Merkur 11c
- Antonis
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 14
- Has thanked: 30359 times
- Been thanked: 30838 times
Το ελληνικό δαιμόνιο έκανε πάλι το θαύμα του. Παραπλάνηση των υποψηφίων πελατών και δεν νοιώθουν και άσχημα γιαυτό (αν ένοιωθαν δεν θα το έκαναν). Το έχω συναντήσει και σε άλλο ελληνικό site.
- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Σημερα μου ηρθε οπως ειπα και στο καταλληλο νημα μια Merkur 11c που ειχα κερδισει στο λιμανι. Οση ωρα την καθαριζα μου φαινοταν πολυ ασπρη, σαν να ειχε πολλα αλατα ενω το εσωτερικο της μηχανης ειχε κατι σαν μια λευκη επιστρωση. Γενκα ειχε πολλες διαφορες με τις συγχρονες 11c πριν σταματησει η παραγωγη τους. Ε και τοτε μου περασε απο το μυαλο οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να εχω στα χερια μου μια 11c vintage. Υστερα απο μια μικρη αναζητηση διαπιστωσα οτι η μηχανη που εχω ειναι ιδια με αυτην που εχει στο κουτι και αποκαλει vintage ο τυπος σε αυτο το θεμα . Θα ανεβασω φωτο σημερα ή αυριο και θα παρακαλεσω τους ιδοκτητες "συγχρονων" 11c να μου πουν αν βλεπουν διαφορες με τις δικες τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 05 Ιούλ 2013, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Είναι κρίμα να χαραμιστεί στην "Σούπα" όταν υπάρχει το κατάλληλο νήμα. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Είναι κρίμα να χαραμιστεί στην "Σούπα" όταν υπάρχει το κατάλληλο νήμα. Φιλικά, Αντώνης.
Το Ιασονας με Ο
- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Αν και με καθυστερηση. Ειναι vintage και ειναι επαργυρη.. Τι κωλοφαρδος που εισαι... :xp1 :megagrin :megagrin

- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
Ευχαριστω παιδια!!!!!
Την μηχανη δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα, κατι το οποιο θα γινει τις επομενες μερες. Στεφανε επειδη ειναι επαργυρη μηπως χρειαζεται καποια ειδικη φροντιδα;
Την μηχανη δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα, κατι το οποιο θα γινει τις επομενες μερες. Στεφανε επειδη ειναι επαργυρη μηπως χρειαζεται καποια ειδικη φροντιδα;
Το Ιασονας με Ο
- Petros.Mp
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Την αγόρασα πρόσφατα να είναι καλά ο Γιώργος μιας και είμαι τρελός και παλαβός με τη 34c/34g, είναι πανέμορφη εμφανισιακά, στιβαρή ότι πρέπει για καλό και βαθύ ξύρισμα. Η μηχανή ξυρίζει πάρα πολύ βαθιά και δεν είναι τόσο επιθετική όσο την περίμενα. Σίγουρα είναι πιο επιθετική από 34c/34g αλλά όχι κάτι τρελό, είναι επιθετική όσο πρέπει και αυτό είναι το φοβερό. Ένα άντε μισό παραπάνω ξύρισμα και καθάρισα. Η λεπίδα είναι εκτεθειμένη αρκετά ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις πολλά περάσματα, δεν ένιωσα επιθετικότητα ή γδάρσιμο ή κάτι άλλο, γενικά με κέρδισε. Δεν την κατατάσσω ούτε στις ήπιες αλλά ούτε και στις επιθετικές, θα έλεγα στις μηχανές για ευαίσθητα πρόσωπα/δέρματα, εκεί είναι κατάλληλη. Με λίγα περάσματα και δεν καταπονείς το πρόσωπό σου και κερδίζεις ένα βαθύ και απροβλημάτιστο ξύρισμα.
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Την έχω στα υπόψιν.Έχω την κεφαλή της 15c που είναι ίδια(?).Αν τελικά είναι το βάρος που αλλάζει θα μου αρέσει εξίσου.Και θα πώ και κάτι ακόμα:Όλο εκεί γυρίζω και έχω την futur και την jagger σε αχρηστία!
Παρατήρησε κανείς να βελτιώνει η κεφαλή αυτή ξυραφάκια που σε άλλες μηχανές τα είχε βρεί μέτρια ή απράδεκτα?
Ευχαριστώ!
Παρατήρησε κανείς να βελτιώνει η κεφαλή αυτή ξυραφάκια που σε άλλες μηχανές τα είχε βρεί μέτρια ή απράδεκτα?
Ευχαριστώ!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- Petros.Mp
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Ρήτορα δεν παράγεται πια, μήπως να βιαστείς ; Σε λιγάκι δεν θα υπάρχει στοκ και αν υπάρχει θα την χρυσοπληρώσεις. Η κεφαλή ίδια είναι, το βάρος και η κατανομή κάνει τη διαφορά. Τα απαράδεκτα ξυραφάκια τα πετάω δεν τα δοκιμάζω σε μηχανές, γιατί να πάρω το ρίσκο ; Γενικά δεν το ψάχνω και πολύ βολεύομαι με 4-5 μάρκες.
Πέτρος
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Tην έχουν πολλά καταστήματα και τη βρίσκω και Ελλάδα οπότε δεν το βιάζομαι!(Προέχουν 2-3 σαπούνια και μια gillette g1000!!!)
Tι θέλω να πώ με τα ξυραφάκια:Πολλά ξυραφάκια που έβαλα σε άλλες μηχανές δε δούλεψαν όπως σε αυτή την κεφαλή.Επίσης δεν ξέρω πόσο διαφορά θα κάνει το βάρος σε σχέση με την 15c.
Tι θέλω να πώ με τα ξυραφάκια:Πολλά ξυραφάκια που έβαλα σε άλλες μηχανές δε δούλεψαν όπως σε αυτή την κεφαλή.Επίσης δεν ξέρω πόσο διαφορά θα κάνει το βάρος σε σχέση με την 15c.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.