Cella

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Το πήρα χθες μαζί με το Proraso πράσινο και το δοκίμασα πρώτο λόγω της απίστευτης μυρωδιάς του. Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο η μυρωδιά και η διαβεβαίωση του Γιώργου για τις ιδιότητες του με έπεισαν να το αγοράσω. Πιστεύω ότι επειδή το άρωμά του είναι ιδιαίτερο και έντονο σε πάρα πολλούς δεν θα αρέσει. Στο ξύρισμα τι να πω, με λίγες στροφές και αφρό στο πρόσωπο με εξέπληξε. Εύκολος αφρός, πηχτός ότι πρέπει. Μετά δεν έβαλα after shave ο αφρός που περίσσεψε ήταν αρκετός, στο πρόσωπο και όλα καλά. Γενικά είμαι σπάταλος στην ποσότητα αλλά τα ευχαριστιέμαι :megagrin
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Πέτρο η τελευταία φράση σου με καλύπτει πλήρως !!!!! :smilie_bad_87 :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Έκανα μια πατέντα σήμερα,που την είχα δει στο νήμα του Mwf-δεν θυμάμαι ποιός το έγραψε.Φόρτωσα το σαπούνι με το ωμέγα 49 από το μπολάκι του και τις πρώτες φουσκάλες αφρού που ξεχείλιζαν τις άπλωσα στο πρόσωπό μου,σαν preshave(συνήθως τις ξεπλένω και τις αδειάζω στο νιπτήρα).Έτσι έφτιαξα πιο γρήγορα πιο πηχτό αφρό και γενικά λειτούργησε πιο καλά για μένα.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Καλημέρα,

Επειδή έχω πάθει εξάρτηση με το cella μπορεί να μου εξηγήσει καποιος εάν έχει διαφορά το cella 150 gr με το κιλό γιατί άλλοι λένε ότι ειναι ίδιο άλλοι όχι;

Εχει δοκιμάσει κάποιος το κιλό και είδε διαφορά;
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Από όσο ξέρω Πέτρο,έχοντας δοκιμάσει μόνο το μπολάκι,είναι ακριβώς το ίδιο σαπούνι.Απλά μερικοί προτιμούν το κιλό,το κόβουν και το βάζουν σε δικό τους μπολάκι.Λένε οτι λειτουργεί καλύτερα αυτό και είναι πιο φρέσκο.Πρόκειται όμως για το ίδιο ακριβώς σαπούνι.Είναι και πιο οικονομικό το κιλό από την άλλη-άσχετα αν δεν θα τελειώσει μέσα στα επόμενα χρόνια..- και μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο.Θεωρώ όμως οτι όλα είναι θέμα γούστου.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
meletios
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 36 times
Been thanked: 57 times

Έχω δοκιμάσει:
Proraso ασπρο, πράσινο, κόκκινο
Tabac cream
EJ lime soap
Body shop cream
Weleda cream
Speick cream
Κολυνός, Νιβέα και Prosar

Την ενυδάτωση και αποτελεσματικότητα που είδα με το cella δεν την είδα σε κανένα!!!!
Και όλα αυτά με 5 ευρώ!!!
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

Σε πιστεύω. Παίζει να είναι απο τα καλύτερα σαπούνια. Δυστυχώς για μένα, όμως, η μυρωδιά του, μου είναι ανυπόφορη. :xp1
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
meletios
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 36 times
Been thanked: 57 times

Και όμως, βρήκα την μυρωδιά του πολύ καλή και ανέλπιστα φυσική
kostagr
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 15 times

Ενώ η μυρωδιά της μου αρέσει πάρα πολύ για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι δεν είχα τόσο καλό ξύρισμα σε σχέση με το tabac η proraso.
Ίσως φταίει η feather που χρησιμοποίησα, θα δοκιμάσω και με astra μπας και δω τίποτα.
Αν και το δέρμα μου το αισθάνομαι πιο στεγνό τώρα σε σχέση με τα άλλα σαπούνια και φυσικά πιστεύω ότι κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

Θα συμφωνήσω με τον Κώστα στο ότι ενώ είναι με διαφορά στα κορυφαία σαπούνια και με εκπληκτική μυρωδιά, για μένα χάνει ελάχιστα στο γλίστρημα που δίνει το latoja, MWF και tabac. Ίσως κάτι δεν κάνω καλά με τον αφρό του. Τώρα την άνοιξη θα χρησιμοποιηθεί κατά κόρον (έχω ξαναγράψει ότι το θεωρώ από τα πιο ανοιξιάτικα αρώματα) και θα γίνουν πολλές δοκιμές.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”