Σήμερα έκανα το πρώτο μου ξυρισμα με το φτερό. Δεν έδωσα μεγάλη προσοχή και ξυριστικα όπως και με όλα τα υπόλοιπα ξυραφακια. Επειδή εχω πικνα και σκληρά γενιά με το φτερό έκανα το πιο βαθύ ξυρισμα χωρίς τραβηγματα και χωρίς κανένα κόψιμο. Η μηχανή ήταν μια muhler r89 και σαπουνι tabac. Μπορω με σιγουριά τώρα να πάρω μια 100αρα να υπάρχει.
Στην κατάταξη των λεπιδων μου μπαίνει άνετα στην πρώτη θέση και ακολουθούν οι Astra SP.
Feather
-
- Νήπιο
- 12
Συμφωνώ με όλα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής. Κρατάει για πολλά ξυρίσματα, σε σημείο να την πετάς γιατί την βαρέθηκες
, πολύ καλής ποιότητας και παρόλο που έχω ευαίσθητη επιδερμίδα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

- natnat
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 2676 times
- Been thanked: 4672 times
Πολύ πολύ καλές οι Feather! Για την διάρκειά τους δεν έχω ακόμα άποψη. 3 φορές έχω ξυριστεί με αυτές μόνο.
Πλέον και εγώ έχω παρατήσει τις Persona παρότι πολύ καλές και ακίνδυνες για αρχαρίους.
Όσο πάντως προχωράει σε τεχνική ή του επιτρέπει το δέρμα του κάποιος καλό θα ήταν να δοκιμάσει τις πιο κοφτερές.
Πλέον και εγώ έχω παρατήσει τις Persona παρότι πολύ καλές και ακίνδυνες για αρχαρίους.
Όσο πάντως προχωράει σε τεχνική ή του επιτρέπει το δέρμα του κάποιος καλό θα ήταν να δοκιμάσει τις πιο κοφτερές.
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
-
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 7 times
το τελευταίο διάστημα ξυρίζομαι διαρκώς με feather.ομως στο πακετάκι το καινούργιο μου συνέβη το εξης.η πρωτη λεπιδα έκοβε ως μια κλασική feather.οι επόμενες ομως ηταν διαφορετικες.δλδ δεν κόβανε ως συνήθως αλλα σαν τις derby! με το ζορι 4 ξυρισματα.τις εξάντλησα ολες και τα ιδια.
μπορω να πω οτι προβληματιστικα,και δεν ξέρω αν θα τις ξαναπαρω.θα βολευτώ με astra που και φθηνές ειναι και δεν με έχουν προδώσει ποτέ.
εσας σας εχει τύχει κατι παρόμοιο?
μπορω να πω οτι προβληματιστικα,και δεν ξέρω αν θα τις ξαναπαρω.θα βολευτώ με astra που και φθηνές ειναι και δεν με έχουν προδώσει ποτέ.
εσας σας εχει τύχει κατι παρόμοιο?
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29553 times
- Been thanked: 29774 times
Όχι, εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Κόβανε δηλαδή οι υπόλοιπες λιγότερο ή βγάλανε λιγότερα ξυρίσματα;
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Πολύ παράξενο αυτό. Να κόβει μια καλά και οι υπόλοιπες όχι. Για δοκίμασε και το νέο πακετάκι και πες μας.
Και μια ερώτηση. Από που ψώνισες; Γιατί στις λεπίδες και ειδικά στις feather, παίζει πολύ
...
Και μια ερώτηση. Από που ψώνισες; Γιατί στις λεπίδες και ειδικά στις feather, παίζει πολύ

- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Οκ, δοκίμασε πάλι και πες μας.
-
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 7 times
επανέρχομαι με το φόβο να γινω κουραστικός για το θεμα.
άνοιξα το καινούργιο πακέτο και δοκιμασα.αυτη την φορά με σαπούνι tabac.όντως μεγάλη διαφορά,με τις πριν.
εύχομαι να είναι και οι υπόλοιπες λεπίδες ετσι,γιατί επειδή έχω πολύ σκληρά γένια ήταν οι μοναδικές μαζί με τις astra που με εξυπηρετουσαν.
άνοιξα το καινούργιο πακέτο και δοκιμασα.αυτη την φορά με σαπούνι tabac.όντως μεγάλη διαφορά,με τις πριν.
εύχομαι να είναι και οι υπόλοιπες λεπίδες ετσι,γιατί επειδή έχω πολύ σκληρά γένια ήταν οι μοναδικές μαζί με τις astra που με εξυπηρετουσαν.