Mercur 34c HD - Mercur 42c 1904 Review
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Μη με κακιωσεις ρε καρντασι, αλλα τι σχεχη εχει η εμφανιση με τις επιδοσεις στο ξυρισμα? :boeller :confused

- Steliono
- Νήπιο

- 12
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 24 times
Είναι σαν τα ιταλικά αυτοκίνητα Βλέπε Alfa Romeo. Δε το παίρνεις για το ευχάριστο ταξίδι που κάνει. Ούτε για την αξιοπιστία του. Ούτε για τα φθηνά service. Το παίρνεις γιατί αγαπάς τις αδυναμίες του. Αγαπάς τη συμπεριφορά του. Αγαπάς τα ελαττώματά του.
Γι αυτό πήρα κι εγώ τη 42c. Επειδή έχω Alfa 147 :dash
Γι αυτό πήρα κι εγώ τη 42c. Επειδή έχω Alfa 147 :dash
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 09 Μάι 2013, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ μην κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Σε παρακαλώ μην κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
Στέλιος
- natnat
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 2707 times
- Been thanked: 4680 times
Έχω την 41c που έχει την ίδια πανέμορφη λαβή. Ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ξύρισμα, πάντα με φοβίζει να την κρατάω. Ψάχνω κάποια φτηνή λύση για αλλαγή με μακρύτερο χερούλι αλλά δεν έχω βρεί τίποτα της προκοπής.
Δεν είμαι και σίγουρος από ποιες άλλες μηχανές ταιριάζουν τα πάσα, μήπως να έπαιρνα κάτι φτηνότερο μόνο για το μακρύ χερούλι, το οποίο να χρησιμοποιείται μόνο με την 41C.
Δεν είμαι και σίγουρος από ποιες άλλες μηχανές ταιριάζουν τα πάσα, μήπως να έπαιρνα κάτι φτηνότερο μόνο για το μακρύ χερούλι, το οποίο να χρησιμοποιείται μόνο με την 41C.
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Δεν υπαρχει με σχεδον καμμια μηχανη προβλημα. Μπορεις ανετα να συνδιασεις τις κεφαλες της Dovo με vintage λαβες που θα βρεις φτηνα στο λιμανι.

-
dm14
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 108 times
- Been thanked: 113 times
Η Merkur 42c εχει γινει η αγαπημενη μηχανη μου και εχει παραγκωνισει την EJ89. Ισως επειδη η τεχνικη μου ακομα δεν ειναι πολυ καλη ? Προς το παρων τουλαχιστον την εχω ερωτευτει. Σε συνδυασμο με ξυραφακια Peronna platinum κανω τα πιο ωραια,απροβληματιστα και απολαυστικα ξυρισματα. Η επιχρωμιωση της δεν ειναι αψογη, πραγμα που επιβεβαιωνει τους ενδοιασμους για το quality control της Dovo.
Δημητρης
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Δεν ειναι θεμα τεχνικης ΙΜΗΟ. Τη 42c εχει αλλες διαστασεις, διαφορετικη κατανομη βαρους και αισθηση, και διαφορετικη κεφαλη. Δοκιμασε να αλλαξεις τις κεφαλες μεταξυ τους για να δεις και παλι ποσο διαφορετικα θα συμπεριφερθουνε.. :megagrin