Veleiro
Top secret
2κρέμες που φτιάχνονται από την Confiança
είναι πορτογαλικές και έχουν ίδια τιμή...
τις έχετε δοκιμάσει? ποια η γνώμη σας? αν δεν τις έχετε δοκιμάσει μάλλον θα τις πάρω σύντομα και θα πώ γνώμη...αν έχετε πείτε πως σας φάνηκαν...
veleiro VS top secret shaving creams...
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stefanos την 15 Αύγ 2012, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διορθωση των συνδεσμων. Στεφανος
Λόγος: Διορθωση των συνδεσμων. Στεφανος
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
NavalArchitect
Tυπικές Πορτογαλικές κρέμες με λανολίνη, πολύ καλές, μυρωδιά παραδοσιακή θα έλεγα. Η Top Secret θεωρείται η 'low budget' κρέμα της Confianca, σε απόδοση όμως είναι ανώτερη από πολλές 'καλές', ευρέως διαθέσιμες διεθνώς και πολύ εμπορικές κρέμες...
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 16
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Προσωπικα σε μενα η Veleiro περασε και δεν ακουμπησε.. Οπως η Kappus men active. Ενα ξυρισμα και η απογοητευση ηταν μεγαλυτερη των ελπιδων.. Αλλα, προσωπικο γουστο θα ελεγα.. Την Τop Secret δεν την εχω δοκιμασει (ακομη).

- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
άρα καλύτερα να πάρω μόνο την veleiro για να την συνδιάσω και με το after shave της είμαι οκ ε? και αντί για την ΤΟΡ να πάρω κάποια άλλη πορτογαλική... ίσως κάνω αυτό..αν είναι ίδιες...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
-
NavalArchitect
Εμένα προσωπικά η απόδοσή τους μου αρέσει. Αναφορικά με τις μυρωδιές, η 'θαλασσινή' Veleiro (και το ίδιο σε άρωμα after shave) με απογοήτευσαν, προτιμώ σαφέστατα σε μυρωδιά κάτι είτε παραδοσιακό (βλ. Aqua Velva ή Brummel) είτε κάτι καθαρόαιμα καλοκαιρινό/θαλασσινό (βλ. Τ&Η 1805).
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 16
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Α, γεια σου! Το αρωμα της Veleiro ειναι καπως.. μπρρρρρρ

- christostz03
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
Μόλις παρήγγειλα και τις κρέμες παιδιά. θα σας πω και εγώ την απόψη μου μόλις τις δοκιμάσω ... ανυπομονώ να έρθουν ...
Wet Shaving Rules !!!
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
- Antonis
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 14
- Has thanked: 30359 times
- Been thanked: 30841 times
Σε νέο νήμα για κάθε μια εννοείαι...
- christostz03
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
Αφού δοκίμασα και τις 2 νομίζω μπορώ τώρα να κάνω ένα συγκριτικό ...
Οι παρακάτω βαθμολογίες έχουν καθαρά να κάνουν για την μεταξύ τους σύγκριση και όχι σε σύγκριση φυσικά με άλλες κρέμες, αφού είμαι σίγουρος ότι, για παράδειγμα, υπάρχουν κρέμες στην αγορά που αξίζουν πολύ περισσότερο το 9αρι στην "Δημιουργία αφρού" ή στην "Ενυδάτωση", από ότι αυτές οι δύο ...
Με άριστα το 10 λοιπόν ...
Veleiro Top Secret
Τιμή 9 Τιμή 8
Ποιότητα 8 Ποιότητα 8
Άρωμα 8 Άρωμα 7
Δημιουργία Αφρού 9 Δημιουργία Αφρού 9
Ενυδάτωση 8 Ενυδάτωση 8
Συσκευασία 6 Συσκευασία 6
* Και για τις 2 η τιμή τους αναλογιζόμενοι με την ποσότητα των σωληνάριων είναι πολύ καλή, όμως η Veleiro με περισσότερη ποσότητα είναι λιγάκι φθηνότερη, άρα ... "1"
* Και οι δύο ποιοτικά από άποψη κατάστασης κρέμας, υφής κλπ ήταν σε εξίσου πολύ καλή κατάσταση, άρα ... "Χ"
* Από άρωμα, θα έλεγα ότι η Veleiro μου άρεσε λιγάκι περισσότερο. Η Veleiro έχει ένα πιο "δροσερό" άρωμα ενώ η TS πιο παραδοσιακό μπαρμπέρικο άρωμα, που με κάποιες μικροδιαφορές έχω παρατηρήσει και σε άλλες κρέμες, άρα ... "1"
* Η δημιουργία αφρού και στις 2 ήταν παιχνιδάκι. Πολύ εύκολα έκανα αφρό που μου έφτασε για 3 περάσματα και ακόμη περίσσευε σίγουρα για άλλο ένα. Σε καμία από τις 2 κρέμες δεν χρειάστηκε έξτρα νεράκι ο αφρός, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και στα 3 περάσματα (δεν στέγνωνε στο πρόσωπο, δεν ήταν "στόκος" ... ), άρα ... "Χ"
* Όσον αφορά την ενυδάτωση, κανένα παράπονο και από τις δύο. Η επιδερμιδα τόσο κατά την διάρκεια όσο και με το τέλος του ξυρίσματος ήταν αρκετά ενυδατωμένη, ίσως με την Veleiro ένα κλίκ παραπάνω, άρα ... "Χ"
* Συσκευασία, εντάξει, τι να λέμε τώρα ένα προσεγμένο σωληνάριο σε μια συσκευασία από χαρτονάκι η οποία με λίγο πίεση μπορεί να διαλυθεί. Βέβαια, δεν μας νοιάζει η συσκευάσια αλλά το περιεχόμενο και η ποιότητά του, όμως είπα να το βάλω και αυτό το συγκριτικό στο test ... save :hystericalbs1, άρα ... "Χ"
Συνοψίζοντας, προσωπικά στο σύνολο με κέρδισε λιγάκι παραπάνω η Veleiro. Kαι με τις 2 όμως τα ξυρίσματα ήταν πολύ ποιοτικά και τα χάρηκα. Νομίζω ότι αξίζει κάποιος να τις δοκιμάσει ...
Να πω μόνο εδώ, ότι το τεστ έγινε εις διπλούν και με τις δύο (μία με γένια 3 και μία με γένια 2 ημερών) αλλά και με ίδιο set-up.
Μerkur 23c, Λεπίδα Super-Max (πρώτη και δεύτερη χρήση, δύο πρώτα ξυρίσματα δηλαδή με την κάθε λεπίδα), πινέλο Semogue Owners Club Bristle.
Αυτά τα ολίγα ... ελπίζω να μην σας κούρασα ...
Οι παρακάτω βαθμολογίες έχουν καθαρά να κάνουν για την μεταξύ τους σύγκριση και όχι σε σύγκριση φυσικά με άλλες κρέμες, αφού είμαι σίγουρος ότι, για παράδειγμα, υπάρχουν κρέμες στην αγορά που αξίζουν πολύ περισσότερο το 9αρι στην "Δημιουργία αφρού" ή στην "Ενυδάτωση", από ότι αυτές οι δύο ...
Με άριστα το 10 λοιπόν ...
Veleiro Top Secret
Τιμή 9 Τιμή 8
Ποιότητα 8 Ποιότητα 8
Άρωμα 8 Άρωμα 7
Δημιουργία Αφρού 9 Δημιουργία Αφρού 9
Ενυδάτωση 8 Ενυδάτωση 8
Συσκευασία 6 Συσκευασία 6
* Και για τις 2 η τιμή τους αναλογιζόμενοι με την ποσότητα των σωληνάριων είναι πολύ καλή, όμως η Veleiro με περισσότερη ποσότητα είναι λιγάκι φθηνότερη, άρα ... "1"
* Και οι δύο ποιοτικά από άποψη κατάστασης κρέμας, υφής κλπ ήταν σε εξίσου πολύ καλή κατάσταση, άρα ... "Χ"
* Από άρωμα, θα έλεγα ότι η Veleiro μου άρεσε λιγάκι περισσότερο. Η Veleiro έχει ένα πιο "δροσερό" άρωμα ενώ η TS πιο παραδοσιακό μπαρμπέρικο άρωμα, που με κάποιες μικροδιαφορές έχω παρατηρήσει και σε άλλες κρέμες, άρα ... "1"
* Η δημιουργία αφρού και στις 2 ήταν παιχνιδάκι. Πολύ εύκολα έκανα αφρό που μου έφτασε για 3 περάσματα και ακόμη περίσσευε σίγουρα για άλλο ένα. Σε καμία από τις 2 κρέμες δεν χρειάστηκε έξτρα νεράκι ο αφρός, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και στα 3 περάσματα (δεν στέγνωνε στο πρόσωπο, δεν ήταν "στόκος" ... ), άρα ... "Χ"
* Όσον αφορά την ενυδάτωση, κανένα παράπονο και από τις δύο. Η επιδερμιδα τόσο κατά την διάρκεια όσο και με το τέλος του ξυρίσματος ήταν αρκετά ενυδατωμένη, ίσως με την Veleiro ένα κλίκ παραπάνω, άρα ... "Χ"
* Συσκευασία, εντάξει, τι να λέμε τώρα ένα προσεγμένο σωληνάριο σε μια συσκευασία από χαρτονάκι η οποία με λίγο πίεση μπορεί να διαλυθεί. Βέβαια, δεν μας νοιάζει η συσκευάσια αλλά το περιεχόμενο και η ποιότητά του, όμως είπα να το βάλω και αυτό το συγκριτικό στο test ... save :hystericalbs1, άρα ... "Χ"
Συνοψίζοντας, προσωπικά στο σύνολο με κέρδισε λιγάκι παραπάνω η Veleiro. Kαι με τις 2 όμως τα ξυρίσματα ήταν πολύ ποιοτικά και τα χάρηκα. Νομίζω ότι αξίζει κάποιος να τις δοκιμάσει ...
Να πω μόνο εδώ, ότι το τεστ έγινε εις διπλούν και με τις δύο (μία με γένια 3 και μία με γένια 2 ημερών) αλλά και με ίδιο set-up.
Μerkur 23c, Λεπίδα Super-Max (πρώτη και δεύτερη χρήση, δύο πρώτα ξυρίσματα δηλαδή με την κάθε λεπίδα), πινέλο Semogue Owners Club Bristle.
Αυτά τα ολίγα ... ελπίζω να μην σας κούρασα ...
Wet Shaving Rules !!!
-- Χρήστος --
-- Χρήστος --