όλα τη δουλειά τους τη κάνουν μιά χαρά. Ένα θεματάκι με τη μυρωδιά τρυλετ λεμόνι του arko και "χλωροφύλλης" του palmolive να πω την αλήθεια το έχω απο την αλλη όμως και το LaToja μυρίζει Ρολ. Δε του δίνεις τα πρωτεία καλύτερου αρώματος, είναι υποκειμενικές οι προτιμήσεις.
Όμως κάθε φορά μου προσφέρει το πιό βαθύ, καθαρό και απροβλημάτιστο ξύρισμα.
Όμως κάθε φορά μου προσφέρει το πιό βαθύ, καθαρό και απροβλημάτιστο ξύρισμα.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
-
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
-edit- Το Νοmad πιστεύω πως δεν έχει καμμία σχέση με το La Toja, αρωματικά.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
'Ετσι είναι. Το Nomad εμένα μου φέρνει κάτι από φρεσκοκομμένο χλωρό κλαδάκι πχ τριανταφυλλιάς ή από κλήμα,
μάλλον το μπαμπού είναι αυτό και κάτι από πράσινο τσάι και κίτρο.
Το Λα Τόχα όπως τα γράφετε. Καί λίγο πούδρα θυμίζει αλλά και τη φρεσκάδα του ROL
-edit- Θα τολμήσω να πώ πως αρωματικά ίσως "ταιριάζει" το Λα Τόχα με το ΚΕΝΤ/MWF (λίγο) παρά με το Nomad
μάλλον το μπαμπού είναι αυτό και κάτι από πράσινο τσάι και κίτρο.
Το Λα Τόχα όπως τα γράφετε. Καί λίγο πούδρα θυμίζει αλλά και τη φρεσκάδα του ROL
-edit- Θα τολμήσω να πώ πως αρωματικά ίσως "ταιριάζει" το Λα Τόχα με το ΚΕΝΤ/MWF (λίγο) παρά με το Nomad
To Νοmad, εμένα προσωπικά μου έβγαζε και μία ελαφριά ξυνίλα. Θα συμφωνήσω και για το ότι φέρνει κάπως στο MWF, πολύ λίγο βέβαια, γιατί βγάζει κυρίως μια εθιστική "γαλατίλα" το τελευταίο.
Όπως και να 'χει, εννοείται πως πρέπει να δοκιμάσει κανείς το La Toja και πως πρέπει να το συμπεριελάβει στο rotation του γιατί το αξίζει 100%.
Όπως και να 'χει, εννοείται πως πρέπει να δοκιμάσει κανείς το La Toja και πως πρέπει να το συμπεριελάβει στο rotation του γιατί το αξίζει 100%.