Πρόκειται για ένα ωραίο after shave splash, με άρωμα ανδρικό, παλαιάς κοπής, και αρκετά έντονο. Οι περιγραφές του Κωνσταντίνου και σε forum του εξωτερικού, μιλάν για άρωμα ενδιάμεσο του Aqua Velva και της 4711. Νομίζω θα συμφωνήσω, με τάση όμως λίγο περισσότερο προς αυτό της Aqua Velva παρά της 4711. Προσωπικά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Το αλκοόλ κάνει αισθητή την παρουσία του άμεσα, αν έχετε κάνει ένα άσχημο ξύρισμα θα σας το υπενθυμίσει με πολύ έντονο τρόπο! Το κάψιμο όμως φεύγει αμέσως και την θέση του παίρνει το αίσθημα δροσιάς, καθώς περιέχει menthol. Στα after shave αυτό για μένα δίνει πολλά συν. Δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα, απορροφάται αρκετά γρήγορα και μπορώ να το μυρίσω αρκετά έντονα, αν και έχει περάσει πάνω από ώρα από την εφαρμογή του.

Θα έλεγα ότι σε όσους αρέσει η Aqua Velva, θα τους αρέσει και το Brummel, καθώς κατά την γνώμη μου ταιριάζουν και αρωματικά και ως ιδιότητες. Είχα πει ότι δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος αν θα το έπαιρνα και ο λόγος ήταν ότι αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα σε αυτό και την AV που μου αρέσει εξίσου πολύ. Μάλλον θα τα πάρω και τα δυο και θα ησυχάσω!