Τι άλλα ενδιαφέροντα έχετε;

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 197 times

Οι καθηγητές μου της παλαιοντολογίας! Ο ένας να φανταστείς είναι πρόεδρος του απολιθωμένου δάσους της Λέσβου!
Εικόνα
stavros
Νήπιο
Νήπιο
15
Been thanked: 2 times

Ενδιαφερον δημητρο θα θελα πολυ να ακουσω και να δειξω τα κεχριμπαρια μου σε αυτους τους ανθρωπους.Παντως αυτο που ξερω οτι οι Ρωσοι κανουν κουμαντο σε αυτο το υλικο και πουλανε οτι γουσταρουν.Να σου κανω μια ερωτηση το κοπαλιο εντελει ειναι απολιθωμενη ριτηνη και ποσων εκατομυριων ετων ειναι;
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Πραγματικά δεν έχω ιδέα! Θα κοιτάξω και στα βιβλία μου, αν και δεν νομίζω να αναφέρεται ούτε εκεί κάτι!
Εικόνα
stavros
Νήπιο
Νήπιο
15

Ειχα ενα κομπολοι απο κοπαλιο,αρχικα μου το ειχαν πουλησει για κεχρι,χρωμα πρασινο,το ωραιοτερο της φυσης, με στιγματα απο χωμα μεσα και πολλα και ομορφα εσωτερικα ραγγισματα,οταν το ζεστενες μυριζε κεχριμπαρι και ο ηχος του διεφερε απο τα κλασικα κεχριμπα της βαλτικης,αυτο ηταν απο τη βενεζουελα.Μετα εμαθα οτι αυτα ειναι λιγοτερο απο 40 εκατομυριων ετων και λεγετε κοπαλιο ενω το κεχρι της βαλτικης ειναι πανω απο 60 εκ ετη και λεγεται κεχριμπαρι.φτιαχνοντας το σε ενα φιλο χρυσοχοο ανακαλυψαμε δυο κουνουπια που παλευανε την ωρα που πιαστηκανε στη ρητινη,ενοειτε βεβαια οτι το πουλησα στη τριπλασια τιμη.
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Παλαιοκαινικό το κεχριμπάρι, ηωκαινικό το κοπάλιο δηλαδή!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
17
Has thanked: 12117 times
Been thanked: 12543 times
Επικοινωνία:

Βλέπω έχουμε νέο θέμα!
Κομπολόι! :megagrin
Σύντομα κοντά μας!

:danke
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
stavros
Νήπιο
Νήπιο
15

Μαλλον ετσι που ταλες γιατι εγω δεν ειμαι σπουδασμενος,παντως ειναι πολυ σαγηνευτικο να ξερεις οτι κρατας τετοια υλικα στα χερια σου
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Όντως! Σαν τα απολιθώματα στη σχολή, έχω και στο σπίτι κάτι δύθυρα 10-15 εκατομμυρίων ετών!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Και να αναρωτηθω εγω ως αξεστος, αγνωμων βλαξ οντας, τι δουλεια εχει μια παλαιοντολογικη συζευξη γνωσεων σε ενα thread στο οποιο εχει περισσοτερο στατιστικο χαρακτηρα και αποσκοπει στην απαριθμιση των ενδιαφεροντων μας και οχι την αναλυση τους!

Κουβεντιαστε ρε παιδια, αλλα ΑΝΟΙΧΤΕ ΘΕΜΑ, ΑΝΟΙΧΤΕ ΘΕΜΑ, ΑΝΟΙΧΤΕ ΘΕΜΑ, ΑΝΟΙΧΤΕ ΘΕΜΑ! Δεν εχουμε μπλοκαρει κανεναν απο το να κανει νεα θεματα, ουτε και ριχνουμε καμπανες εαν ανοιξετε εσεις!

Ημαρτον ρε αλανια, ειμαστε ολοι ενηλικες!! Αν δεν μπορουμε να κανουμε 2 πραγματα σωστα... :dash

Δηλαδη θελετε ολοι μια νταντα απο πισω? Δεν εχουμε αλλα ζορια, πρεπει να τρεχουμε απο πισω σας να σας υποδεικνυουμε ποτε να ανοιξετε ποστ, τι να γραφετε και τι να μη γραφετε?

Δηλαδη τι θελετε? Ε, να οριστε..

Ανδρεα διεγραψε με απο συντονιστη αν ειναι, δεν μπορω να ειμαι σε μια παιδικη χαρα και να επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια! Εχω και εγω τα προβληματα μου (οπως ΟΛΟΙ ΣΑΣ) και τα δικα μου ζορια. Δεν θελω να ειμαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ της υποθεσης με το να τρεχω απο πισω απο τον καθενα, να διορθωνω ποστ, λινκ, να μεταφερω στη σωστη κατηγορια κλπ. Να το παιζω αστυνομικος, μπαμπουλας και κερβερος, δηλαδη με ποιο οφελος? Μηπως βοηθατε την κατασταση? Ειπαμε να κανουμε ενα αλλο επιπεδο εδω. Και συμφωνησανε ολοι. Και αναδιοργανωσαμε. Και βαλαμε κανονες. Για να ειναι ολοι ισοι. Για να ειμαστε πιο περιεκτικοι. Πιο πλουραλιστες. Και ποιο ειναι το αποτελεσμα? Λειπει η ταξη, λειπει η πειθαρχεια και ο καθενας κανει ο,τι του κατεβει. Οπως και στην πραγματικη ζωη, και βλεπουμε το αποτελεσμα αυτης της πρακτικης στην καταντια της Ελλαδας!

Αμα ειναι να συνεχιστει ετσι, δε γουσταρω αλλο. Αλλωστε δεν εχω την υποστηριξη απο το κοινο μας. Και εφοσον δεν θελουν να τους βοηθησουμε εμεις, γιατι να εχω μια σκοτουρα στο κεφαλι? Εχω ξοδεψει ατελειωτες ωρες απο τον ελευθερο μου χρονο για την οργανωση και ανακατανομη του φορουμ, τα γραφικα κλπ. Δεν θελω να το παινευτω, οταν ηρθα το φορουμ μετρουσε 27 ατομα σε πανω απο 1,5 χρονια ζωης. Σημερα ειμαστε σχεδον 4 φορες πιο πολλοι σε ουτε 6 μηνες. Ή θα με βοηθησετε, ή δεν μπορω να συνεχισω. Δεν ειναι δικο μου το φορουμ, δεν περνω λεφτα. Αλλα σεβαστειτε τον κοπο οσων συμμετεχουν και κουραζονται για να κρατηθει και να επεκταθει ενα τοσο εξειδικευμενο φορουμ..
Εικόνα
stavros
Νήπιο
Νήπιο
15

To εχω παραβει αυτο που λες και εχεις δικιο ειναι μαλακια κακως που εγινε ετσι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”