Πινέλα ασβού aceshaving από ebay?

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2679 times
Been thanked: 4674 times

Γνωρίζει κανένας τα πινέλα aceshaving από το λιμάνι? Δεν βρήκα πολλά γι'αυτά στο badgerandblade.
Τα rating από το ebay πάντως είναι καλά, αλλά δεν βρήκα πουθενά κανονικά review.

Θα ήθελα να πάρω τον πρώτο ασβό μου και σίγουρα δε θέλω να δώσω πολλά.
Αποφάσισα ότι κόμβος 22mm είναι το μίνιμουμ που με βολεύει, μάλλον θα κινηθώ στα 24mm.
Και επειδή δε θέλω πολύ πολύ μαλακό, για να κερδίζω χρόνο στο φόρτωμα του σαπουνιού, με βλέπω προς best/finest. Και το aceshaving έχει και πινέλα με μεταλλικά χερούλια, που μου αρέσουν ως πιο βαριά.

Δεν μπορώ να αποφασίσω μεταζύ των Lijun, Frank Shaving και aceshaving.
Το budget είναι χαμηλό γιατί θα πάω και για την EJ DE89BA11BL ή μια από τις εκδόσεις της DE89 με μεταλλικό χερούλι.
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Δεν τα ξερω τα πινέλα Παναγιώτη. Βέβαια οτι δεν βρίσκεις πουθενά καμία αναφορά δεν σε βάζει σε σκέψεις; Καμιά φορά ισως είναι καλύτερα να περιμένουμε λίγο να ανέβει το budget παρα να αγοράζουμε κάτι αγνωστο που μπορεί να βγεί μάπα.
Άρης
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29667 times
Been thanked: 29933 times

Συμφωνώ με τον Άρη. Ακόμα όμως και αν δεν γίνεται να ανέβει το budget, από τις επιλογές που αναφέρεις εγώ θα προτιμούσα του FS, τουλάχιστον αυτά που έχουν δοκιμαστεί και από μέλη μας, λένε ότι για τα λεφτά τους είναι αξιοπρεπή πινέλα.
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12

Μάλλον θα πάω προς fs κυρίως γιατί τα lijun είναί bulb type. Στα ace μπορεί να πάρω κανένα κόμβο να μετατρεψω το φτηνό omega που έχω και ειναι πανσκληρο.
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
NavalArchitect

Τα Lijun τα χρησιμοποιούν μερικοί ιδιαίτερα στο Πορτογαλικό φόρουμ. Τα Ace κάπου τά'χει πάρει το μάτι μου αλλά τώρα δε θυμάμαι. Τα Frank δεν θα σε απογοητεύουν, με δεδομένο όμως ότι θα διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Μπορείς επίσης να δεις τα New Forest, έχουν μερικά 19-άρια σε χαμηλή τιμή (delivered).
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Εχεις καποιο συνδεσμο για τα εν λογω πινελα? Δεν με εβγαλε κατι.. Εχω παραγγειλει 2 ιδια Lijun (το ενα ειναι δωρο) και δη αυτο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12

Για τα aceshaving
Εδώ
Μου αρέσει που έχει και βαριά μεταλλικά χερούλια. Μισώ την φτηνιάρικη αίσθηση μιας ελαφριάς πλαστικής λαβής.
Περιμένουμε εντυπώσεις από τα Lijun, ειδικά από αυτό το φθηνό που είναι και ικανοποιητικού μεγέθους.
Για την ώρα φρέναρα για το πινέλο επειδή πήρα 2 μηχανές. :D
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”