Feather

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
meletios
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 36 times
Been thanked: 57 times

Συμφωνώ!! αυτό κάνω και εγώ
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Αν και βγήκαμε off , κάνω και εγω μια παράθεση και κλείνω......
Αν χαλούσαν τόσο εύκολα τα σπειρώματα τότε όλες οι vintage Gillette που έχουμε ή που υπάρχουν στην αγορά θα ηταν όλες για πέταμα. Και μιλάμε για μηχανές 70 και 80 χρονών δλδ με κάποιες χιλιάδες ξυρίσματα στην πλάτη τους και με όχι και την καλύτερη αντιμετώπιση απο τους ιδιοκτήτες τους. Αντιθέτως ακόμη και σήμερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα .
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
minime
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 20 times
Been thanked: 8 times

Δεν έχω γνώση επί του θέματος, αλλά νομίζω ότι οι παλιές μηχανές δεν είχαν τα ψευτομέταλλα που έχουν οι σύγχρονες. Δε νομίζω να πιστεύει κάποιος ότι θα αντέξει μια σημερινή μηχανή για 50 ή και 20 χρόνια πολύ συχνής χρήσης, εκτός και αν μιλάμε για premium, all-steel μηχανές.
Tέλοσπάντων, ο σκοπός είναι να κάνει ο καθένας αυτό που τον ευχαριστεί. Αν θέλει και αισθάνεται καλύτερα να ανοίγει την μηχανή για καθαρισμό μετά από κάθε ξύρισμα, είναι καλύτερα να το κάνει από το να σκέφτεται για πόσο καιρό θα αντέξει η μηχανή. Έτσι κι αλλιώς, όλοι έχουμε αρκετές μηχάνες και σίγουρα θα έχουμε ακόμα περισσότερες στο μέλλον!

Kαι για να επανέλθουμε στο θέμα: από που προτείνεται να χτυπήσω μια 100αρα Feathers; Βλέπω στο ebay πολύ καλές τιμές (γύρω στα 20-22€ shipped), αλλά δεν το εμπιστεύομαι γμτ. Από που ψωνίζετε;
nikos.a

Αυτο που λες για τη συγκριση με τις παλιες μηχανες εχεις δικιο... Δυστυχως. Για το αλλο θεματακι σου στελνω πμ.
minime
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 20 times
Been thanked: 8 times

Μου πρότεινε ο Νίκος (nikos.a) έναν προμηθευτή στο Ebay από τον οποίο έχει ψωνίσει καί έμεινε ικανοποιημένος. Φαίνεται αξιόπιστος και λέω να δοκιμάσω αυτόν.
Θα ξεκινήσω με μια 50άδα καλύτερα, γιατί δεν έχω δοκιμάσει ακόμα Super Iridium και Personna Med που λένε ότι είναι περίπου το ίδιο καλές. Ακόμα και αν μείνω στις Feather, θα έχω για 5 μήνες...
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6049 times

Για εκατοστάδα Feather μπορειτε να παραγγείλετε από
Πολωνία ή από
Ταϋλάνδη

και για 50άδα πάλι Ταϋλάνδη
Μαύρες
Κίτρινες

Με 99,4% Positive feedback και 100% δε νομίζω ότι θα υπάρξει προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

Εγώ έχω πάρει 20άδα από τον Ταιλανδό. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και ήρθαν πολύ πιο γρήγορα από όταν τις περίμενα κανονικά, περίπου στις 10 ημερολογιακές ημέρες.
Γιώργος.
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 67 times
Been thanked: 23 times

Νώντας έγραψε:...
Μαύρες
Κίτρινες
Ποια η διαφορά τους;
Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Καμια, απλα απο οσο ξερω οι μαυρες ειναι για την Ιαπωνικη αγορα.
Το Ιασονας με Ο
nikos.a

Η διαφορα τους ειναι οτι το μαυρο πακετο εχει μεσα 5 λεπιδες, ενω το κιτρινο 10. Κατα τ' αλλα ειναι οι ιδιες λεπιδες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “To ξυραφάκι”