Παίρνεις το τραίνο και κάνεις μία ώρα και για να φτάσεις στον προορισμό σου.
Αυτό το διάστημα κάπως πρέπει να τον εκμεταλλευτείς.
Έβλεπα τους Ολλανδούς να έχουν το λάπτοπ, τάμπλετ, κινητό, εφημερίδα και εγώ χάζευα από το παράθυρο του τραίνου.
Δεν λέω, οι εναλλαγές των τοπίων είναι πάρα πολύ όμορφες.
Ξεκινάς από το σταθμό και βλέπεις ουρανοξύστες, πολυκατοικίες και σπίτια και μετά από λίγο βλέπεις κανάλια μικρά παραδοσιακά Ολλανδικά σπιτάκια και το σήμα κατατεθέν τους τους μύλους τους.
Τεράστιες εκτάσεις πράσινου, δέντρα παντού, γήπεδα του γκολφ, φάρμες εργοστάσια, ζώα, ποτάμια!
Όλα αυτά τα έχεις δει μέσα σε μια ώρα δρόμο!
Όσο ενδιαφέρον όμως και όμορφο κι αν είναι μερικές φορές απλά δεν σου κάνει κέφι να χαζεύεις έξω από το παράθυρο με τα σάλια να τρέχουν από την άκρη των χειλιών σου.
Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα βιβλίο για να μου κρατάει συντροφιά στα "ταξίδια" μου.
Και τι καλύτερο από τον αγαπημένο μου συγγραφέα Στίβεν Κινγκ.
The Gunslinger ή όπως θα το λέγαμε ελληνικά Ο πιστολέρο (γιακ!).
Το βιβλίο είναι το πρώτο από την σειρά βιβλίων του Στιβεν Κινγ "The Dark Tower".
Είναι στα Αγγλικά. Είπα να διαβάσω κάτι στα αγγλικά για να εξασκήσω περισσότερο την γλώσσα.
Κάτι που κάνει το βιβλίο μερικές φορές δύσκολο στην κατανόηση του.
Παρ όλη την "δυσκολία" το βιβλίο είναι πολύ ευχάριστο και προς το παρόν δεν μου έχει μειώσει το ενδιαφέρον καθόλου, θα έλεγα το εναντίον! Περιμένω πως και πως να το τελειώσω και ίσως σύντομα να περάσω στο δεύτερο.