Μία Βοήθεια

soupia
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Καλησπέρα σε όλους κ καλώς σας βρήκα!
Διαβάζω εδώ κ λίγο καιρό το forum κ αποφάσισα να γράψω κ εγώ το πρόβλημά μου κ να ζητήσω τη βοηθειά σας.
Λόγω επαγγέλματος χρειάζεται να ξυρίζομαι καθημερινά. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιοπούσα Mach3 Turbo και αφρό ή gel (ότι τύχαινε στο supermarket). Αποτέλεσμα ήταν να έχω που κ που ερεθισμούς κ τώρα τελευταία να βγάζω σπυράκια στο λαιμό που κρατάνε τρίχα μέσα.
Το άλλο πρόβλημα είναι το οικονομικό αφού είναι ασύμφορα τα Mach3 Turbo.
Τέλος στο λαιμό οι τρίχες μου δεν έχουν όλες την ίδια φορά. Δηάδή από τη μέση του λαιμού κ κάτω περίπου έχουν φορά σχεδόν προς τα πάνω.
Το θεμητό για μένα είναι να βρώ ένα τρόπο να ξυρίζομαι, όσο γίνεται οικονομικό, χωρίς ερεθισμούς ή άλλα φαινόμενα. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση οι τρίχες στο λαιμό να έχουν πάλι όλες την ίδια φορά;
Περιμένω τις προτάσεις σας.
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Οι τριχες δεν νομιζω να γινεται να αλλαξουν φορα, εχω και εγω το ιδιο θεμα και απλα προσαρμοζω τις κινησεις.

Ο πιο φτηνος τροπος ειναι με ΜΙΑ DE, ΕΝΑ σαπουνι, ΕΝΑ πινελο και ΕΝΑ AS!
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Καλώς ήρθες καταρχήν,

Νομίζω με 50 € είσαι οκ, μια μηχανη κοντά στα 30€, ενα πινέλο χοίρου κοντά στα 10-15€ μια κρεμα ή σαπουνι μεχρι 10€ και ξυραφάκια άντε μέχρι 5€ θα είσαι κομπλέ για αρκετο καιρό. Λίγο διάβασμα στο φόρουμ στα κατάλληλα νήματα και πανε ερεθισμοί και σπυράκια.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
soupia
Νήπιο
Νήπιο
11

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Για καθημερινό ξύρισμα τα πινέλα χοίρου είναι καλύτερα;
Εκτός από το wellshaved παίζει κάποιο άλλο μαγαζί;
Για αρχή μπορώ να δοκιμάσω τα Bic metal;
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Εντος Ελλαδας μονο το wellshaved. Βεβαιως και μπορεις να δοκιμασεις Bic, αλλα παντα με πινελο και σαπουνι-κρεμα.
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Αποτέλεσμα ήταν να έχω που κ που ερεθισμούς κ τώρα τελευταία να βγάζω σπυράκια στο λαιμό που κρατάνε τρίχα μέσα

Διαβασε και αυτο ισως σου λυθουν οι αποριες
Και εγω θα συμφωνησω με τον Ιασονα στο οτι οι τριχες δεν θα αλλαξουν φορα αλλα αυτο δεν ειναι ιδιατερο προβλημα ειναι θεμα τεχνικης στο ξυρισμα
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Προσπαθησε να τηρεις τους κανονες προετοιμασίας ,για την περιπτωση σου ένα preshave και αναμονη μετα τον αφρο 3-4 λεπτα νομιζω θα εχεις το αναμενομενο αποτέλεσμα. Επισης προσπαθησε να μην ξυριζεσαι κοντρα μεχρι να δεις εάν δουλευει καλα το συστημα που θα εφαρμοσεις .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
chris82
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 410 times
Been thanked: 205 times

Ξεκίνα σιγά σιγά, δώσε βάρος στην προετοιμασία και προσπάθησε να ακολουθείς την φορά των τριχών. Επειδή σε απασχολεί το καθημερινό ξύρισμα να επενδύσεις σε ήπια μηχανή σε οτι αφορά την επιθετικότητα της.
Μην κυνηγάς το απόλυτο σε οτι αφορά το βάθος του ξυρισματος, δώσε χρόνο στην εκπαίδευση τόσο την δική σου οσο και του δέρματος.
Τέλος διάβασε και δοκίμασε!
soupia
Νήπιο
Νήπιο
11

Ευχαριστώ κ πάλι για τις απαντήσεις.
Το wellshaved είναι μόνο eshop ή κανονικό μαγαζί για να περάσω να δώ από κοντά;
Καμιά πρόταση για πρώτο πινέλο-κρέμα, για καθημερινό ξύρισμα;
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Έτσι όπως είπαν οι προηγούμενοι. Άσε από αύριο τους αφρούς στην άκρη και ξεκίνα με πινελάκι, κρεμούλα ή σαπούνι, και σωστή προετοιμασία.
Και μπορεις να ξεκινήσεις με Bic Metal ή και με π.χ. Gillette BLue II . Αν και δεν πρέπει να σε φοβίζει η DE. Με σωστή προετοιμασία,
χωρίς βιασύνη και λίγο προσοχή στην αρχή, θα δείς όλα θα πάνε μιά χαρά.
H καλύτερη επιλογή με μεγάλη γκάμα προιόντων , είναι το Wellshaved. Τώρα άν για αρχή θές κάτι για ξεκίνημα, άν έχεις S/M Γαλαξία κοντά σου, έχει πινέλα Ωμέγα με 4-6 ευρώ. το 10018 πχ ή το 80097. Παίρνεις και μιά κρέμα Prosar και ξεκινάς.
Αλλά εγώ θα σούλεγα να ξεκινήσεις από την αρχή με τα όλα σου. Μιά καλή μηχανή + πινέλο + 1-2 κρέμα/σαπούνι + 2-3 μάρκες ξυραφάκια από το Wellshaved. Γιατί είμαι σίγουρος πώς μετά δεν θα ξαναγυρίσεις στα Μάχ και τους αφρούς. Θα λές χαϊδεύοντας το πηγούνι σου και το λαιμό "Άντε ντέεε, πότε θα μεγαλώσετε λίγο να ξυριστούμε πάλι" :bigsmilie
Άντε και καλή αρχή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”